Ünlüler Ve Kardeşleri

İşte Ünlülerin kardeşleri

  1. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı, Ebru Gündeş’in yıllar önce öldüğünü söylediği ama sağ olduğu ortaya çıkan babası Remzi Gündeş’in antika dükkânına canlı canlı 3G bağlantısı gerçekleştirdi.

    Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı, Ebru Gündeş’in yıllar önce öldüğünü söylediği ama sağ olduğu ortaya çıkan babası Remzi Gündeş’in antika dükkânına canlı canlı 3G bağlantısı gerçekleştirdi.

  2. Ebru Gündeş babasının aynı zamanda ev olarak da kullandığı ve sahibi öldüğü için mirasçıları tarafından satışa çıkarılan dükkanını satın almıştı. O dükkanın önüne giderek Ebru Gündeş’in babası Remzi Gündeş’le görüşen Söylemezsem Olmaz ekibi“Bu aile içinde bir olay ben bunu dışarıya taşımak istemiyorum.” Yanıtını aldı.

    Ebru Gündeş babasının aynı zamanda ev olarak da kullandığı ve sahibi öldüğü için mirasçıları tarafından satışa çıkarılan dükkanını satın almıştı. O dükkanın önüne giderek Ebru Gündeş’in babası Remzi Gündeş’le görüşen Söylemezsem Olmaz ekibi“Bu aile içinde bir olay ben bunu dışarıya taşımak istemiyorum.” Yanıtını aldı.

  3. Canlı yayında Remzi Gündeş’in kendisi gibi esnaf arkadaşlarıyla konuşuldu. Dükkânını çok seven Remzi Gündeş’in satılması zorunlu olan dükkânını Ebru Gündeş’in satın aldığını bu işe Remzi Gündeş’in çok sevindiğini söyleyen esnaf arkadaşı Ebru Gündeş’in babasının hasta olduğu dönemde birkaç kez ziyarete geldiğini de anlattı.

    Canlı yayında Remzi Gündeş’in kendisi gibi esnaf arkadaşlarıyla konuşuldu. Dükkânını çok seven Remzi Gündeş’in satılması zorunlu olan dükkânını Ebru Gündeş’in satın aldığını bu işe Remzi Gündeş’in çok sevindiğini söyleyen esnaf arkadaşı Ebru Gündeş’in babasının hasta olduğu dönemde birkaç kez ziyarete geldiğini de anlattı.

  4. 20 senedir antika dükkânında yaşayan Remzi Gündeş’in Ebru Gündeş’in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikten otuzlu yaşlarda bir kızının daha olduğunu söyledi.

    20 senedir antika dükkânında yaşayan Remzi Gündeş’in Ebru Gündeş’in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikten otuzlu yaşlarda bir kızının daha olduğunu söyledi.

  5. Kimselerin bilmediği Ebru Gündeş’in öz kız kardeşinin fotoğrafıysa Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıktı. Ebru Gündeş’in kardeşi Aslıhan’la hiç görüşmediği yakın dostları tarafından söylenirken Aslıhan Gündeş’in 2 yıl önce Ebru Gündeş’in konserine gittiği de Aslıhan Gündeş’in attığı şu tweetle ortaya çıktı.

    Kimselerin bilmediği Ebru Gündeş’in öz kız kardeşinin fotoğrafıysa Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıktı. Ebru Gündeş’in kardeşi Aslıhan’la hiç görüşmediği yakın dostları tarafından söylenirken Aslıhan Gündeş’in 2 yıl önce Ebru Gündeş’in konserine gittiği de Aslıhan Gündeş’in attığı şu tweetle ortaya çıktı.

  6. Aslıhan Gündeş tweetinde ablasına “Konser süperdi sende öyle. Göz göze geldik beni gördün hayırlısı böyleymiş ben buralardayım. Seni Seviyorum” yazdı.

    Aslıhan Gündeş tweetinde ablasına “Konser süperdi sende öyle. Göz göze geldik beni gördün hayırlısı böyleymiş ben buralardayım. Seni Seviyorum” yazdı.

  7. “Ben kızıma bir şey yapamadım, kızım bana yardımda bulundu” diyen baba Remzi Gündeş’in kızı Ebru Gündeş’ten her ay 5 bin TL para yardımında aldığı da program yorumcuları tarafından dile getirildi.

    “Ben kızıma bir şey yapamadım, kızım bana yardımda bulundu” diyen baba Remzi Gündeş’in kızı Ebru Gündeş’ten her ay 5 bin TL para yardımında aldığı da program yorumcuları tarafından dile getirildi.

  8. Fahriye Evcen’in kendi dışında 3 kız kardeşi daha olduğunu biliyor musunuz?

    Fahriye Evcen’in kendi dışında 3 kız kardeşi daha olduğunu biliyor musunuz?

  9. Birbirlerine benzerlikleriyle dikkat çeken kardeşler herkesi şaşırttı.

    Birbirlerine benzerlikleriyle dikkat çeken kardeşler herkesi şaşırttı.

  10. Ünlü oyuncunun Demet ve Neşe adından 2 kardeşi daha bulunuyor.

    Ünlü oyuncunun Demet ve Neşe adından 2 kardeşi daha bulunuyor.

  11. İşte Fahriye Evcen'in kardeşi.

    İşte Fahriye Evcen'in kardeşi.

  12. Hadise'nin kendisinden 3 yaş küçük olan ve stil danışmanlığı yapan kız kardeşi Derya Açıkgöz, Instagram kullanıcılarının dikkatini çekti.

    Hadise'nin kendisinden 3 yaş küçük olan ve stil danışmanlığı yapan kız kardeşi Derya Açıkgöz, Instagram kullanıcılarının dikkatini çekti.

  13. Derya Açıkgöz,Hadise'nin menajerliğini ve stylingini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile birlikte çalışmakta

    Derya Açıkgöz,Hadise'nin menajerliğini ve stylingini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile birlikte çalışmakta

  14. Bazı takipçileri Açıkgöz'e "Esas Hadise sensin, sahneye sen çık" yorumları yaptı.

    Bazı takipçileri Açıkgöz'e "Esas Hadise sensin, sahneye sen çık" yorumları yaptı.

  15. İrina Shaykin  kız kardeşi Tatiana Shayk kardeşine göre daha sıradan bir hayat yaşıyor.

    İrina Shaykin kız kardeşi Tatiana Shayk kardeşine göre daha sıradan bir hayat yaşıyor.

  16. Rusya'da yaşayan Tatiana Shayk'ın bir kızı var.

    Rusya'da yaşayan Tatiana Shayk'ın bir kızı var.

  17. İrina Shayk verdiği bir röportajda annelik özlemini kız kardeşinin kızıyla giderdiğini söylemişti.

    İrina Shayk verdiği bir röportajda annelik özlemini kız kardeşinin kızıyla giderdiğini söylemişti.

  18. Meryem Uzerli'nin Almanya'da yaşayan ablası Canan Uzerli, Türkçe bir albüm çıkardı.

    Meryem Uzerli'nin Almanya'da yaşayan ablası Canan Uzerli, Türkçe bir albüm çıkardı.

  19. Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan rolüyle şöhreti yakalayan Meryem Uzerli'nin ailesinden yeni bir yıldız doğuyor.

    Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan rolüyle şöhreti yakalayan Meryem Uzerli'nin ailesinden yeni bir yıldız doğuyor.

  20. Ünlü oyuncunun ablası Canan Uzerli, İçten Gelen Ses – Die Stimme aus dem Inneren adlı dört şarkılık bir maxi single çıkardı.

    Ünlü oyuncunun ablası Canan Uzerli, İçten Gelen Ses – Die Stimme aus dem Inneren adlı dört şarkılık bir maxi single çıkardı.

  21. Uzerli, "Çocukluğumdan beri Türkçe diline ve ondaki sıcak ses özelliklerine aşinayım. Türk müziğini de şarkılarımı Türkçe söylemeyi de seviyorum. Kalbim ve ruhum kendisini bu dilde özel bir biçimde ifade edebiliyor" diyor.

    Uzerli, "Çocukluğumdan beri Türkçe diline ve ondaki sıcak ses özelliklerine aşinayım. Türk müziğini de şarkılarımı Türkçe söylemeyi de seviyorum. Kalbim ve ruhum kendisini bu dilde özel bir biçimde ifade edebiliyor" diyor.

  22. Kerem Bürsin’in ablası Melis Bürsin Türkiye’deki ilk fotoğraf sergisini Karaköy’de açtı.

    Kerem Bürsin’in ablası Melis Bürsin Türkiye’deki ilk fotoğraf sergisini Karaköy’de açtı.

  23. Ablasını açılışta yalnız bırakmayan oyuncu, dizi saatlerinin  uzunluğundan yakındı.

    Ablasını açılışta yalnız bırakmayan oyuncu, dizi saatlerinin uzunluğundan yakındı.

  24. “İzleyiciye de üzülüyorum. Üç saat bir diziyi izlemek çok yorucu” diyen Bürsin şunları söyledi:  “Set ekibi için de çok zor. Dizi saatleri bu uzunlukta olunca çaycısından yönetmenine kimseden yüzde 100 verim alamazsınız. Çok güzel projeler de rafa kaldırılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi çok güzel bir projeydi. Çok istedim başarılı olmasını ama olmadı.”

    “İzleyiciye de üzülüyorum. Üç saat bir diziyi izlemek çok yorucu” diyen Bürsin şunları söyledi: “Set ekibi için de çok zor. Dizi saatleri bu uzunlukta olunca çaycısından yönetmenine kimseden yüzde 100 verim alamazsınız. Çok güzel projeler de rafa kaldırılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi çok güzel bir projeydi. Çok istedim başarılı olmasını ama olmadı.”

  25. Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi

    Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi

  26. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Cem Tatlıtuğ, '2. Sayfa' programına konuk oldu.

    Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Cem Tatlıtuğ, '2. Sayfa' programına konuk oldu.

  27. Cem Tatlıtuğ, bir izleyicinin "Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerine çok yakışıyordu, neden ayrıldılar?" sorusuna şu cevbı verdi.

    Cem Tatlıtuğ, bir izleyicinin "Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerine çok yakışıyordu, neden ayrıldılar?" sorusuna şu cevbı verdi.

  28. "Azra'yı çok severim. 8-9 yıldır tanıyorum. Çok iyi bir kız. Olmadı mı olmuyor. Her şey sevgiyle olmuyor, bazı yerlerde kopabiliyorsunuz"

    "Azra'yı çok severim. 8-9 yıldır tanıyorum. Çok iyi bir kız. Olmadı mı olmuyor. Her şey sevgiyle olmuyor, bazı yerlerde kopabiliyorsunuz"

  29. Cem Tatlıtuğ, ekrandaki görüntüsünün yanına kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ'un resmi getirilince "Biri kara böcek diğeri kainatın en güzel erkeği..

    Cem Tatlıtuğ, ekrandaki görüntüsünün yanına kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ'un resmi getirilince "Biri kara böcek diğeri kainatın en güzel erkeği..

  30. "Şimdi doğru konuşalım Kıvanç çok yakışıklı. Bizim annemiz bir, babamız ayrıdır."

    "Şimdi doğru konuşalım Kıvanç çok yakışıklı. Bizim annemiz bir, babamız ayrıdır."

  31. "Benim de babam çok yakışıklıydı. Sahibi olduğu pastanenin önünde kızlar kuyruk oluştururdu" dedi.

    "Benim de babam çok yakışıklıydı. Sahibi olduğu pastanenin önünde kızlar kuyruk oluştururdu" dedi.

  32. Yakışıklı oyuncunun kardeşi Melisa

    Yakışıklı oyuncunun kardeşi Melisa

  33. İkizinin başına bela oldu!  <br>    Kuzey Güney dizisinin Cemre'si Öykü Karayel Vogue Türkiye dergisi için samimi açıklamalarda bulundu.

    İkizinin başına bela oldu!
    Kuzey Güney dizisinin Cemre'si Öykü Karayel Vogue Türkiye dergisi için samimi açıklamalarda bulundu.

  34. Ezgi isminde ikiz kardeşi olan Karayel, şöhret olduktan sonra yaşadığı zorlukları anlattı.

    Ezgi isminde ikiz kardeşi olan Karayel, şöhret olduktan sonra yaşadığı zorlukları anlattı.

  35. Karayel "İkiz olmak zaten başlı başına zordu. Ama kardeşlerden birinin dizilere çıkıp tanınan biri olması iyice zormuş. Hatta bu durum bizim için çekilmez hale geldi.

    Karayel "İkiz olmak zaten başlı başına zordu. Ama kardeşlerden birinin dizilere çıkıp tanınan biri olması iyice zormuş. Hatta bu durum bizim için çekilmez hale geldi.

  36. Ben yaptığım işin sonucunu görüyorum ama kardeşim yapmadığı bir şey yüzünden acı çekiyor.

    Ben yaptığım işin sonucunu görüyorum ama kardeşim yapmadığı bir şey yüzünden acı çekiyor.

  37. 'Ben o değilim' dediğinde ona inanmıyorlar." dedi.

    'Ben o değilim' dediğinde ona inanmıyorlar." dedi.

  38. İşte ünlüler ve kardeşleri...

    İşte ünlüler ve kardeşleri...