Türkiye Siyasetinin Daha Önce Görmediğiniz Fotoğrafları

İşte Türkiye siyasetinin daha önce görmediğiniz tarihi fotoğrafları...

  1. 30 Mart 1994 - 1994 yılında, Ankara ve İstanbul belediyelerini kazanan Refah Partisi'nin genel başkanı Necmettin Erbakan, yerel seçimlerden sonra basın düzenledi. Erbakan, anketlerde Refah partisini düşük gösteren gazetenin anket haberini göstererek "anket soytarıları" tabirini kullandı ve para karşılığı uydurulduğunu öne sürdü

    30 Mart 1994 - 1994 yılında, Ankara ve İstanbul belediyelerini kazanan Refah Partisi'nin genel başkanı Necmettin Erbakan, yerel seçimlerden sonra basın düzenledi. Erbakan, anketlerde Refah partisini düşük gösteren gazetenin anket haberini göstererek "anket soytarıları" tabirini kullandı ve para karşılığı uydurulduğunu öne sürdü

  2. 30 Mart 1994 - 1994 yılında, Ankara ve İstanbul belediyelerini kazanan Refah Partisi'nin genel başkanı Necmettin Erbakan, yerel seçimlerden sonra basın düzenledi. Erbakan, anketlerde Refah partisini düşük gösteren gazetenin anket haberini göstererek "anket soytarıları" tabirini kullandı ve para karşılığı uydurulduğunu öne sürdü.

    30 Mart 1994 - 1994 yılında, Ankara ve İstanbul belediyelerini kazanan Refah Partisi'nin genel başkanı Necmettin Erbakan, yerel seçimlerden sonra basın düzenledi. Erbakan, anketlerde Refah partisini düşük gösteren gazetenin anket haberini göstererek "anket soytarıları" tabirini kullandı ve para karşılığı uydurulduğunu öne sürdü.

  3. 4 Ekim 1987 - Milliyetçi Çalışma Partisi 2. Olağanüstü Kurultayı yapıldı. Kurultayda, siyasi yasağı sona eren Alparslan Türkeş, genel başkan olarak seçildi.

    4 Ekim 1987 - Milliyetçi Çalışma Partisi 2. Olağanüstü Kurultayı yapıldı. Kurultayda, siyasi yasağı sona eren Alparslan Türkeş, genel başkan olarak seçildi.

  4. 24 Ocak 1993 Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP), düzenlenen kurultay ile adını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak değiştirme kararı aldı.

    24 Ocak 1993 Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP), düzenlenen kurultay ile adını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak değiştirme kararı aldı.

  5. 7 Kasım 2002 - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bir toplantıda TBMM'de bir süre sohbet etti

    7 Kasım 2002 - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bir toplantıda TBMM'de bir süre sohbet etti

  6. 25 Nisan 2002 - Ak Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan, 1992'de Rize'de yaptığı konuşması nedeniyle Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi ( DGM ) Savcısı Nuh Mete Yüksel'e ifade verdi

    25 Nisan 2002 - Ak Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan, 1992'de Rize'de yaptığı konuşması nedeniyle Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi ( DGM ) Savcısı Nuh Mete Yüksel'e ifade verdi

  7. 7 Kasım 2004 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılışlara katılmak üzere Denizli'ye geldi. Erdoğan iftarını belediyenin iftar çadırında yaptı.

    7 Kasım 2004 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılışlara katılmak üzere Denizli'ye geldi. Erdoğan iftarını belediyenin iftar çadırında yaptı.

  8. 23 Ekim 2002 - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın'da seçim çalışmaları kapsamında bir miting düzenledi. Mitingde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşma yaptı.

    23 Ekim 2002 - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın'da seçim çalışmaları kapsamında bir miting düzenledi. Mitingde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşma yaptı.

  9. 31 Aralık 2005 - Yılbaşı tatilinin Muğla'nın Ula İlçesine bağlı Akyaka Beldesi'nde geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gökçe köyüne giderek vatandaşlarla sohbet etti.

    31 Aralık 2005 - Yılbaşı tatilinin Muğla'nın Ula İlçesine bağlı Akyaka Beldesi'nde geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gökçe köyüne giderek vatandaşlarla sohbet etti.

  10. 8 Şubat 2002 - Hayatını kaybeden eski siyasetçilerden Osman Bölükbaşı için TBMM'de resmi tören düzenlendi.

    8 Şubat 2002 - Hayatını kaybeden eski siyasetçilerden Osman Bölükbaşı için TBMM'de resmi tören düzenlendi.

  11. Bölükbaşı, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

    Bölükbaşı, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  12. 7 Ocak 2007 - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sudan Dışişleri Bakanı Ali Ahmed Kartı ile biraraya geldi

    7 Ocak 2007 - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sudan Dışişleri Bakanı Ali Ahmed Kartı ile biraraya geldi

  13. 17 Ağustos 2001 - Yeni kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi ilk grup toplantısını TBMM'de yaptı. Toplantıda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kürsüye çıkarak partililere hitap etti.

    17 Ağustos 2001 - Yeni kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi ilk grup toplantısını TBMM'de yaptı. Toplantıda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kürsüye çıkarak partililere hitap etti.

  14. 22 Kasım 1997 - MHP'de yapılacak seçim öncesi yarışacak adaylar belirlendi. Genel Başkan Adayları Tuğrul Türkeş ve Devlet Bahçeli.

    22 Kasım 1997 - MHP'de yapılacak seçim öncesi yarışacak adaylar belirlendi. Genel Başkan Adayları Tuğrul Türkeş ve Devlet Bahçeli.

  15. 5 Ağustos 1992 - Ssk Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu

    5 Ağustos 1992 - Ssk Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu

  16. 25 Mart 2009 - 2009 Yerel Seçimleri'nde İstanbul sokaklarında partilerin seçim afişleri. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanmış seçim afişleri.

    25 Mart 2009 - 2009 Yerel Seçimleri'nde İstanbul sokaklarında partilerin seçim afişleri. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanmış seçim afişleri.

  17. 17 Aralık 2008 CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Uğur Dündar yönetiminde Star TV ekranlarında biraraya gelerek tartıştılar.

    17 Aralık 2008 CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Uğur Dündar yönetiminde Star TV ekranlarında biraraya gelerek tartıştılar.

  18. 16 Temmuz 1997 MHP'nin yeni Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve parti yönetimi Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ziyaret etti.

    16 Temmuz 1997 MHP'nin yeni Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve parti yönetimi Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ziyaret etti.

  19. 14 Ağustos 2002 - AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, partinin 1. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir`i ziyaret etti.

    14 Ağustos 2002 - AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, partinin 1. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir`i ziyaret etti.

  20. 23 Ağustos 2011 - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Libya'nın Bingazi şehrine geldi. Davutoğlu Bingazi'de çeşitli temaslarda bulundu.

    23 Ağustos 2011 - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Libya'nın Bingazi şehrine geldi. Davutoğlu Bingazi'de çeşitli temaslarda bulundu.

  21. 1 Temmuz 2002 - Başbakan Bülent Ecevit ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Mesut Yılmaz, Devlet Bahçeli ve Hüsamettin Özkan basın toplantısı düzenledi.

    1 Temmuz 2002 - Başbakan Bülent Ecevit ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Mesut Yılmaz, Devlet Bahçeli ve Hüsamettin Özkan basın toplantısı düzenledi.

  22. 29 Ocak 2006 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Microsoft Başkanı Bill Gates ve iş dünyasının önde gelen isimlerine Dolmabahçe Sarayı'nda akşam yemeği verdi.

    29 Ocak 2006 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Microsoft Başkanı Bill Gates ve iş dünyasının önde gelen isimlerine Dolmabahçe Sarayı'nda akşam yemeği verdi.

  23. 16 Kasım 2003 - Türkiye tarihinin en önemli terör eylemleriyle sarsıldı. İstanbul’da eş zamanlı gerçekleştirilen terör eylemlerinde Beyoğlu Büyük Hendek ile Kuledibi caddelerinin buluştuğu yerde bulunan Neve Şalom Sinagogu'na da intihar saldırısı düzenlendi. Bomba yüklü araçlarla yapılan saldırılarda toplam 25 kişi öldü, yüzlerce kişi yaralandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan beraberinde İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile olay yerinde incelemelerde bulundu.

    16 Kasım 2003 - Türkiye tarihinin en önemli terör eylemleriyle sarsıldı. İstanbul’da eş zamanlı gerçekleştirilen terör eylemlerinde Beyoğlu Büyük Hendek ile Kuledibi caddelerinin buluştuğu yerde bulunan Neve Şalom Sinagogu'na da intihar saldırısı düzenlendi. Bomba yüklü araçlarla yapılan saldırılarda toplam 25 kişi öldü, yüzlerce kişi yaralandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan beraberinde İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile olay yerinde incelemelerde bulundu.

  24. 19 Temmuz 1997 - Refah Partisi'nin (RP) 14. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara'da tören düzenlendi.

    19 Temmuz 1997 - Refah Partisi'nin (RP) 14. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara'da tören düzenlendi.

  25. 10 Mayıs 2000 - Hasan Celal Güzel, Ayaş Cezaevi'nden tahliye oldu. Güzel'i karşılamaya Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da geldi.

    10 Mayıs 2000 - Hasan Celal Güzel, Ayaş Cezaevi'nden tahliye oldu. Güzel'i karşılamaya Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da geldi.

  26. 5 Kasım 2002 - AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne çıktı. Cumhurbaşkanı Sezer'in daveti üzerine gerçekleşen görüşme saat 11.00'de başladı. Erdoğan görüşmeye Genel Başkan Yardımcıları Vecdi Gönül ve Abdulkadir Aksu ile Genel Sekreter Ertuğrul Yalçınbayır ile birlikte geldi.

    5 Kasım 2002 - AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne çıktı. Cumhurbaşkanı Sezer'in daveti üzerine gerçekleşen görüşme saat 11.00'de başladı. Erdoğan görüşmeye Genel Başkan Yardımcıları Vecdi Gönül ve Abdulkadir Aksu ile Genel Sekreter Ertuğrul Yalçınbayır ile birlikte geldi.

  27. 14 Mayıs 2002 - AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül ve AK Parti kurucuları arasında yer alan avukatı Hayati Yazıcı ile Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na giderek mal varlığı hakkında ifade verdi.

    14 Mayıs 2002 - AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül ve AK Parti kurucuları arasında yer alan avukatı Hayati Yazıcı ile Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na giderek mal varlığı hakkında ifade verdi.

  28. 23 Haziran 1998​ - MHP Genel Başkani Devlet Bahçeli, Yenipazar ilçesinde bulunan Yörük Ali Efe Evi Müzesini ziyaret etti.

    23 Haziran 1998​ - MHP Genel Başkani Devlet Bahçeli, Yenipazar ilçesinde bulunan Yörük Ali Efe Evi Müzesini ziyaret etti.

  29. 5 Ocak 1998 - DYP Genel Başkanı Tansu Çiller ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de biraraya geldi.

    5 Ocak 1998 - DYP Genel Başkanı Tansu Çiller ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de biraraya geldi.

  30. 17 Eylül 2010 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da eski Başbakan Adnan Menderes'in ölüm yıldönümü dolayısıyla mezarı başında düzenlenen törene katıldı. Erdoğan buradaki törenden sonra eski başbakanlardan Turgut Özal'ın mezarını da ziyaret etti.

    17 Eylül 2010 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da eski Başbakan Adnan Menderes'in ölüm yıldönümü dolayısıyla mezarı başında düzenlenen törene katıldı. Erdoğan buradaki törenden sonra eski başbakanlardan Turgut Özal'ın mezarını da ziyaret etti.

  31. 28 Ocak 2003 - AK Parti TBMM'deki ilk grup toplantısının yaptı.

    28 Ocak 2003 - AK Parti TBMM'deki ilk grup toplantısının yaptı.

  32. 17 Ağustos 2001 - Yenş kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yöneticileri Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kurucular Kurulu üyeleri hazır bulundu. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

    17 Ağustos 2001 - Yenş kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yöneticileri Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kurucular Kurulu üyeleri hazır bulundu. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

  33. 1 Ekim 2000 - Tahtakale'de seyyar kaset satıcısı, aralarında eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu Şarkı Burada Bitmez" isimli şiir kasedinin de bulunduğu kasetleri satıyor.

    1 Ekim 2000 - Tahtakale'de seyyar kaset satıcısı, aralarında eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu Şarkı Burada Bitmez" isimli şiir kasedinin de bulunduğu kasetleri satıyor.