En İlginç Evlilik Teklifleri

ilginç evlilik teklifleri

  1. Konya'da nakliyecilik yapan bir genç, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yapmak isteyince...

    Konya'da nakliyecilik yapan bir genç, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yapmak isteyince...

  2. Konya'da nakliyecilik yapan 24 yaşındaki Onur Yılmaz, aynı yaştaki kız arkadaşı Kübra Sütçü'nün içinde bulunduğu otomobilin önünü TIR'la kesip, 'Benimle yaşlanır mısın" yazılı pankart açtı. "Evet" yanıtı alınca da genç kızın parmağına yüzük taktı.

    Konya'da nakliyecilik yapan 24 yaşındaki Onur Yılmaz, aynı yaştaki kız arkadaşı Kübra Sütçü'nün içinde bulunduğu otomobilin önünü TIR'la kesip, 'Benimle yaşlanır mısın" yazılı pankart açtı. "Evet" yanıtı alınca da genç kızın parmağına yüzük taktı.

  3. Onur Yılmaz, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nde öğrenciyken tanıştığı ve iki yıldır birlikte olduğu Kübra Sütçü'ye sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

    Onur Yılmaz, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nde öğrenciyken tanıştığı ve iki yıldır birlikte olduğu Kübra Sütçü'ye sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

  4. Arkadaşına ait bir TIR üzerine 'Benimle yaşlanır mısın? He ne diyon?' yazılı pankart astıran Yılmaz, kız arkadaşınını içinde bulunduğu otomobilin önünü kesti.

    Arkadaşına ait bir TIR üzerine 'Benimle yaşlanır mısın? He ne diyon?' yazılı pankart astıran Yılmaz, kız arkadaşınını içinde bulunduğu otomobilin önünü kesti.

  5. Sevgilisini otomobilden indiren Yılmaz, dizüstü çökerek 'Benimle evlenir misin?' dedi.

    Sevgilisini otomobilden indiren Yılmaz, dizüstü çökerek 'Benimle evlenir misin?' dedi.

  6. Genç kızın "evet" demesi üzerine Yılmaz, yanında getirdiği yüzüğü sevgilisinin parmağına taktı. Birbirlerine sarılan çifti arkadaşları da yalnız bırakmadı.

    Genç kızın "evet" demesi üzerine Yılmaz, yanında getirdiği yüzüğü sevgilisinin parmağına taktı. Birbirlerine sarılan çifti arkadaşları da yalnız bırakmadı.

  7. Sürpriz evlilik teklifi nedeniyle araç trafiği de bir süre aksadı.

    Sürpriz evlilik teklifi nedeniyle araç trafiği de bir süre aksadı.

  8. Yaratıcı evlilik teklifleri konusunda çıta bir tık daha yükseldi.

    Yaratıcı evlilik teklifleri konusunda çıta bir tık daha yükseldi.

  9. ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Dean Smith isimli adam son zamanların en ilginç evlilik tekliflerinden bir tanesine imza attı.

    ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Dean Smith isimli adam son zamanların en ilginç evlilik tekliflerinden bir tanesine imza attı.

  10. Dean Smith adında bir adam, sevgilisine 1 yıl boyunca, hem de ona fark ettirmeden evlenme teklif etti.

    Dean Smith adında bir adam, sevgilisine 1 yıl boyunca, hem de ona fark ettirmeden evlenme teklif etti.

  11. 8 Ocak 2014'ten beri sevgilisine her gün evlenme teklif eden adam, 365 gün süren evlilik teklifini bir videoda topladı ve sevgilisi Jennifer Kessel’ı evliliğe bu video ile ikna etti.

    8 Ocak 2014'ten beri sevgilisine her gün evlenme teklif eden adam, 365 gün süren evlilik teklifini bir videoda topladı ve sevgilisi Jennifer Kessel’ı evliliğe bu video ile ikna etti.

  12. Tam 365 gün boyunca beyaz bir tahtaya “Jennifer Benimle evlenir misin” yazan ve teklifi Jennifer Kessel tarafından kabul edilen Smith'in videosu YouTube'damilyonlarca defa izlendi.

    Tam 365 gün boyunca beyaz bir tahtaya “Jennifer Benimle evlenir misin” yazan ve teklifi Jennifer Kessel tarafından kabul edilen Smith'in videosu YouTube'damilyonlarca defa izlendi.

  13. Jennifer’ın ailesi ve çiftin arkadaşlarının da dahil olduğu tertip sonrası genç kadın gözyaşları içinde evet derken, video doğal olarak viral oldu ve Youtube’da 7 milyondan fazla insan tarafından izlendi.

    Jennifer’ın ailesi ve çiftin arkadaşlarının da dahil olduğu tertip sonrası genç kadın gözyaşları içinde evet derken, video doğal olarak viral oldu ve Youtube’da 7 milyondan fazla insan tarafından izlendi.

  14. İşte Smith 'in 1 yılda planladığı o teklif...

    İşte Smith 'in 1 yılda planladığı o teklif...

  15. Çin'de bugün oldukça ilginç bir evlilik teklifi haberi geldi.

    Çin'de bugün oldukça ilginç bir evlilik teklifi haberi geldi.

  16. Çin'de her yıl Kasım'ın 11'i yani 11.11'de Bekarlar Günü kutlanıyor.

    Çin'de her yıl Kasım'ın 11'i yani 11.11'de Bekarlar Günü kutlanıyor.

  17. Bekarlar Günü öncesi Çin'in Guangzhou bölgesinde yaşayan Lu soyadlı bir bilgisayar programcısı genç kız arkadaşına satın aldığı 99 iPhone 6'dan oluşturduğu kalbin içinde evlenme teklif etti.

    Bekarlar Günü öncesi Çin'in Guangzhou bölgesinde yaşayan Lu soyadlı bir bilgisayar programcısı genç kız arkadaşına satın aldığı 99 iPhone 6'dan oluşturduğu kalbin içinde evlenme teklif etti.

  18. Bu teklif gence 500,000 yuan yani 85,000 dolara mal oldu. Bu pahalı evlilik teklifinin kötü yanı ise kız arkadaşının 'hayır' cevabını vermesi oldu. Ancak reddedilen gencin en azından tam olarak 99 tane tesellisi bulunuyor. Genç, daha ambalajı açılmamış 99 iPhone 6'yı satarak hayatına devam edebilir.

    Bu teklif gence 500,000 yuan yani 85,000 dolara mal oldu. Bu pahalı evlilik teklifinin kötü yanı ise kız arkadaşının 'hayır' cevabını vermesi oldu. Ancak reddedilen gencin en azından tam olarak 99 tane tesellisi bulunuyor. Genç, daha ambalajı açılmamış 99 iPhone 6'yı satarak hayatına devam edebilir.

  19. Pelin Karahan nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı!

    Pelin Karahan nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı!

  20. Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan Cosmopolitan dergisine röportaj verdi.

    Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan Cosmopolitan dergisine röportaj verdi.

  21. Karahan, iki yıl önce sürpriz bir şekilde evlendiği spor eğitmeni eşi Erdinç Bekiroğlu'nun yaptığı evlenme teklifini de anlattı:

    Karahan, iki yıl önce sürpriz bir şekilde evlendiği spor eğitmeni eşi Erdinç Bekiroğlu'nun yaptığı evlenme teklifini de anlattı:

  22. "Çok kısa süredir tanıştığımız için evlilik teklifi beklemiyordum. Öyle bir sinyal de vermiyordu.

    "Çok kısa süredir tanıştığımız için evlilik teklifi beklemiyordum. Öyle bir sinyal de vermiyordu.

  23. İzmir'de Kavak Yelleri çekimi devam ederken sık sık İstanbul'a geliyordum. Yine İstanbul'dayken bana hazırlanmamı söyledi.

    İzmir'de Kavak Yelleri çekimi devam ederken sık sık İstanbul'a geliyordum. Yine İstanbul'dayken bana hazırlanmamı söyledi.

  24. Süslendim, saçımı, makyajımı yaptım. Şık bir yere gideceğimizi sanıyordum.

    Süslendim, saçımı, makyajımı yaptım. Şık bir yere gideceğimizi sanıyordum.

  25. Beni tanıştığımız pilates stüdyosuna götürdü. Yerlerde mumlar vardı. Düğünümde çalmasını istediğim şarkı stüdyoda çalıyordu.

    Beni tanıştığımız pilates stüdyosuna götürdü. Yerlerde mumlar vardı. Düğünümde çalmasını istediğim şarkı stüdyoda çalıyordu.

  26. Fonda o çalarken ben mumların arasında yürüdüm. 'Her şey burada başladı, burada devam etsin istiyorum' dedi. Yüzüğü çıkardı ve ben ağlamaya başladım."

    Fonda o çalarken ben mumların arasında yürüdüm. 'Her şey burada başladı, burada devam etsin istiyorum' dedi. Yüzüğü çıkardı ve ben ağlamaya başladım."

  27. Kimi mezarlıkta teklif etti sevdiği kadına ömrünün geri kalanını birlikte geçirmeyi kimi binlerce metre yükseklikte bir buzulun üzerinde. İşte ünlülerin kimi çok klasik kimi sıradışı ama hepsi ilginç evlenme teklifleri.

    Kimi mezarlıkta teklif etti sevdiği kadına ömrünün geri kalanını birlikte geçirmeyi kimi binlerce metre yükseklikte bir buzulun üzerinde. İşte ünlülerin kimi çok klasik kimi sıradışı ama hepsi ilginç evlenme teklifleri.

  28. MEZARLIKTA EVLENME TEKLİFİ  Şarkıcı Emre Altuğ ve manken Çağla Şıkel evlilik arifesinde olan mutlu çiftlerden biri. Ünlü şarkıcı Altuğ, Şıkel’e babasının mezarını ziyarete gittiklerinde evlenme teklif etmiş.

    MEZARLIKTA EVLENME TEKLİFİ Şarkıcı Emre Altuğ ve manken Çağla Şıkel evlilik arifesinde olan mutlu çiftlerden biri. Ünlü şarkıcı Altuğ, Şıkel’e babasının mezarını ziyarete gittiklerinde evlenme teklif etmiş.

  29. Babasının doğum günü olan 23 Nisan’da mezar başında evlilik teklifi alan ünlü manken gözyaşlarını tutamayıp, teklife fazla düşünmeden “evet” demiş.

    Babasının doğum günü olan 23 Nisan’da mezar başında evlilik teklifi alan ünlü manken gözyaşlarını tutamayıp, teklife fazla düşünmeden “evet” demiş.

  30. ŞİİRLE EVLİLİK TEKLİF ETTİ  Murat Aşık ile evlenen Esra Eron, evlilik teklifini bir şiirle almış.

    ŞİİRLE EVLİLİK TEKLİF ETTİ Murat Aşık ile evlenen Esra Eron, evlilik teklifini bir şiirle almış.

  31. Eron unutamadığı o anı şöyle anlattı: “:Murat benim için bir şiir yazmış ve önceden Roma’daki otele fakslamış. Şefe de tembihlemiş şiir mönünün içine konsun diye… yemeğe çıktık, mönüyü istediğimde şiiri gördüm.

    Eron unutamadığı o anı şöyle anlattı: “:Murat benim için bir şiir yazmış ve önceden Roma’daki otele fakslamış. Şefe de tembihlemiş şiir mönünün içine konsun diye… yemeğe çıktık, mönüyü istediğimde şiiri gördüm.

  32. Sonunda “Benimle evlenir misin?” yazıyordu.

    Sonunda “Benimle evlenir misin?” yazıyordu.

  33. BEN SENİNLE EVLENECEĞİM  Yılmaz Erdoğan ile arkadaşken de ona aşık olduğunu söyleyen Beçlim Erdoğan evlilik teklifini şöyle anlatıyor:

    BEN SENİNLE EVLENECEĞİM Yılmaz Erdoğan ile arkadaşken de ona aşık olduğunu söyleyen Beçlim Erdoğan evlilik teklifini şöyle anlatıyor:

  34. “Oyunculuk üzerine sohbet ederken birden ‘Ben seninle evleneceğim’ deyip güldü.

    “Oyunculuk üzerine sohbet ederken birden ‘Ben seninle evleneceğim’ deyip güldü.

  35. O zaman da hayrandım ona ama ‘Bu ünlüler ne acayip ‘ diye düşünmüştüm. Aradan zaman geçip evlenme teklif ettiğinde ise ‘Ben sana dememiş miydim?’ dedi. Unutmamış yani o anı.

    O zaman da hayrandım ona ama ‘Bu ünlüler ne acayip ‘ diye düşünmüştüm. Aradan zaman geçip evlenme teklif ettiğinde ise ‘Ben sana dememiş miydim?’ dedi. Unutmamış yani o anı.

  36. Çeşme de bir tatilde ‘Benimle, elimizin uzandığı her yere iyilik ve güzellik götürmeye var mısın? Benimle evlenir misin?’ diye sordu. Ve coşkulu bir ‘Evet’ yanıtı aldı.

    Çeşme de bir tatilde ‘Benimle, elimizin uzandığı her yere iyilik ve güzellik götürmeye var mısın? Benimle evlenir misin?’ diye sordu. Ve coşkulu bir ‘Evet’ yanıtı aldı.

  37. CATHERINE'İN BABASINDAN İZİN ALMIŞ  Michael Douglas, önce Catherine Zeta Jones’un babasındna onay almış.

    CATHERINE'İN BABASINDAN İZİN ALMIŞ Michael Douglas, önce Catherine Zeta Jones’un babasındna onay almış.

  38. Aspen’in karlarla kaplı ortamında lapa lapa yağan karın altında sevgilisinin parmağına 2 milyon sterlin değerinde elmas yüzük takarak evlenme teklif etmiş.

    Aspen’in karlarla kaplı ortamında lapa lapa yağan karın altında sevgilisinin parmağına 2 milyon sterlin değerinde elmas yüzük takarak evlenme teklif etmiş.

  39. Çift iki çocuklarıyla mutlu bir evlilik sürdürüyor.

    Çift iki çocuklarıyla mutlu bir evlilik sürdürüyor.

  40. EVLİLİK BİTTİ AMA TEKLİFİ İLGİNÇTİ  Usta yönetmen Guy Ritchie, Madonna’nın 42. doğum gününde, ünlü şarkıcının yatağının kenarına küçük bir kese kağıdı bırakmış. Madonna tam kese kağıdını buruşturup atmak üzereyken içinde bir şeyin parıldadığını fark etmiş.

    EVLİLİK BİTTİ AMA TEKLİFİ İLGİNÇTİ Usta yönetmen Guy Ritchie, Madonna’nın 42. doğum gününde, ünlü şarkıcının yatağının kenarına küçük bir kese kağıdı bırakmış. Madonna tam kese kağıdını buruşturup atmak üzereyken içinde bir şeyin parıldadığını fark etmiş.

  41. Üç elmaslı yüzük, Ritchie'in evlenme teklifi yerine geçmiş. Üç elmas, anne, baba ve oğulu simgeliyormuş.

    Üç elmaslı yüzük, Ritchie'in evlenme teklifi yerine geçmiş. Üç elmas, anne, baba ve oğulu simgeliyormuş.

  42. TEKNESİNE NİHAN ADINI VERMİŞ  Evlendikten sonra mankenliği bırakan eski model Nihan Akkuş, eşi futbolcu Okan Buruk’tan deniz üstünde evlenme teklifi almış.

    TEKNESİNE NİHAN ADINI VERMİŞ Evlendikten sonra mankenliği bırakan eski model Nihan Akkuş, eşi futbolcu Okan Buruk’tan deniz üstünde evlenme teklifi almış.

  43. Buruk, ‘Nihan’ adını verdiği teknesiyle çıktığı tatilde, evlilik teklifini denizin üzerinde yapmış.

    Buruk, ‘Nihan’ adını verdiği teknesiyle çıktığı tatilde, evlilik teklifini denizin üzerinde yapmış.

  44. Hem tekne süprizi hem de evlilik teklifi Akkuş’u çok mutlu etmiş.

    Hem tekne süprizi hem de evlilik teklifi Akkuş’u çok mutlu etmiş.

  45. TEKLİF KONSERİN ORTASINDA GELDİ  Tülin ile birlikte dinledikleri bir konser esnasında içinden geldiği gibi hareket ettiğini söyleyen Mehmet Özer, “Tülin'e dönüp benimle evlenir misin” dedim.

    TEKLİF KONSERİN ORTASINDA GELDİ Tülin ile birlikte dinledikleri bir konser esnasında içinden geldiği gibi hareket ettiğini söyleyen Mehmet Özer, “Tülin'e dönüp benimle evlenir misin” dedim.

  46. Hava güzel, gece güzel, Tülin güzel, kafam güzel.

    Hava güzel, gece güzel, Tülin güzel, kafam güzel.

  47. Şaka bir yana aniden içimden geldi ve evlilik teklifi yaptım diyor.

    Şaka bir yana aniden içimden geldi ve evlilik teklifi yaptım diyor.

  48. TEKLİF ÇÖLDE GELDİ  Ünlü İngiliz futbolcu Ashley Cole, Girls Aloud’un yetenekli isimlerinden Chery’le Dubai’de çölde deve gezisi yaparken evlenme teklifinde bulunmuş.

    TEKLİF ÇÖLDE GELDİ Ünlü İngiliz futbolcu Ashley Cole, Girls Aloud’un yetenekli isimlerinden Chery’le Dubai’de çölde deve gezisi yaparken evlenme teklifinde bulunmuş.

  49. Ashley, deveden inen sevgilisinin önünde diz çökerek “Benimle evlenir misin?” demiş. Ashley ardından çölün kızgın kumlarına sakladığı 50 bin strelin değerindeki elmas yüzüğü sevgilisinin parmağına takmış.

    Ashley, deveden inen sevgilisinin önünde diz çökerek “Benimle evlenir misin?” demiş. Ashley ardından çölün kızgın kumlarına sakladığı 50 bin strelin değerindeki elmas yüzüğü sevgilisinin parmağına takmış.

  50. BU KEZ KADIN TEKLİF ETTİ  Evlenme teklifi gnelde erkeklerden gelir. Ancak aksi şarkıcı Pink beklemeye tahammülü olmadığı için motosiklet yarışçısı sevgilisi Carey Hart’a bilboard ilanıyla evlenme teklifinde bulunmuş

    BU KEZ KADIN TEKLİF ETTİ Evlenme teklifi gnelde erkeklerden gelir. Ancak aksi şarkıcı Pink beklemeye tahammülü olmadığı için motosiklet yarışçısı sevgilisi Carey Hart’a bilboard ilanıyla evlenme teklifinde bulunmuş

  51. Hart’ın yarıştığı pistin en keskin virajına; “Benimle evlenir misin Carey?” yazılı bilboard astıran Pink, sevgilisinin yarışı yarıda bırakmasına neden olmuş. Pink, yüzük yerine de dövmeyi tercih etmiş.

    Hart’ın yarıştığı pistin en keskin virajına; “Benimle evlenir misin Carey?” yazılı bilboard astıran Pink, sevgilisinin yarışı yarıda bırakmasına neden olmuş. Pink, yüzük yerine de dövmeyi tercih etmiş.

  52. AŞIKLAR KENTİNDE  Tom Cruise eşi Katie Holmes'a çıkmaya başlardıktan sadece iki ay sonra evlenme teklif etmiş.

    AŞIKLAR KENTİNDE Tom Cruise eşi Katie Holmes'a çıkmaya başlardıktan sadece iki ay sonra evlenme teklif etmiş.

  53. Ünlü aktör teklifini önçe Paris'te Eyfel Kulesi'nin tepesinde yapmış.

    Ünlü aktör teklifini önçe Paris'te Eyfel Kulesi'nin tepesinde yapmış.

  54. Sonra da mum ışığında yenen bir akşam yemeğinde tekrar etmiş.

    Sonra da mum ışığında yenen bir akşam yemeğinde tekrar etmiş.

  55. 14 BİN FEET YÜKSEKLİKTE BİR BUZULUN ÜSTÜNDE  Şarkıcı Seal'ın ünlü manken Heidi Klum'a yaptığı evlilik teklifi de unutulmayacak türden.

    14 BİN FEET YÜKSEKLİKTE BİR BUZULUN ÜSTÜNDE Şarkıcı Seal'ın ünlü manken Heidi Klum'a yaptığı evlilik teklifi de unutulmayacak türden.

  56. TV PROGRAMINDA EVLİLİK TEKLİFİ  Jason Sehorn evlilik teklifini Angie Harmon'ın konuk olduğu Jay Leno'nun sohbet programında yaptı.

    TV PROGRAMINDA EVLİLİK TEKLİFİ Jason Sehorn evlilik teklifini Angie Harmon'ın konuk olduğu Jay Leno'nun sohbet programında yaptı.