Kare Kare Trabzonspor Fenerbahçe Maçında Yaşananlar

İşte maçta yaşananlar...

  1. Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Trabzonspor kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Sarı Lacivertiler 4-0 öndeyken maçın sonuna doğru tribünler karıştı. Taraftarlar sahaya inerek çizgi hakemine saldırınca oyuncular ve hakem heyeti soyunma odasına koştu. MAÇ 89. DAKİKADA TATİL EDİLDİ...

    Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Trabzonspor kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Sarı Lacivertiler 4-0 öndeyken maçın sonuna doğru tribünler karıştı. Taraftarlar sahaya inerek çizgi hakemine saldırınca oyuncular ve hakem heyeti soyunma odasına koştu. MAÇ 89. DAKİKADA TATİL EDİLDİ...

  2. 90. DAKİKADA OLAYLAR ÇIKTI    Karşılaşmanın son dakikalarında Onur Kıvrak'ın koruduğu kalenin arkasın bulunan tribünlerde olaylar çıktı. Bir grup taraftar tel örgülerin bağlı bulunduğu direkleri parçalarken koltukları da yerlerinden söküp sahaya attılar.

    90. DAKİKADA OLAYLAR ÇIKTI Karşılaşmanın son dakikalarında Onur Kıvrak'ın koruduğu kalenin arkasın bulunan tribünlerde olaylar çıktı. Bir grup taraftar tel örgülerin bağlı bulunduğu direkleri parçalarken koltukları da yerlerinden söküp sahaya attılar.

  3. HAKEME SALDIRILDI    Karşılaşmanın hakemlerinden Volkan Bayaraslan'a da bir Trabzonspor taraftarı saldırdı. Bu saldırının ardından Bülent Yıldırım ve hakem heyeti soyunma odasına gittiler.

    HAKEME SALDIRILDI Karşılaşmanın hakemlerinden Volkan Bayaraslan'a da bir Trabzonspor taraftarı saldırdı. Bu saldırının ardından Bülent Yıldırım ve hakem heyeti soyunma odasına gittiler.

  4. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertlilerin 1. golünden sonra sahaya atılan yabancı maddeler dikkat çekti.

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertlilerin 1. golünden sonra sahaya atılan yabancı maddeler dikkat çekti.

  5. AYAKKABI FIRLATILDI  Fenerbahçe'nin attığı 1. golden sonra Volkan Demirel'in koruduğu kalenin arkasında bulunan tribünlerden sahaya çok sayıda çakmağın yanında spor ayakkabının da atılması dikkat çekti.

    AYAKKABI FIRLATILDI Fenerbahçe'nin attığı 1. golden sonra Volkan Demirel'in koruduğu kalenin arkasında bulunan tribünlerden sahaya çok sayıda çakmağın yanında spor ayakkabının da atılması dikkat çekti.

  6. Trabzonspor – Fenerbahçe maçında 89. dakikada yaşanan olaylardan sonra TFF’nin hukuk organları harekete geçti.

    Trabzonspor – Fenerbahçe maçında 89. dakikada yaşanan olaylardan sonra TFF’nin hukuk organları harekete geçti.

  7. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları dolayısıyla bordo-mavili kulübe tarihi bir ceza gelmesi bekleniyor.

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları dolayısıyla bordo-mavili kulübe tarihi bir ceza gelmesi bekleniyor.

  8. Tarihin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor'a bir darbe de Onur Kıvrak'tan geldi.2008 yılından bu yana bordo mavili formayı giyen ve takım kaptanlığı yapan Onur Kıvrak, olaylar nedeniyle hakemlerin ve diğer futbolcuların soyunma odasına girmesinin ardından, izleyenleri şoke eden hareketler yaptı.

    Tarihin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor'a bir darbe de Onur Kıvrak'tan geldi.2008 yılından bu yana bordo mavili formayı giyen ve takım kaptanlığı yapan Onur Kıvrak, olaylar nedeniyle hakemlerin ve diğer futbolcuların soyunma odasına girmesinin ardından, izleyenleri şoke eden hareketler yaptı.

  9. Önce üzerindeki formayı çıkaran tecrübeli kaleci, daha sonra teknik direktör Hami Mandıralı'ya, "Benden bu kadar, bırakıyorum" işaretini yaptı; ardından da formayı saha kenarına bıraktı. Onur, son olarak eldivenlerini de yere bırakıp soyunma odasına gitti.

    Önce üzerindeki formayı çıkaran tecrübeli kaleci, daha sonra teknik direktör Hami Mandıralı'ya, "Benden bu kadar, bırakıyorum" işaretini yaptı; ardından da formayı saha kenarına bıraktı. Onur, son olarak eldivenlerini de yere bırakıp soyunma odasına gitti.

  10. DİREKLERİ YIKTILAR  Bordo-mavili bir grup taraftar karşılaşmanın sonlarına doğru kale arkasında bulunan direkleri yıktılar. Koltukları yerlerinden söküp sahaya atan taraftarlardan bir kısmı sahaya da girdi

    DİREKLERİ YIKTILAR Bordo-mavili bir grup taraftar karşılaşmanın sonlarına doğru kale arkasında bulunan direkleri yıktılar. Koltukları yerlerinden söküp sahaya atan taraftarlardan bir kısmı sahaya da girdi

  11. Karşılaşmayı Galatasaray formasıyla izlemeye gelen bir taraftara Trabzon tribünleri büyük tepki gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar bununla kalmadı Galatasaray formasını yaktılar. Avni Aker Tribünlerinde yaşanan bu olay sonrası polis müdahelede bulundu. Galatasaray taraftarı tribünden çıkartıldı.

    Karşılaşmayı Galatasaray formasıyla izlemeye gelen bir taraftara Trabzon tribünleri büyük tepki gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar bununla kalmadı Galatasaray formasını yaktılar. Avni Aker Tribünlerinde yaşanan bu olay sonrası polis müdahelede bulundu. Galatasaray taraftarı tribünden çıkartıldı.

  12. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir taraftarın saldırısına maruz kalan Volkan Bayaraslan'ın Trabzon'da futbol oynadığı ortaya çıktı.

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir taraftarın saldırısına maruz kalan Volkan Bayaraslan'ın Trabzon'da futbol oynadığı ortaya çıktı.

  13. TRABZON'DA AMATÖR FUTBOL OYNADI    Trabzonspor taraftarı tarafından darp edilen Volkan Bayarslan'ın ise bir zamanlar Trabzon'da amatör ligde mücadele eden Esiroğluspor'da futbol oynadığı ortaya çıktı.

    TRABZON'DA AMATÖR FUTBOL OYNADI Trabzonspor taraftarı tarafından darp edilen Volkan Bayarslan'ın ise bir zamanlar Trabzon'da amatör ligde mücadele eden Esiroğluspor'da futbol oynadığı ortaya çıktı.

  14. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili bir açıklama yaptı.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yarıda kalan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili bir açıklama yaptı.

  15. "Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakası tatil edildi" başlığıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

    "Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakası tatil edildi" başlığıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

  16. "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. Hafta müsabakası, maçın 89. dakikasında müsabakanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir."

    "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. Hafta müsabakası, maçın 89. dakikasında müsabakanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir."

  17. Fenerbahçe Kulübü'nden, Trabzonspor maçında yaşananlar üzerine bir açıklama geldi..

    Fenerbahçe Kulübü'nden, Trabzonspor maçında yaşananlar üzerine bir açıklama geldi..

  18. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:  "Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 89. dakikasında Trabzonsporlu bir taraftar tarafından darp edilen ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan başta olmak üzere, karşılaşmada görev yapan tüm hakemlere yaşanan olaylar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

    Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle: "Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 89. dakikasında Trabzonsporlu bir taraftar tarafından darp edilen ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan başta olmak üzere, karşılaşmada görev yapan tüm hakemlere yaşanan olaylar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

  19. Ayrıca, ev sahibi Trabzonsporlu futbolcular ile Fenerbahçeli futbolcularımızı sahada sergilemiş oldukları centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz"

    Ayrıca, ev sahibi Trabzonsporlu futbolcular ile Fenerbahçeli futbolcularımızı sahada sergilemiş oldukları centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz"

  20. Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma, 89. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Bu olay dünya medyasında geniş yer buldu.

    Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma, 89. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Bu olay dünya medyasında geniş yer buldu.

  21. Avni Aker'de oynanan Trabzon Fenerbahçe maçının ardından maçın hakemleri şikayetçi olmak için karakola gitti.

    Avni Aker'de oynanan Trabzon Fenerbahçe maçının ardından maçın hakemleri şikayetçi olmak için karakola gitti.

  22. Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz'ün yönettiği maçta çizgi hakemi Volkan Bayarslan saldırıya uğramıştı. Hakem odasında da baygınlık geçiren çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ın durumu üzerine hakemler şikayetçi olmak için, stattan ayrılıp, karsakola gittiler.

    Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz'ün yönettiği maçta çizgi hakemi Volkan Bayarslan saldırıya uğramıştı. Hakem odasında da baygınlık geçiren çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ın durumu üzerine hakemler şikayetçi olmak için, stattan ayrılıp, karsakola gittiler.

  23. TRABZONSPORLULAR’DAN ÖZÜR    Takımlar olayların ardından soyunma odasına gitti. Trabzonsporlu futbolcuların toplu bir şekilde hakem odasına giderek, saldırıya uğrayan hakeme geçmiş olsun dileklerini ilettikleri bildirildi.

    TRABZONSPORLULAR’DAN ÖZÜR Takımlar olayların ardından soyunma odasına gitti. Trabzonsporlu futbolcuların toplu bir şekilde hakem odasına giderek, saldırıya uğrayan hakeme geçmiş olsun dileklerini ilettikleri bildirildi.

  24. Trabzonspor Fenerbahçe maçı dünya medyasında<br>Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma, 89. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Bu olay dünya medyasında geniş yer buldu.

    Trabzonspor Fenerbahçe maçı dünya medyasında
    Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma, 89. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Bu olay dünya medyasında geniş yer buldu.

  25. The Sun: Acımasızca  <br>İngiltere'nin önemli gazetelerinden The Sun, manşetten duyurduğu haberinde, "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında taraftar hakeme acımasızca saldırdı" manşetini attı.

    The Sun: Acımasızca
    İngiltere'nin önemli gazetelerinden The Sun, manşetten duyurduğu haberinde, "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında taraftar hakeme acımasızca saldırdı" manşetini attı.

  26. L'Equipe: Hakeme saldırıldı  <br>Fransa'nın önemli gazetesi L'equipe de, Trabzon'da yaşanan bu olayı, "Türkiye'de hakeme saldırıldı ve karşılaşma iptal edildi" manşeti ile verdi.

    L'Equipe: Hakeme saldırıldı
    Fransa'nın önemli gazetesi L'equipe de, Trabzon'da yaşanan bu olayı, "Türkiye'de hakeme saldırıldı ve karşılaşma iptal edildi" manşeti ile verdi.

  27. SDNA: Türkiye'de şok!<br>  Yunanistan'ın SDNA internet sayfası, manşetten geçtiği haberde, "Türkiye'de şok! Yardımcı hakeme saldırdılar" başlığı atıldı.

    SDNA: Türkiye'de şok!
    Yunanistan'ın SDNA internet sayfası, manşetten geçtiği haberde, "Türkiye'de şok! Yardımcı hakeme saldırdılar" başlığı atıldı.

  28. FTW Soccer: Kızgın taraftar maçta hakemi dövdü <br>  Amerikan FTW Soccer, "Kızgın taraftar maç sırasında hakemi dövdü" manşeti ile olayı okuyucularına duyurdu.

    FTW Soccer: Kızgın taraftar maçta hakemi dövdü
    Amerikan FTW Soccer, "Kızgın taraftar maç sırasında hakemi dövdü" manşeti ile olayı okuyucularına duyurdu.

  29. Bosna Hersek'te de manşet<br>  Bosna-Hersek spor basını da olayı manşetten duyururken, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçı, yardımcı hakeme saldırı sonrası tatil edildi" başlığı kullanıldı.

    Bosna Hersek'te de manşet
    Bosna-Hersek spor basını da olayı manşetten duyururken, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçı, yardımcı hakeme saldırı sonrası tatil edildi" başlığı kullanıldı.

  30. The Sun: Van Persie ve Nani de şahit<br>  Gazete, Fenerbahçe'de oynayan Hollandalı yıldız Robin Van Persie ve Nani gibi isimlerin de bu olaylara şahit olduğunu ve oyuncuların sahadan hızlıca soyunma odasına kaçtıklarını yazdı.

    The Sun: Van Persie ve Nani de şahit
    Gazete, Fenerbahçe'de oynayan Hollandalı yıldız Robin Van Persie ve Nani gibi isimlerin de bu olaylara şahit olduğunu ve oyuncuların sahadan hızlıca soyunma odasına kaçtıklarını yazdı.

  31. The Sun: Bu tip olaylar Türkiye'de sık oluyor<br>  The Sun ayrıca, bu tip olayların Türkiye'de sık yaşandığını ve daha önce de Trabzon'da bu olayların olduğunu okuyucularına duyurdu.

    The Sun: Bu tip olaylar Türkiye'de sık oluyor
    The Sun ayrıca, bu tip olayların Türkiye'de sık yaşandığını ve daha önce de Trabzon'da bu olayların olduğunu okuyucularına duyurdu.