Kenan İmirzalıoğlu İle Sinem Kobal Bugün Evleniyor!

Ayvalık Cunda Adası’nda evleniyorlar...

  1. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün Ayvalık Cunda Adası’nda evleniyor. Düğün öncesi son hazırlıklarla ilgilenen ünlü çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırdı.

    Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün Ayvalık Cunda Adası’nda evleniyor. Düğün öncesi son hazırlıklarla ilgilenen ünlü çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırdı.

  2. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün nikâh masasına oturacak. Ünlü çift, hazırlıklarla ilgilenmek için birkaç gün öncesinden düğünün yapılacağı Ayvalık Cunda Adası’na gitti. Önceki gün törenin yapılacağı Ortunç Otel’de görüntülenen Kobal ve İmirzalıoğlu, hazırlıklarla yakından ilgilendi.

    Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün nikâh masasına oturacak. Ünlü çift, hazırlıklarla ilgilenmek için birkaç gün öncesinden düğünün yapılacağı Ayvalık Cunda Adası’na gitti. Önceki gün törenin yapılacağı Ortunç Otel’de görüntülenen Kobal ve İmirzalıoğlu, hazırlıklarla yakından ilgilendi.

  3. Davetlilerin oturacağı masalara kadar tüm detaylarıyla inceleyen aşıklara, ailelerinin yanı sıra oyuncu arkadaşları Uğur Yücel ve Şükran Ovalı da eşlik etti.

    Davetlilerin oturacağı masalara kadar tüm detaylarıyla inceleyen aşıklara, ailelerinin yanı sıra oyuncu arkadaşları Uğur Yücel ve Şükran Ovalı da eşlik etti.

  4. Davetlilerin oturacağı masalara kadar tüm detaylarıyla inceleyen aşıklara, ailelerinin yanı sıra oyuncu arkadaşları Uğur Yücel ve Şükran Ovalı da eşlik etti.

    Davetlilerin oturacağı masalara kadar tüm detaylarıyla inceleyen aşıklara, ailelerinin yanı sıra oyuncu arkadaşları Uğur Yücel ve Şükran Ovalı da eşlik etti.

  5. Düğün için İstanbul’dan 10 kişilik özel güvenlik ekibi getirildi.

    Düğün için İstanbul’dan 10 kişilik özel güvenlik ekibi getirildi.

  6. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Cunda’daki Ortunç Oteli’ndeki son hazırlıkları el ele kontrol etti.

    Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Cunda’daki Ortunç Oteli’ndeki son hazırlıkları el ele kontrol etti.

  7. BRANDALI ÖNLEM  Çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırdı. 3 metrelik brandalar demir üstüne çekildi.

    BRANDALI ÖNLEM Çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırdı. 3 metrelik brandalar demir üstüne çekildi.