Binali Yıldırım'ın Eşiyle İlgili Bilinmeyen Anısı

İşte Semiha Yıldırım'la ilgili bilinmeyen anısı

  1. Erzincan Refahiye doğumlu olan Semiha YILDIRIM, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra hep hayalini kurduğu öğretmen okulunu kazanmış ve 1972 yılında öğretmenlik mesleğine Refahiye / Yurtbaşı Köyü İlkokulu'nda başladı.

    Erzincan Refahiye doğumlu olan Semiha YILDIRIM, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra hep hayalini kurduğu öğretmen okulunu kazanmış ve 1972 yılında öğretmenlik mesleğine Refahiye / Yurtbaşı Köyü İlkokulu'nda başladı.

  2. Semiha Yıldırım, 1993 yılında emekliye ayrılarak, hayır işleriyle uğraşmaya başladı.

    Semiha Yıldırım, 1993 yılında emekliye ayrılarak, hayır işleriyle uğraşmaya başladı.

  3. Semiha Yıldırım'ın desteğiyle yapılan ve MEB'e bağışlanan kendi adından İstanbul Çekmeköy'de bir ilkokul bulunuyor.

    Semiha Yıldırım'ın desteğiyle yapılan ve MEB'e bağışlanan kendi adından İstanbul Çekmeköy'de bir ilkokul bulunuyor.

  4. Semiha Yıldırım, eşi Binali Yıldırım'ın aktif siyasete atılmasının ardından da seçim çalışmalarında sık sık görüntülendi.

    Semiha Yıldırım, eşi Binali Yıldırım'ın aktif siyasete atılmasının ardından da seçim çalışmalarında sık sık görüntülendi.

  5. Semiha Yıldırım, eşi Binali Yıldırım'ın 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde seçim kampanyasında eşinin yanından ayrılmadı.

    Semiha Yıldırım, eşi Binali Yıldırım'ın 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde seçim kampanyasında eşinin yanından ayrılmadı.

  6. Binali Yıldırım'ın adı yeni başbakan olarak anılması sonrası ise Semiha Yıldırım'ın hayatı merak edilmeye başlandı. En çok konuşulan ise Binali Yıldırım'ın yıllar önce eşiyle ilgili anlattığı bir anıydı.

    Binali Yıldırım'ın adı yeni başbakan olarak anılması sonrası ise Semiha Yıldırım'ın hayatı merak edilmeye başlandı. En çok konuşulan ise Binali Yıldırım'ın yıllar önce eşiyle ilgili anlattığı bir anıydı.

  7. İşte Binali Yıldırım'ın 2012 yılında Ankara'da öğretmenler günü etkinliğinde eşi Semiha Yıldırım ile ilgili anlattığı o anısının detayları...

    İşte Binali Yıldırım'ın 2012 yılında Ankara'da öğretmenler günü etkinliğinde eşi Semiha Yıldırım ile ilgili anlattığı o anısının detayları...

  8. “Eşim öğretmendi. Bir gün bizim çocuklar hastalanınca eşim kaldı. Bana, 'bari çocuklar öğretmensiz kalmasın' diye beni okula gönderdi.

    “Eşim öğretmendi. Bir gün bizim çocuklar hastalanınca eşim kaldı. Bana, 'bari çocuklar öğretmensiz kalmasın' diye beni okula gönderdi.

  9. İlkokul 1. sınıftı, girdim, uğultudan durulmuyor. Çocuklar beni yok farz ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sus demem kar etmiyor.

    İlkokul 1. sınıftı, girdim, uğultudan durulmuyor. Çocuklar beni yok farz ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sus demem kar etmiyor.

  10. Çocuklar beni yok farz ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sus demem kar etmiyor.

    Çocuklar beni yok farz ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sus demem kar etmiyor.

  11. Baktım olacak gibi değil, sesim çıktığı kadar bağırıp tahtaya vurdum. Sesleri çıt diye kesildi.

    Baktım olacak gibi değil, sesim çıktığı kadar bağırıp tahtaya vurdum. Sesleri çıt diye kesildi.

  12. Akşam eşim sordu, ‘Sen çocuklara ne yaptın?’ diye....

    Akşam eşim sordu, ‘Sen çocuklara ne yaptın?’ diye....

  13. Meğer müdür, eşime, ‘Hoca hanım, tek dersler boş geçsin de eşin bir daha okula gelmesin’ demiş.” dedi.

    Meğer müdür, eşime, ‘Hoca hanım, tek dersler boş geçsin de eşin bir daha okula gelmesin’ demiş.” dedi.