İşte Dünyanın Korku Atlası!

Hangi ülke neyden korkuyor?

  1. Uluslararası araştırma ve analiz şirketi Nielsen, 2-25 Kasım 2015 tarijleri arasında 61 ülkeden 30 bin kişinin katılımıyla yaptığı online anketle, farklı ülkelerin son dönemdeki toplumsal korkularını araştırdı.

    Uluslararası araştırma ve analiz şirketi Nielsen, 2-25 Kasım 2015 tarijleri arasında 61 ülkeden 30 bin kişinin katılımıyla yaptığı online anketle, farklı ülkelerin son dönemdeki toplumsal korkularını araştırdı.

  2. 'Terör korkusu'nun en fazla olduğu ülke, yüzde 56 ile Türkiye oldu. Ankette, terörizm korkusunun birçok ülkede arttığı da gözlendi.

    'Terör korkusu'nun en fazla olduğu ülke, yüzde 56 ile Türkiye oldu. Ankette, terörizm korkusunun birçok ülkede arttığı da gözlendi.

  3. ABD'lilerin yüzde 29'unun Avrupalıların yüzde 22'sinin de en büyük korkusu terör. Merkez Avrupa'da ve İskandinav ülkeiernde ise 'göçmen korkusu' yükselişte. İş güvenliği kaygısında Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ilk sıralarda.

    ABD'lilerin yüzde 29'unun Avrupalıların yüzde 22'sinin de en büyük korkusu terör. Merkez Avrupa'da ve İskandinav ülkeiernde ise 'göçmen korkusu' yükselişte. İş güvenliği kaygısında Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ilk sıralarda.