İnternette En Çok Aranan Diziler

2016’nın ilk üç ayında en çok aranan diziler

  1. Yandex, Türkiye&#8217;de internet kullanıcılarının en çok aradığı yerli dizileri araştırdı. Yapılan analizde ilk sırayı Poyraz Karayel alırken onu sırasıyla Kiralık Aşk ve Diriliş Ertuğrul izledi.  <br>  Yandex&#8217;in araştırmasına göre, Türkiye&#8217;de internet kullanıcılarının 2016&#8217;nın ilk üç ayında en çok aradığı yerli diziler şöyle:

    Yandex, Türkiye’de internet kullanıcılarının en çok aradığı yerli dizileri araştırdı. Yapılan analizde ilk sırayı Poyraz Karayel alırken onu sırasıyla Kiralık Aşk ve Diriliş Ertuğrul izledi.
    Yandex’in araştırmasına göre, Türkiye’de internet kullanıcılarının 2016’nın ilk üç ayında en çok aradığı yerli diziler şöyle:

  2. 1. Poyraz Karayel

    1. Poyraz Karayel

  3. 2. Kiralık Aşk

    2. Kiralık Aşk

  4. 3. Diriliş Ertuğrul

    3. Diriliş Ertuğrul

  5. 4. Kurtlar Vadisi Pusu

    4. Kurtlar Vadisi Pusu

  6. 5. Kara Sevda

    5. Kara Sevda

  7. 6. Kırgın Çiçekler

    6. Kırgın Çiçekler

  8. 7. Aşk Yeniden

    7. Aşk Yeniden

  9. 8. İlişki Durumu Karışık

    8. İlişki Durumu Karışık

  10. 9. Güneşin Kızları

    9. Güneşin Kızları

  11. 10. Kördüğüm

    10. Kördüğüm

  12. Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır.

    Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır.

  13. The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikayesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır.

    The Walking Dead, Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikayesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanına dayanmaktadır.

  14. The Big Bang Theory veya kısaca TBBT, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmış Amerikan durum komedisi. İlk kez 24 Eylül 2007'de CBS'de yayınlanmıştır.

    The Big Bang Theory veya kısaca TBBT, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmış Amerikan durum komedisi. İlk kez 24 Eylül 2007'de CBS'de yayınlanmıştır.

  15. Arrow Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen bir Amerikan aksiyon-macera dizisidir.

    Arrow Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen bir Amerikan aksiyon-macera dizisidir.

  16. The Flash aynı adlı DC Comics çizgi romanından uyarlanmış 2014'te yayınlanmaya başlamış dizi

    The Flash aynı adlı DC Comics çizgi romanından uyarlanmış 2014'te yayınlanmaya başlamış dizi

  17. Mr.Robot, Sam Esmail tarafından kaleme alınmış Amerikan psikolojik gerilim-dram televizyon dizisi. USA Network tarafından 24 Haziran 2015 tarihinde yayına başlayan dizinin pilot bölümü online olarak VOD servisleriyle 27 Mayıs 2015'te yayınlanmıştır.

    Mr.Robot, Sam Esmail tarafından kaleme alınmış Amerikan psikolojik gerilim-dram televizyon dizisi. USA Network tarafından 24 Haziran 2015 tarihinde yayına başlayan dizinin pilot bölümü online olarak VOD servisleriyle 27 Mayıs 2015'te yayınlanmıştır.

  18. Vikings, tarihsel drama türünde bir Kanada-İrlanda ortak yapımı televizyon dizisi. Yazarlığını ve yapımcılığını Michael Hirst'in yaptığı dizi History kanalında yayınlanmaktadır. ABD ve Kanada'da 3 Mart 2013 günü yayına başlamıştır.

    Vikings, tarihsel drama türünde bir Kanada-İrlanda ortak yapımı televizyon dizisi. Yazarlığını ve yapımcılığını Michael Hirst'in yaptığı dizi History kanalında yayınlanmaktadır. ABD ve Kanada'da 3 Mart 2013 günü yayına başlamıştır.

  19. DC'nin çizgi romanlarından uyarlanan dizi, Superman'in kuzeni olan Kara Zor-El'i ekranlara getiriyor. Krypton gezegenindeki felaketin ardından Dünya'ya kaçan kahramanımız, farklı bir kimlikle yaşıyor. 24 yaşına geldiğinde güçlerini kabullenen Kara, olması gerektiği gibi bir süper kahramana dönüşüyor.

    DC'nin çizgi romanlarından uyarlanan dizi, Superman'in kuzeni olan Kara Zor-El'i ekranlara getiriyor. Krypton gezegenindeki felaketin ardından Dünya'ya kaçan kahramanımız, farklı bir kimlikle yaşıyor. 24 yaşına geldiğinde güçlerini kabullenen Kara, olması gerektiği gibi bir süper kahramana dönüşüyor.

  20. Dünyanın en çok aranan suçlusu gizemli bir şekilde teslim olur ve birlikte çalıştığı herkesin ismini vermeyi teklif eder. Tek şartı görünürde hiçbir bağlantısı olmayan FBI ajanı (Megan Boone) ile çalışmaktır.

    Dünyanın en çok aranan suçlusu gizemli bir şekilde teslim olur ve birlikte çalıştığı herkesin ismini vermeyi teklif eder. Tek şartı görünürde hiçbir bağlantısı olmayan FBI ajanı (Megan Boone) ile çalışmaktır.

  21. Suits, Gabriel Macht ve Patrick J. Adams'ın başrollerinde oynadığı USA Network kanalında yayımlanan televizyon dizisidir.

    Suits, Gabriel Macht ve Patrick J. Adams'ın başrollerinde oynadığı USA Network kanalında yayımlanan televizyon dizisidir.