Ünlülerin Mal Varlıkları

İşte mal varlıkları

  1. Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı.

    Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı.

  2. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Muğla'nın Marmaris İlçesi Kızılkum Koyu'ndaki arazisini sattı.

    Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Muğla'nın Marmaris İlçesi Kızılkum Koyu'ndaki arazisini sattı.

  3. Marmaris'in Taşlıca Mahallesi Bozukkale Mevkii Kızılkum Koyun'daki 13 bin 322 metrekarelik denize sıfır arazisini dün satan Bülent Ersoy, gizlilik içinde yürütülen satış işleminden sonra kimselere gözükmeden Marmaris Tapu Dairesi'nin arka kapısından taksiye binerek uzaklaştı.

    Marmaris'in Taşlıca Mahallesi Bozukkale Mevkii Kızılkum Koyun'daki 13 bin 322 metrekarelik denize sıfır arazisini dün satan Bülent Ersoy, gizlilik içinde yürütülen satış işleminden sonra kimselere gözükmeden Marmaris Tapu Dairesi'nin arka kapısından taksiye binerek uzaklaştı.

  4. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı.

    Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı.

  5. - İstanbul'da 28 daire.     - İstanbul Fenerbahçe'de sauna.

    - İstanbul'da 28 daire. - İstanbul Fenerbahçe'de sauna.

  6. - Marmaris ve Bodrum'da villa.     - Fethiye'de benzinci.

    - Marmaris ve Bodrum'da villa. - Fethiye'de benzinci.

  7. - 30 metrelik yat.     - Kiraya verilen vinç ve dozerler.

    - 30 metrelik yat. - Kiraya verilen vinç ve dozerler.

  8. Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Dilberay, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Dilberay, merak edilenlere canlı yayında yanıt verdi.

    Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Dilberay, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Dilberay, merak edilenlere canlı yayında yanıt verdi.

  9. Mal varlığıyla ilişkin soruya da yanıt veren Dilber Ay'a program sunucusu şaşırarak "Dilber ana o zaman sen çok kazanmıyorsun" sözleriyle yanıt verdi.

    Mal varlığıyla ilişkin soruya da yanıt veren Dilber Ay'a program sunucusu şaşırarak "Dilber ana o zaman sen çok kazanmıyorsun" sözleriyle yanıt verdi.

  10. İşte ünlü sanatçının açıklamalarından satırbaşları;    "Allah bereket versin kazandıklarıma, çoluğuma çocuğuma aileme bakıyorum. Vücudum sağ olduğu müddetçe bakacağım. 2 gecekondum var, bir tane bahçeli evim... Ankara'dan da bir ev aldım.

    İşte ünlü sanatçının açıklamalarından satırbaşları; "Allah bereket versin kazandıklarıma, çoluğuma çocuğuma aileme bakıyorum. Vücudum sağ olduğu müddetçe bakacağım. 2 gecekondum var, bir tane bahçeli evim... Ankara'dan da bir ev aldım.

  11. Şahan ile görüşmüyoruz ama küs değiliz. Kırıldım ona. Artık kırgın değilim, hırsım geçti. Bir kaç kez telefon açtım, telefonuma çıkmayınca darıldım. Çocuğu olmuş, hayırlı uğurlu olsun. Çocuğu da onun gibi filmler yaparsa yandık.    Oynadığım reklam filminden para almadım. Bir yemek yiyecek kadar para verdiler.

    Şahan ile görüşmüyoruz ama küs değiliz. Kırıldım ona. Artık kırgın değilim, hırsım geçti. Bir kaç kez telefon açtım, telefonuma çıkmayınca darıldım. Çocuğu olmuş, hayırlı uğurlu olsun. Çocuğu da onun gibi filmler yaparsa yandık. Oynadığım reklam filminden para almadım. Bir yemek yiyecek kadar para verdiler.

  12. 25 tane torunum var. Çocuklarımın çocukları oldu evlendi, onların da çocukları oldu. Allah hepsinin rızkını ayrı ayrı verir."

    25 tane torunum var. Çocuklarımın çocukları oldu evlendi, onların da çocukları oldu. Allah hepsinin rızkını ayrı ayrı verir."

  13. Athena Gökhan emlak zengini çıktı. Jüri üyesi olduğu olarak yer aldığı yarışmadan ve konserlerden kazandığı parayı gayrimenkule yatıran şarkıcı, beşinci emlak yatırımını Beylerbeyi'nde villa alarak yaptı.

    Athena Gökhan emlak zengini çıktı. Jüri üyesi olduğu olarak yer aldığı yarışmadan ve konserlerden kazandığı parayı gayrimenkule yatıran şarkıcı, beşinci emlak yatırımını Beylerbeyi'nde villa alarak yaptı.

  14. Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, çocukluğunun geçtiği Fenerbahçe semtinden taşındı.

    Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, çocukluğunun geçtiği Fenerbahçe semtinden taşındı.

  15. HT Magazin'de yer alan habere göre Beylerbeyi'nde Sezen Aksu'nun evine yakın konumda iki katlı müstakil bir ev satın alan şarkıcı, dekorasyon çalışmalarını bitirip yeni evine geçti.

    HT Magazin'de yer alan habere göre Beylerbeyi'nde Sezen Aksu'nun evine yakın konumda iki katlı müstakil bir ev satın alan şarkıcı, dekorasyon çalışmalarını bitirip yeni evine geçti.

  16. Yazları konserden konsere koşan Özoğuz, 3 sezondur TV'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.

    Yazları konserden konsere koşan Özoğuz, 3 sezondur TV'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.

  17. Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere tam 5 evi bulunuyor

    Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere tam 5 evi bulunuyor

  18. Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi de yatırımını emlağa yapanlar arasında.

    Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi de yatırımını emlağa yapanlar arasında.

  19. Haluk Bilginer'le biten evliliğinden dünyaya gelen kızı Nazlı Bilginer'e Kartalkaya Dorukkaya'da tatil yapan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, emlak zengini çıktı.

    Haluk Bilginer'le biten evliliğinden dünyaya gelen kızı Nazlı Bilginer'e Kartalkaya Dorukkaya'da tatil yapan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, emlak zengini çıktı.

  20. Kızını kayak öğrenmesi için getirdiğini söyleyen Yengi, en çok ekstra alan şarkıcıların başında yer alıyor.

    Kızını kayak öğrenmesi için getirdiğini söyleyen Yengi, en çok ekstra alan şarkıcıların başında yer alıyor.

  21. Kazandığı tüm birikimini emlak sektörüne yatıran şarkıcı, mayıs ayında iddialı bir albüm piyasaya çıkaracağını söyledi.

    Kazandığı tüm birikimini emlak sektörüne yatıran şarkıcı, mayıs ayında iddialı bir albüm piyasaya çıkaracağını söyledi.

  22. Kenan İmirzalıoğlu     <br>    Ünlü oyuncunun iş yoğunluğu nedeniyle pek gidemese de Los Angeles'ta bir evi bulunuyor.

    Kenan İmirzalıoğlu
    Ünlü oyuncunun iş yoğunluğu nedeniyle pek gidemese de Los Angeles'ta bir evi bulunuyor.

  23. Kıvanç Tatlıtuğ     <br>    Gayrimenkule yaptığı yatırımla bilinen Tatlıtuğ'un Paris'te bir evi bulunurken, son günlerde Hollanda'da da bir ev aradığı konuşuluyor.

    Kıvanç Tatlıtuğ
    Gayrimenkule yaptığı yatırımla bilinen Tatlıtuğ'un Paris'te bir evi bulunurken, son günlerde Hollanda'da da bir ev aradığı konuşuluyor.

  24. Seda Sayan  <br>       Londra'yı tercih eden en son isimlerden biri de Seda Sayan. Ünlü şarkıcı, Paris Hilton ve İngiliz şarkıcı Amy Winehouse da oturduğu Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı.

    Seda Sayan
    Londra'yı tercih eden en son isimlerden biri de Seda Sayan. Ünlü şarkıcı, Paris Hilton ve İngiliz şarkıcı Amy Winehouse da oturduğu Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı.

  25. Haluk Bilginer  <br>  Uzun yıllar Londra'da yaşayan Haluk Bilginer İngiltere'de ev sahibi olan ünlüler arasında. Yılın büyük bir bölümünü Londra'da geçiren sanatçının Notting Hill'de bir evi var.

    Haluk Bilginer
    Uzun yıllar Londra'da yaşayan Haluk Bilginer İngiltere'de ev sahibi olan ünlüler arasında. Yılın büyük bir bölümünü Londra'da geçiren sanatçının Notting Hill'de bir evi var.

  26. Perran Kutman  <br>  Perran Kutman Miami'den ilk ev sahibi olan isimlerden biri. Yaklaşık 14 yıl önce Miami- William's Island'dan ev satın alan Kutman, yılın büyük bir bölümünü burada geçiriyor.

    Perran Kutman
    Perran Kutman Miami'den ilk ev sahibi olan isimlerden biri. Yaklaşık 14 yıl önce Miami- William's Island'dan ev satın alan Kutman, yılın büyük bir bölümünü burada geçiriyor.

  27. ORHAN GENCEBAY<br>  Baltalimanı'nda yalı dairesi, Etiler'de iki daire, Bodrum'da villa, Unkapanı'nda ofis, Etiler'de villa, Mercedes otomobil, Suziki otomobil, bankada hatırı sayılır para...

    ORHAN GENCEBAY
    Baltalimanı'nda yalı dairesi, Etiler'de iki daire, Bodrum'da villa, Unkapanı'nda ofis, Etiler'de villa, Mercedes otomobil, Suziki otomobil, bankada hatırı sayılır para...

  28. SERTAB ERENER  <br>Şarkıcı Sertab Erener ve sevgilisi Demir Demirkan'ın mortgage (ipoteğe dayalı uzun vadeli gayrimenkul satın alma sistemi) danışmanlığı ve inşaat alanında faaliyet gösteren bir şirketi var. Daha önceleri kendi mesleklerine yakın işlerde ticaret yapan ikili, gayrimenkul alanında da hızla ilerliyor. 'Demirkan Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret' adını verdikleri şirketlerinin sermayesi 100 bin TL. Son kurdukları şirketleriyle birlikte toplam beş şirketleri olan ikilinin, yatırım şirketinin merkezi Cihangir Sıraselviler Caddesi'nde bulunuyor...

    SERTAB ERENER
    Şarkıcı Sertab Erener ve sevgilisi Demir Demirkan'ın mortgage (ipoteğe dayalı uzun vadeli gayrimenkul satın alma sistemi) danışmanlığı ve inşaat alanında faaliyet gösteren bir şirketi var. Daha önceleri kendi mesleklerine yakın işlerde ticaret yapan ikili, gayrimenkul alanında da hızla ilerliyor. 'Demirkan Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret' adını verdikleri şirketlerinin sermayesi 100 bin TL. Son kurdukları şirketleriyle birlikte toplam beş şirketleri olan ikilinin, yatırım şirketinin merkezi Cihangir Sıraselviler Caddesi'nde bulunuyor...

  29. TUBA BÜYÜKÜSTÜN<br>  Ekranların popüler isimlerinden Tuba Büyüküstün, oyunculuktaki başarısını ticarete taşıdı. Dizi ve sinema filmlerinden kazandığı tüm gelirini 'Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri' ve 'İstron Elektronik Teknolojileri' adlı iki firmaya yatıran başarılı oyuncu, annesi ve babasıyla kurduğu şirketin yurt dışına açılmasını sağladı. Kazakistan, Azerbaycan ve Kırgızistan'da şubeler açan Büyüküstün, gözlerini Ortadoğu'ya çevirdi. Arap ülkelerinde gördüğü ilgi sayesinde şirketinin başarılı olacağına inanan oyuncu, Dubai ve Suriye gibi yerlerde şirketinin faaliyet göstermesi için de düğmeye bastı...

    TUBA BÜYÜKÜSTÜN
    Ekranların popüler isimlerinden Tuba Büyüküstün, oyunculuktaki başarısını ticarete taşıdı. Dizi ve sinema filmlerinden kazandığı tüm gelirini 'Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri' ve 'İstron Elektronik Teknolojileri' adlı iki firmaya yatıran başarılı oyuncu, annesi ve babasıyla kurduğu şirketin yurt dışına açılmasını sağladı. Kazakistan, Azerbaycan ve Kırgızistan'da şubeler açan Büyüküstün, gözlerini Ortadoğu'ya çevirdi. Arap ülkelerinde gördüğü ilgi sayesinde şirketinin başarılı olacağına inanan oyuncu, Dubai ve Suriye gibi yerlerde şirketinin faaliyet göstermesi için de düğmeye bastı...

  30. ATA DEMİRER  <br>  Yılın büyük kısmını Bozcaada'da geçiren Ata Demirer, sonunda hayaline kavuşuyor. Eyvah Eyvah ve Eyvah Eyvah 2 filmlerinin çekimlerini de burada yapan ünlü komedyen, Bozcaada'da bir üzüm bağı sahibi olmak için kolları sıvadı. Bu hayalini twitter'da da paylaşan Ata Demirer, aradığı bağı sonunda buldu...

    ATA DEMİRER
    Yılın büyük kısmını Bozcaada'da geçiren Ata Demirer, sonunda hayaline kavuşuyor. Eyvah Eyvah ve Eyvah Eyvah 2 filmlerinin çekimlerini de burada yapan ünlü komedyen, Bozcaada'da bir üzüm bağı sahibi olmak için kolları sıvadı. Bu hayalini twitter'da da paylaşan Ata Demirer, aradığı bağı sonunda buldu...

  31. Habbele Koyu olarak bilinen bölgedeki 7 dönümlük üzüm bağını gözüne kestiren ünlü komedyen, araziye sahip olmak için kolları sıvadı. Ata Demirer, aynı zamanda deniz manzaralı da olan üzüm bağını 300 bin TL'ye almayı planlıyor. Komedyen, arazisinde kendi ürünlerini yetiştirecek...

    Habbele Koyu olarak bilinen bölgedeki 7 dönümlük üzüm bağını gözüne kestiren ünlü komedyen, araziye sahip olmak için kolları sıvadı. Ata Demirer, aynı zamanda deniz manzaralı da olan üzüm bağını 300 bin TL'ye almayı planlıyor. Komedyen, arazisinde kendi ürünlerini yetiştirecek...

  32. Bozcaada deyince akla gelen ünlülerden biri de Ata Demirer. Her fırsatta Bozcaada'da huzur bulduğunu ve teknesiyle koy koy gezdiğini dile getiren Demirer'in adada bir de bağ evi var...

    Bozcaada deyince akla gelen ünlülerden biri de Ata Demirer. Her fırsatta Bozcaada'da huzur bulduğunu ve teknesiyle koy koy gezdiğini dile getiren Demirer'in adada bir de bağ evi var...

  33. NECATİ ŞAŞMAZ<br>    Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, ticarete atılıyor. Necati Şaşmaz, abisi Naci Şaşmaz ile birlikte Bolu'nun Gerede ilçesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapacak. Necati Şaşmaz, yatırımlarını sürekli olarak Gerede'ye yapıyor. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın konuyla ilgili olarak, "Şaşmaz ailesi daha önce ilçemize büyük bir ahşap fabrikası kurdu. Gerek Raci Şaşmaz, gerekse Necati Şaşmaz ilçemizi sık sık ziyaret ediyor. En son büyükbaş hayvancılık yapmak istediklerini bizlere ilettiler. Bizler bu girişimden son derece mutlu olduk. Gerede'ye yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açık ve sonuna kadar kendilerine destek vereceğiz" dedi...

    NECATİ ŞAŞMAZ
    Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, ticarete atılıyor. Necati Şaşmaz, abisi Naci Şaşmaz ile birlikte Bolu'nun Gerede ilçesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapacak. Necati Şaşmaz, yatırımlarını sürekli olarak Gerede'ye yapıyor. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın konuyla ilgili olarak, "Şaşmaz ailesi daha önce ilçemize büyük bir ahşap fabrikası kurdu. Gerek Raci Şaşmaz, gerekse Necati Şaşmaz ilçemizi sık sık ziyaret ediyor. En son büyükbaş hayvancılık yapmak istediklerini bizlere ilettiler. Bizler bu girişimden son derece mutlu olduk. Gerede'ye yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açık ve sonuna kadar kendilerine destek vereceğiz" dedi...

  34. MİRKELAM  <br>  Mirkelam hakkında '40 tane benzin istasyonu var' denildi.'Geçimini onlardan sağlıyor' denilen Mirkelam'dan bu iddialara yanıt geldi...

    MİRKELAM
    Mirkelam hakkında '40 tane benzin istasyonu var' denildi.'Geçimini onlardan sağlıyor' denilen Mirkelam'dan bu iddialara yanıt geldi...

  35. Mirkelam'ın 40 tane benzin istasyonu olduğu ve geçimini bundan sağladığı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. İstanbul'un girişinde  bulunan ve Sancaktepe ilçesinde adı "Mirkelam Petrol Ürünleri Restaurant Dinlenme Tesisleri olarak" geçen benzin istasyonunun görülmesi bu  iddiaları ortaya atmıştı...         Mirkelam'a bu iddia soruldu. "İstasyonlar benim değil" diyen Mirkelam, "Amcamların benzin istasyonları var. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın" dedi...

    Mirkelam'ın 40 tane benzin istasyonu olduğu ve geçimini bundan sağladığı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. İstanbul'un girişinde bulunan ve Sancaktepe ilçesinde adı "Mirkelam Petrol Ürünleri Restaurant Dinlenme Tesisleri olarak" geçen benzin istasyonunun görülmesi bu iddiaları ortaya atmıştı... Mirkelam'a bu iddia soruldu. "İstasyonlar benim değil" diyen Mirkelam, "Amcamların benzin istasyonları var. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın" dedi...

  36. Ünlü türkücü geçtiğimiz yıllar mal varlığını yazılı olarak açıklamıştı. İşte o açıklama...  <br>  "Benim neyim var neyim yok, asıl benden dinleyin. Unutmayın ki zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Açıklıyorum! Seyrantepe&#8217;de 1.5 dönüm arsa üzerinde kebap salonu, TV binası, Tatlıses şirketler Grubu binası, By Tatlıses Giyim&#8217;in atölyesi ve mağazası var. Demirciköy Alarko Sitesi&#8217;nde bir villa, Seyrantepe Oyak Sitesi&#8217;nde 3 daire, şanlıurfa&#8217;da 1 daire, yine şanlıurfa&#8217;da 3 dönüm arsa, ızmir Narlıdere Folkart Evleri&#8217;nde 1 daire, Hadımköy Günışığı Konakları&#8217;nda ise 1 villa bulunuyor. Ayrıca 1 tekne, 2 sürat motoru, Bodrum Bitez&#8217;de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde 1 villa, Bodrum Bitez&#8217;de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, yine Bodrum Bitez&#8217;de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası&#8217;nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul&#8217;da 5 kebap salonu, uydu kanalı ve D-Smart&#8217;ta yayında olan TV kanalı, ayrıca birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV... Yani iki televizyon kanalım var. Saygılarımla..."  <br>İbrahim TATLI SERVET

    Ünlü türkücü geçtiğimiz yıllar mal varlığını yazılı olarak açıklamıştı. İşte o açıklama...
    "Benim neyim var neyim yok, asıl benden dinleyin. Unutmayın ki zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Açıklıyorum! Seyrantepe’de 1.5 dönüm arsa üzerinde kebap salonu, TV binası, Tatlıses şirketler Grubu binası, By Tatlıses Giyim’in atölyesi ve mağazası var. Demirciköy Alarko Sitesi’nde bir villa, Seyrantepe Oyak Sitesi’nde 3 daire, şanlıurfa’da 1 daire, yine şanlıurfa’da 3 dönüm arsa, ızmir Narlıdere Folkart Evleri’nde 1 daire, Hadımköy Günışığı Konakları’nda ise 1 villa bulunuyor. Ayrıca 1 tekne, 2 sürat motoru, Bodrum Bitez’de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde 1 villa, Bodrum Bitez’de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, yine Bodrum Bitez’de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası’nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul’da 5 kebap salonu, uydu kanalı ve D-Smart’ta yayında olan TV kanalı, ayrıca birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV... Yani iki televizyon kanalım var. Saygılarımla..."
    İbrahim TATLI SERVET

  37. FERDİ TAYFUR<br>  2003 model Suzuki marka otomobil, Eşinin kullandığı Hyundai münübüs, Marmaris`te bir yarımada, Marmaris`te benzin istasyonu, Adana`da 50 daire, İstanbul Emirgan`da 6 villa, Sarıyer`de bir daire,Tarabya`da bir daire, Tarabya`da 4 katlı bir villa, bankada bir miktar nakit. ..

    FERDİ TAYFUR
    2003 model Suzuki marka otomobil, Eşinin kullandığı Hyundai münübüs, Marmaris`te bir yarımada, Marmaris`te benzin istasyonu, Adana`da 50 daire, İstanbul Emirgan`da 6 villa, Sarıyer`de bir daire,Tarabya`da bir daire, Tarabya`da 4 katlı bir villa, bankada bir miktar nakit. ..

  38. CEM YILMAZ<br>  Levent`te bir villa 1 milyon dolar değerinde bir tekne (Bu sene aldı), Çeşme`de villa, bir benzin istasyonu, Bentley otomobil, 2005 model ve 300 bin euro değerinde, 3 Maxi Scooter motosiklet, 1 Mini Cooper, 1 antika Anadol, 1 cip, 3 Porsche (Toplam değeri 1 milyon YTL), Mini Cooper`ın son modeli Sidewalk (652 bin dolarlık fiyatıyla 2004 yılının en pahalı otomobili olarak lanse edilen Ferrari Enzo sipariş eden Yılmaz, bu girişimi basına yansıyınca aracı almaktan vazgeçmişti.) ..

    CEM YILMAZ
    Levent`te bir villa 1 milyon dolar değerinde bir tekne (Bu sene aldı), Çeşme`de villa, bir benzin istasyonu, Bentley otomobil, 2005 model ve 300 bin euro değerinde, 3 Maxi Scooter motosiklet, 1 Mini Cooper, 1 antika Anadol, 1 cip, 3 Porsche (Toplam değeri 1 milyon YTL), Mini Cooper`ın son modeli Sidewalk (652 bin dolarlık fiyatıyla 2004 yılının en pahalı otomobili olarak lanse edilen Ferrari Enzo sipariş eden Yılmaz, bu girişimi basına yansıyınca aracı almaktan vazgeçmişti.) ..

  39. HÜLYA AVŞAR  Sarıyer`de köşk, Ayvalık`ta yazlık, Ayvalık`ta zeytinyağı fabrikası, konfeksiyon fabrikası, Tarabya Nurol Sitesi`nde bir daire, Riva`da arazi, Etiler`de daire, Londra`da Docklands Canary Wharf`ta şehrin en yüksek rezidansı `Pan Peninsula Tower 1`de bir daire, iki cip, bir otomobil, bankada yüklü bir nakit. ..

    HÜLYA AVŞAR Sarıyer`de köşk, Ayvalık`ta yazlık, Ayvalık`ta zeytinyağı fabrikası, konfeksiyon fabrikası, Tarabya Nurol Sitesi`nde bir daire, Riva`da arazi, Etiler`de daire, Londra`da Docklands Canary Wharf`ta şehrin en yüksek rezidansı `Pan Peninsula Tower 1`de bir daire, iki cip, bir otomobil, bankada yüklü bir nakit. ..

  40. SİBEL CAN  İstanbul`da 50 daire, Nakkaştepe`de, Levent`te villa, Bodrum`da 2 villa, Miami`de villa, yarış atı, 1 cip, otomobil, bankada hatırı sayılır nakit. ..

    SİBEL CAN İstanbul`da 50 daire, Nakkaştepe`de, Levent`te villa, Bodrum`da 2 villa, Miami`de villa, yarış atı, 1 cip, otomobil, bankada hatırı sayılır nakit. ..

  41. MUAZZEZ ABACI  Tuzla`da villa, Kuzguncuk`ta daire, Sişli`de daire, bankada nakit, bir otomobil, bir cip. .

    MUAZZEZ ABACI Tuzla`da villa, Kuzguncuk`ta daire, Sişli`de daire, bankada nakit, bir otomobil, bir cip. .

  42. EMEL SAYIN  Wolksvagen turbo jeep, Demirciköy`de bir villa, Datça`da bir yazlık, Nişantaşı`nda bir dükkan, bankada bir miktar para, altın takı seti. ..

    EMEL SAYIN Wolksvagen turbo jeep, Demirciköy`de bir villa, Datça`da bir yazlık, Nişantaşı`nda bir dükkan, bankada bir miktar para, altın takı seti. ..

  43. TARKAN  Beykoz Öğümce Köyü`nde çiftlik, Tarabya Sümer Korusu`nda 2.1 milyon TL değerinde villa, Arnavutköy`de tarihi köşk, Newyork`ta daire (Manhattan`da 1999 yılında `mortgage` sistemiyle 450 bin dolara aldığı dairenin değeri 4 milyon dolara ulaştı. Sanatçı yüzde 5 gibi düşük bir faiz oranıyla satın aldığı dairenin borcunu toplam 24 yılda ödeyecek), Los Angeles`ta studio daire, iki cip, bir otomobil. ..

    TARKAN Beykoz Öğümce Köyü`nde çiftlik, Tarabya Sümer Korusu`nda 2.1 milyon TL değerinde villa, Arnavutköy`de tarihi köşk, Newyork`ta daire (Manhattan`da 1999 yılında `mortgage` sistemiyle 450 bin dolara aldığı dairenin değeri 4 milyon dolara ulaştı. Sanatçı yüzde 5 gibi düşük bir faiz oranıyla satın aldığı dairenin borcunu toplam 24 yılda ödeyecek), Los Angeles`ta studio daire, iki cip, bir otomobil. ..

  44. SEZEN AKSU  Sarıyer`de villa, Kanlıca`da villa, Bodrum`da villa, Ankara`da daire, İzmir`de iki daire, iki at, bir cip, İki otomobil, bankada nakit para. ..

    SEZEN AKSU Sarıyer`de villa, Kanlıca`da villa, Bodrum`da villa, Ankara`da daire, İzmir`de iki daire, iki at, bir cip, İki otomobil, bankada nakit para. ..

  45. TÜRKAN ŞORAY  Etiler-Boğaz sırtlarında bir villa, Beşiktaş`ta bir iş hanı, 2003 model bir otomobil. ..

    TÜRKAN ŞORAY Etiler-Boğaz sırtlarında bir villa, Beşiktaş`ta bir iş hanı, 2003 model bir otomobil. ..

  46. GÜLBEN ERGEN  50 tane ticari taksi, Feneryolu`nda daire, Antalya`da iki daire, Zekeriyaköy`de villa.

    GÜLBEN ERGEN 50 tane ticari taksi, Feneryolu`nda daire, Antalya`da iki daire, Zekeriyaköy`de villa.

  47. ESİN MORALIOĞLU  Seba sitesinde 3 ev, Ulus`ta bir ev, Maslak Mashattan`dan bir ev, Cabrio bir araba, Kuşadası`nda yazlık.

    ESİN MORALIOĞLU Seba sitesinde 3 ev, Ulus`ta bir ev, Maslak Mashattan`dan bir ev, Cabrio bir araba, Kuşadası`nda yazlık.

  48. TUĞBA ÖZAY  Suzuki bir motosiklet, 1999 model cip, Antalya`da bir milyon TL değerinde 13 dönüm çiflik, İstanbul`da villa, bankada hatırı sayılır nakit.

    TUĞBA ÖZAY Suzuki bir motosiklet, 1999 model cip, Antalya`da bir milyon TL değerinde 13 dönüm çiflik, İstanbul`da villa, bankada hatırı sayılır nakit.

  49. EMRAH  Bir dönem spor kompleksi satın alan ardından burayı elden çıkaran Emrah'ın 100'e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin ediliyor.Emrah Erdoğan'ın sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor...

    EMRAH Bir dönem spor kompleksi satın alan ardından burayı elden çıkaran Emrah'ın 100'e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin ediliyor.Emrah Erdoğan'ın sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor...

  50. DENİZ AKKAYA  Bebek`te yalı dairesi, Audi Q7 cip.

    DENİZ AKKAYA Bebek`te yalı dairesi, Audi Q7 cip.

  51. ÇAĞLA ŞİKEL  Ulus`ta bir ev, Range Rover marka cip, bankada hatırı sayılır nakit.

    ÇAĞLA ŞİKEL Ulus`ta bir ev, Range Rover marka cip, bankada hatırı sayılır nakit.

  52. AZRA AKIN  Kemer Country`de ev, 2006 Audi araç, bankada nakit.

    AZRA AKIN Kemer Country`de ev, 2006 Audi araç, bankada nakit.

  53. NEFİSE KARATAY  Gökçeada`da ev, Erenköy`de daire, Range Rover cip.

    NEFİSE KARATAY Gökçeada`da ev, Erenköy`de daire, Range Rover cip.

  54. SEMA ŞİMŞEK  Maltepe`de eşi Burak Hakkı ile ortak aldığı bir ev, Peugeot 406 araba.

    SEMA ŞİMŞEK Maltepe`de eşi Burak Hakkı ile ortak aldığı bir ev, Peugeot 406 araba.