Siz Bu Gıda Hilelerini Evde Denemeyin

Sakın evde denemeyin

  1. Pişirmeme hilesi / Hamburgerde kullanılan etin/tavuğun daha dolgun ve yumuşak görünmesi için sadece tek bir tarafı çok az pişiriliyor. Yiyecek de en güzel açıdan fotoğraflanıyor.

    Pişirmeme hilesi / Hamburgerde kullanılan etin/tavuğun daha dolgun ve yumuşak görünmesi için sadece tek bir tarafı çok az pişiriliyor. Yiyecek de en güzel açıdan fotoğraflanıyor.

  2. Asit hilesi / Gazlı içecekleri daha da gazlı göstermek için içeceklere asit ekleniyor. Bu yüzden reklamlarda o kadar kabarcıklı görünüyor.

    Asit hilesi / Gazlı içecekleri daha da gazlı göstermek için içeceklere asit ekleniyor. Bu yüzden reklamlarda o kadar kabarcıklı görünüyor.

  3. Pamuk hilesi / Isıtılmış ıslak pamuklar yiyeceklerin arkasına yerleştiriliyor ve buhar sayesinde yiyecek oldukça sıcak ve hoş görünüyor.

    Pamuk hilesi / Isıtılmış ıslak pamuklar yiyeceklerin arkasına yerleştiriliyor ve buhar sayesinde yiyecek oldukça sıcak ve hoş görünüyor.

  4. Saç spreyi hilesi / Sebzelerin ve meyvelerin daha taze görünmesini sağlamak amacıyla üzerlerine saç spreyi ya da deodorant sıkılıyor.

    Saç spreyi hilesi / Sebzelerin ve meyvelerin daha taze görünmesini sağlamak amacıyla üzerlerine saç spreyi ya da deodorant sıkılıyor.

  5. Patates hilesi / Reklamlarda gördüğünüz dondurma değil, patates püresi. Setin sıcak ışıkları dondurmayı eriteceğinden yerine patates kullanılıyor.

    Patates hilesi / Reklamlarda gördüğünüz dondurma değil, patates püresi. Setin sıcak ışıkları dondurmayı eriteceğinden yerine patates kullanılıyor.

  6. Ayakkabı boyası hilesi / Hamburger ekmeklerini mükemmel göstermek için kahverengi ayakkabı boyası kullanılıyor.

    Ayakkabı boyası hilesi / Hamburger ekmeklerini mükemmel göstermek için kahverengi ayakkabı boyası kullanılıyor.

  7. Sabitleyici hilesi / Fotoğrafta açının önemini çok iyi biliyoruz. Tabağın belli bir açıda durmasını isteyen fotoğrafçılar tabağın ve yemeğin istenilen şekilde durması için kil kullanıyor.

    Sabitleyici hilesi / Fotoğrafta açının önemini çok iyi biliyoruz. Tabağın belli bir açıda durmasını isteyen fotoğrafçılar tabağın ve yemeğin istenilen şekilde durması için kil kullanıyor.

  8. Yapıştırıcı hilesi / Reklamlarda gördüğünüz süt değil, yapıştırıcı. Süt kahvaltılık gevreği anında yumuşatır ve fotoğraf için hoş görüntü oluşturmaz.

    Yapıştırıcı hilesi / Reklamlarda gördüğünüz süt değil, yapıştırıcı. Süt kahvaltılık gevreği anında yumuşatır ve fotoğraf için hoş görüntü oluşturmaz.

  9. Plastik hilesi / Şu buz küpleri ne kadar da mükemmel görünüyor. Ne güzel hiç erimiyorlar. Çünkü her şeyden önce onlar gerçek buz değil, buz görünümlü plastik küpler.

    Plastik hilesi / Şu buz küpleri ne kadar da mükemmel görünüyor. Ne güzel hiç erimiyorlar. Çünkü her şeyden önce onlar gerçek buz değil, buz görünümlü plastik küpler.

  10. Peçete hilesi / Reklamdaki tavuğun içi peçete ile dolu. Tavuğun daha sulu görünmesi için az pişirildiğini de unutmayalım.

    Peçete hilesi / Reklamdaki tavuğun içi peçete ile dolu. Tavuğun daha sulu görünmesi için az pişirildiğini de unutmayalım.

  11. Cımbız hilesi / Ekmeğin üzerindeki susamlar titizlikle yerleştiriliyor. Susamların muazzam görünmesi için her biri cımbız ile yapıştırılıyor.

    Cımbız hilesi / Ekmeğin üzerindeki susamlar titizlikle yerleştiriliyor. Susamların muazzam görünmesi için her biri cımbız ile yapıştırılıyor.

  12. Ayakkabı cilası hilesi / Reklamlarda gördüğünüz o muhteşem tavuğun parlaklığına bakın, sonra da o parlaklığın ayakkabı cilası sayesinde elde edildiğini düşünün.

    Ayakkabı cilası hilesi / Reklamlarda gördüğünüz o muhteşem tavuğun parlaklığına bakın, sonra da o parlaklığın ayakkabı cilası sayesinde elde edildiğini düşünün.

  13. Ruj hilesi / Çileklerin daha kırmızı görünmesi için üzerlerine ruj sürülüyor. Açıkçası lezzetine bir şey diyemeyiz, ama epey kırmızı göründükleri kesin.

    Ruj hilesi / Çileklerin daha kırmızı görünmesi için üzerlerine ruj sürülüyor. Açıkçası lezzetine bir şey diyemeyiz, ama epey kırmızı göründükleri kesin.

  14. Sabun hilesi / Reklamcılar sütün daha taze görünmesi ve bardağa yeni dökülmüş izlenimi vermesi için sütün içerisine sabun koyuyor.

    Sabun hilesi / Reklamcılar sütün daha taze görünmesi ve bardağa yeni dökülmüş izlenimi vermesi için sütün içerisine sabun koyuyor.

  15. Deodorant hilesi / Buz gibi bir bardak içecek reklamını düşünün. İşte o soğuk görüntü bardağa sıkılan deodorant sayesinde elde ediliyor.

    Deodorant hilesi / Buz gibi bir bardak içecek reklamını düşünün. İşte o soğuk görüntü bardağa sıkılan deodorant sayesinde elde ediliyor.

  16. Karton hilesi / Kremanın pastaya zarar vermemesi ve pastanın sabit durması için keklerin arasında karton ve kürdan var.

    Karton hilesi / Kremanın pastaya zarar vermemesi ve pastanın sabit durması için keklerin arasında karton ve kürdan var.