İşte İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak'ın Annesi

Dilan Çıtak merak edilen kadını açıkladı.

  1. İŞTE TATLISES'İN KIZININ ANNESİ  İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ı kabul etmesinin ardından anne merak konusuydu. Dilan Çıtak anneler gününde instagram hesabından merak edilen kadını açıkladı.

    İŞTE TATLISES'İN KIZININ ANNESİ İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ı kabul etmesinin ardından anne merak konusuydu. Dilan Çıtak anneler gününde instagram hesabından merak edilen kadını açıkladı.

  2. ANNE IŞIL ÇITAK  İbrahim Tatlıses ile ilişki yaşayıp hamile kalan Işıl Çıtak ünlü türkücü bebeği kabul etmediği için onu kendi büyütmüştü. Bunca yıl hiç konuşmayan Işıl Çıtak ikinci kez evlenmişti.

    ANNE IŞIL ÇITAK İbrahim Tatlıses ile ilişki yaşayıp hamile kalan Işıl Çıtak ünlü türkücü bebeği kabul etmediği için onu kendi büyütmüştü. Bunca yıl hiç konuşmayan Işıl Çıtak ikinci kez evlenmişti.

  3. DİLAN ÇITAK'IN BABA BİLDİĞİ ADAM  Işıl Çıtak'ın evlendiği kişinin ismi Dilan'ın soyadını taşıdığı Cem Çıtak'dı... Dilan baba olarak hep onu bildi. 2007 yılında ölen Cem Çıtak'ın resmini instagram hesabından her yıl paylaşan Dilan duygu dolu satırlar döküyor.

    DİLAN ÇITAK'IN BABA BİLDİĞİ ADAM Işıl Çıtak'ın evlendiği kişinin ismi Dilan'ın soyadını taşıdığı Cem Çıtak'dı... Dilan baba olarak hep onu bildi. 2007 yılında ölen Cem Çıtak'ın resmini instagram hesabından her yıl paylaşan Dilan duygu dolu satırlar döküyor.

  4. Bugün tam 9 sene oldu kapıdan girince 'babişkooo' diye bağırıp sırtına atlamayalı... Nefret ettim bugünden nefret ettim sensizlikten. Sadece seni almadı hayat benden, duygularımı, çocukluğumu, mutluluğumu da aldı. Gittiğin gün çocuktum ve çocuk kaldım. Yarım kaldı heryerim, büyüyemedim... Sonra ne zaman kırılsam hep ağladım. Ne vardı yine ağladığım da kucağıma yatsan bana saatlerce anlatsan beni ne çok sevdiğini... denizin dibindeki inci tanemsin safımsın pamuğumsun desen yine... Hastalandığım da baba diye ağlasam yine çünkü ben hastayken uyuyamazdın sen bakardın... Şimdi kalbim hasta keşke olsan ısıtsan sarsan sarılsan aşkım desen hemen iyileştirsen.. Hemen iyileşirimki 😔 Ne çok ihtiyacım var sana. Gidişin her yaramın sebebi oldu. Ve böyle olalı tam 9 sene oldu. Nefret ettim bugünden nefret ettim sensizlikten...

    Bugün tam 9 sene oldu kapıdan girince 'babişkooo' diye bağırıp sırtına atlamayalı... Nefret ettim bugünden nefret ettim sensizlikten. Sadece seni almadı hayat benden, duygularımı, çocukluğumu, mutluluğumu da aldı. Gittiğin gün çocuktum ve çocuk kaldım. Yarım kaldı heryerim, büyüyemedim... Sonra ne zaman kırılsam hep ağladım. Ne vardı yine ağladığım da kucağıma yatsan bana saatlerce anlatsan beni ne çok sevdiğini... denizin dibindeki inci tanemsin safımsın pamuğumsun desen yine... Hastalandığım da baba diye ağlasam yine çünkü ben hastayken uyuyamazdın sen bakardın... Şimdi kalbim hasta keşke olsan ısıtsan sarsan sarılsan aşkım desen hemen iyileştirsen.. Hemen iyileşirimki 😔 Ne çok ihtiyacım var sana. Gidişin her yaramın sebebi oldu. Ve böyle olalı tam 9 sene oldu. Nefret ettim bugünden nefret ettim sensizlikten...

  5. DİLAN'IN YAZDIKLARI;  Cem Çıtak'lı uykusuzluk... Sen bana göre herkülsün, supermansin, batmansin. Dünden bugüne bildiğim bütün dünya kahramanlarısın. Sen bana bir kere kızdın diye sabahlara kadar uyuyamayan, 'özendim çalışmaya ama sıkıldım artık' dediğimde işe gitmiyim diye cebindeki son paranı veren kahramanımsın. Uyuduğumu sanıp alnımı öpüp 'affet kızım üzdüm seni bugün' diye beni kendine aşık eden ve ne mutluki babalık duygusunu sonuna kadar yaşadığım kocamanımsın. Seni dünyalara değişmem! Cem adam.

    DİLAN'IN YAZDIKLARI; Cem Çıtak'lı uykusuzluk... Sen bana göre herkülsün, supermansin, batmansin. Dünden bugüne bildiğim bütün dünya kahramanlarısın. Sen bana bir kere kızdın diye sabahlara kadar uyuyamayan, 'özendim çalışmaya ama sıkıldım artık' dediğimde işe gitmiyim diye cebindeki son paranı veren kahramanımsın. Uyuduğumu sanıp alnımı öpüp 'affet kızım üzdüm seni bugün' diye beni kendine aşık eden ve ne mutluki babalık duygusunu sonuna kadar yaşadığım kocamanımsın. Seni dünyalara değişmem! Cem adam.

  6. DİLAN ÇITAK'IN KARDEŞİ  Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'den olduğu kadar üvey babasından da kardeşi var. Bir kızın dışında bir Berkay adında bir de erkek kardeşi var.

    DİLAN ÇITAK'IN KARDEŞİ Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'den olduğu kadar üvey babasından da kardeşi var. Bir kızın dışında bir Berkay adında bir de erkek kardeşi var.

  7. DİLAN ÇITAK'IN ANNEANNESİ  Dilan'a hamile kaldığında kızı Işıl Çıtak'a sahip çıkan anneanne ailenin en kıymetlisi...

    DİLAN ÇITAK'IN ANNEANNESİ Dilan'a hamile kaldığında kızı Işıl Çıtak'a sahip çıkan anneanne ailenin en kıymetlisi...

  8. İBRAHİM TATLISES ONU KABUL EDİNCE NE YAZDI?  Dilan Çıtak yıllar sonra İbrahim Tatlıses'in onu kabul etmesiyle ilgili bu fotoğrafı paylaşıp şunları yazmış;    <br>-"Ben Allahın sevdiği bir insanmışım. Çok değerli çok düzgün çok sevdiğim bir babayı kaybettim. Ama yine babasız kalmadım. Çok değerli çok düzgün bir baba daha verdi bana. Cem babam kadar İbrahim babamı da seveceğime inanıyorum.

    İBRAHİM TATLISES ONU KABUL EDİNCE NE YAZDI? Dilan Çıtak yıllar sonra İbrahim Tatlıses'in onu kabul etmesiyle ilgili bu fotoğrafı paylaşıp şunları yazmış;
    -"Ben Allahın sevdiği bir insanmışım. Çok değerli çok düzgün çok sevdiğim bir babayı kaybettim. Ama yine babasız kalmadım. Çok değerli çok düzgün bir baba daha verdi bana. Cem babam kadar İbrahim babamı da seveceğime inanıyorum.

  9. DİLAN ÇITAK KAÇ YAŞINDA  Dilan Çıtak 26 yaşında. Babası İbrahim Tatlıses de onu tam 26 yıl sonra kabullenmiş oldu. Bugün bir gazeteye verdiği röportajda Dilan Çıtak bilinmeyenleri de anlattı;

    DİLAN ÇITAK KAÇ YAŞINDA Dilan Çıtak 26 yaşında. Babası İbrahim Tatlıses de onu tam 26 yıl sonra kabullenmiş oldu. Bugün bir gazeteye verdiği röportajda Dilan Çıtak bilinmeyenleri de anlattı;

  10. DİLAN ÇITAK KENDİNİ ANLATTI  -26 yaşındayımama kendimi 15 gibi hissediyorum. Patavatsızlıklarımla meşhurumdur ama nerede nasıl davranacağımı aslında iyi bilirim. Kendim olmayacağım bir hale asla girmem.

    DİLAN ÇITAK KENDİNİ ANLATTI -26 yaşındayımama kendimi 15 gibi hissediyorum. Patavatsızlıklarımla meşhurumdur ama nerede nasıl davranacağımı aslında iyi bilirim. Kendim olmayacağım bir hale asla girmem.

  11. ANNEMLE BİRLİKTE YAŞIYORUM  -İTÜ&#8217;de Müzik Bilimleri bölümü devam ediyor. Bu ikinci okulum. 5 yıl Ataköy&#8217;de tek başıma köpeklerimle yaşadım ama şimdi yeniden ailemle oturuyorum. Piyano, keman çalışıyorum.

    ANNEMLE BİRLİKTE YAŞIYORUM -İTÜ’de Müzik Bilimleri bölümü devam ediyor. Bu ikinci okulum. 5 yıl Ataköy’de tek başıma köpeklerimle yaşadım ama şimdi yeniden ailemle oturuyorum. Piyano, keman çalışıyorum.

  12. İDOLLERİM TARKAN, AJDA PEKKAN...  -"7-8 yaşında önce dans ederek başlamışım. İdollerim de vardı; Tarkan, Ajda Pekkan, Justin Timberlake. Maskülen duruşları seviyorum.

    İDOLLERİM TARKAN, AJDA PEKKAN... -"7-8 yaşında önce dans ederek başlamışım. İdollerim de vardı; Tarkan, Ajda Pekkan, Justin Timberlake. Maskülen duruşları seviyorum.

  13. ANNEM ERKEK GİBİDİR  -"Normalde şirin bir kızım! Belki babam vefat edeli 8-9 yıl oldu, annem de biraz erkek gibidir, ondan geliyor olabilir.  Zengin bir ailem olmadı, ama genel olarak bana yokluk hissettirmediler."

    ANNEM ERKEK GİBİDİR -"Normalde şirin bir kızım! Belki babam vefat edeli 8-9 yıl oldu, annem de biraz erkek gibidir, ondan geliyor olabilir. Zengin bir ailem olmadı, ama genel olarak bana yokluk hissettirmediler."

  14. DERSTEN KAÇMAK İÇİN GİRİNCE  -"Derslerden kaçayım diye ortaokulda tiyatro bölümüne gitmeye başladım. Baktım şarkı söyleyebiliyorum, özel okulda yarı burslu konservatuar okudum. Sonraki yıllarda, Işın Karaca, İskender Paydaş gibi isimlerle çalıştım.

    DERSTEN KAÇMAK İÇİN GİRİNCE -"Derslerden kaçayım diye ortaokulda tiyatro bölümüne gitmeye başladım. Baktım şarkı söyleyebiliyorum, özel okulda yarı burslu konservatuar okudum. Sonraki yıllarda, Işın Karaca, İskender Paydaş gibi isimlerle çalıştım.

  15. TATLISES'IN KIZI OLDUĞUNU NE ZAMAN ÖĞRENDİ?  -"12 -13 yaşındayken o malum hikayeyi öğrenmiştim. Normal hayatım devam ediyordu. Kendi paramı kazanma hevesim çok büyük. Kafede çalıştım, palyaçoluk bile yaptım.

    TATLISES'IN KIZI OLDUĞUNU NE ZAMAN ÖĞRENDİ? -"12 -13 yaşındayken o malum hikayeyi öğrenmiştim. Normal hayatım devam ediyordu. Kendi paramı kazanma hevesim çok büyük. Kafede çalıştım, palyaçoluk bile yaptım.

  16. ÖĞRENİNCE ANNESİNE NASIL TEPKİ VERDİ?  -Anneme hiç kızmadım. Sadece &#8216;Keşke &#8216;baban o&#8217; demeseydin bana&#8217; diye kızdım. Çünkü benim aşk yaşadığım bir babam, Cem Çıtak vardı. Ben baba eksikliğiyle büyümedim.

    ÖĞRENİNCE ANNESİNE NASIL TEPKİ VERDİ? -Anneme hiç kızmadım. Sadece ‘Keşke ‘baban o’ demeseydin bana’ diye kızdım. Çünkü benim aşk yaşadığım bir babam, Cem Çıtak vardı. Ben baba eksikliğiyle büyümedim.

  17. KİMSE ÖĞRENMESİN İSTEDİK AMA...  - Biz bu gerçeğin ortaya çıkmasını istemedik! Ortaya çıkmaması için çok gayret ettik, hepinizin daha geç öğrenmesi bu yüzden.  <br>  Sonrası...  <br>  Tüm kapılar yüzünüze kapanıyor! Bunun bana mani olmasından rahatsızım. Hayatıma o olmadan devam etmeye çalışıyorum.

    KİMSE ÖĞRENMESİN İSTEDİK AMA... - Biz bu gerçeğin ortaya çıkmasını istemedik! Ortaya çıkmaması için çok gayret ettik, hepinizin daha geç öğrenmesi bu yüzden.
    Sonrası...
    Tüm kapılar yüzünüze kapanıyor! Bunun bana mani olmasından rahatsızım. Hayatıma o olmadan devam etmeye çalışıyorum.

  18. TATLISES'İN İSMİNİN ALTINDA EZİLMEK : "Beyonce&#8217;nin kız kardeşi olduğum ortaya çıksaydı da aynı tepkiyi verirdim. Bir ismin altında ezilmek, oradan kendime yol çizmeye çalışmanın zorluğu, anlatmaya çalışığım...

    TATLISES'İN İSMİNİN ALTINDA EZİLMEK : "Beyonce’nin kız kardeşi olduğum ortaya çıksaydı da aynı tepkiyi verirdim. Bir ismin altında ezilmek, oradan kendime yol çizmeye çalışmanın zorluğu, anlatmaya çalışığım...

  19. CEM ÇITAK VE ANNESİ İLE İLİŞKİSİ    Dilan Çıtak babasının İbrahim Tatlıses olması konusunu onu büyüten Cem Çıtak ile hiç konuşmamış. Bu konuda "Hiç konuşmadık, birbirimizi incitmedik. Zaten en başında nüfusuna alıp sahiplenmiş" diyor. Annesini yargılamadığını da belirten Dilan Çıtak, "Herkes her şeyi biliyor" dedi.

    CEM ÇITAK VE ANNESİ İLE İLİŞKİSİ Dilan Çıtak babasının İbrahim Tatlıses olması konusunu onu büyüten Cem Çıtak ile hiç konuşmamış. Bu konuda "Hiç konuşmadık, birbirimizi incitmedik. Zaten en başında nüfusuna alıp sahiplenmiş" diyor. Annesini yargılamadığını da belirten Dilan Çıtak, "Herkes her şeyi biliyor" dedi.

  20. İBRAHİM TATLISES'İN MİRASÇISI OLACAK MI?  Peki Dilan Çıtak İbrahim Tatlıses'in mirasçıları arasına girecek mi? Bu konuda şöyle diyor;  -"Allah gecinden versin; zamanı geldiğinde, miras meselesini konuşalım. Belki onlara ben yardım ederim? Nerden biliyorsun?"

    İBRAHİM TATLISES'İN MİRASÇISI OLACAK MI? Peki Dilan Çıtak İbrahim Tatlıses'in mirasçıları arasına girecek mi? Bu konuda şöyle diyor; -"Allah gecinden versin; zamanı geldiğinde, miras meselesini konuşalım. Belki onlara ben yardım ederim? Nerden biliyorsun?"

  21. BANA KARIŞAMAZ    Dilan Çıtak "&#8216;Tatlıses Ailesi&#8217;nde kadınlar bu kadar rahat hayat yaşayamıyor. Sizin özgürlüğünüze karışan olur mu?" sorusuna  "Bana kimse karışamaz, çünkü üzerimde bir sorumluluğu yok!" diyerek Tatlıses'e mesajını veriyor.

    BANA KARIŞAMAZ Dilan Çıtak "‘Tatlıses Ailesi’nde kadınlar bu kadar rahat hayat yaşayamıyor. Sizin özgürlüğünüze karışan olur mu?" sorusuna "Bana kimse karışamaz, çünkü üzerimde bir sorumluluğu yok!" diyerek Tatlıses'e mesajını veriyor.

  22. ONUN GİBİ ÇİĞKÖFTE GECESİ YAPMAM  Dilan Çıtak'ın verdiği röportaj İbrahim Tatlıses ile düet sorusuna verdiği yanıt ise hayli iğneleyici;  -"Herkese kalbim, kapım açık! Müthiş bir sanatçı, tabii ki aynı sahneye çıkmayı çok isterim. Ama ben onun gibi çiğköfte gecesi yapamam, ancak müzik gecesi yaparım. İki yabancıyız biz."

    ONUN GİBİ ÇİĞKÖFTE GECESİ YAPMAM Dilan Çıtak'ın verdiği röportaj İbrahim Tatlıses ile düet sorusuna verdiği yanıt ise hayli iğneleyici; -"Herkese kalbim, kapım açık! Müthiş bir sanatçı, tabii ki aynı sahneye çıkmayı çok isterim. Ama ben onun gibi çiğköfte gecesi yapamam, ancak müzik gecesi yaparım. İki yabancıyız biz."

  23. LAHMACUN YER MİSİNİZ TATLISESLER'DE BU GENETİK! : "Yerim ama suşi de yerim. Karmayım! Başka bir kültürden geliyorum. R&B dansı yapan, piyano çalan, caz söyleyen bir kızım!

    LAHMACUN YER MİSİNİZ TATLISESLER'DE BU GENETİK! : "Yerim ama suşi de yerim. Karmayım! Başka bir kültürden geliyorum. R&B dansı yapan, piyano çalan, caz söyleyen bir kızım!

  24. DİŞİ TARKAN NİYE OLMAYAYIM  -Fikir almaya bayılırım, annem de benim için çok önemli ama günün sonunda kendi bildiğimi yaparım. Sesse ses, sahneyse sahne. Türkiye&#8217;nin dişi Tarkan&#8217;ı niye olmayayım?

    DİŞİ TARKAN NİYE OLMAYAYIM -Fikir almaya bayılırım, annem de benim için çok önemli ama günün sonunda kendi bildiğimi yaparım. Sesse ses, sahneyse sahne. Türkiye’nin dişi Tarkan’ı niye olmayayım?

  25. KIZI OLARAK KABUL ETMEMESİNE KIRILDI MI?  Peki 26 yıl sonra kızı olduğunu kabul etmesi hakkında Dilan ne düşünüyor. Bunca zaman reddedilmiş olmasıyla ilgili "İbrahim Tatlıses beni sahiplenmeyerek kendine yakışanı yaptı!" diyerek kestirip atıyor.

    KIZI OLARAK KABUL ETMEMESİNE KIRILDI MI? Peki 26 yıl sonra kızı olduğunu kabul etmesi hakkında Dilan ne düşünüyor. Bunca zaman reddedilmiş olmasıyla ilgili "İbrahim Tatlıses beni sahiplenmeyerek kendine yakışanı yaptı!" diyerek kestirip atıyor.