Ticarete Atılan Ünlü İsimler...

Başka İşlere Yönelen Ünlüler

  1. Mete Horozoğlu, oyunculuktan kazandığı tüm parayı harabeye dönmüş eski bir konağa yatırdı.

    Mete Horozoğlu, oyunculuktan kazandığı tüm parayı harabeye dönmüş eski bir konağa yatırdı.

  2. Antakya’daki 150 yıllık bir konağı satın alıp restore ettiren ünlü oyuncu, üç yıl süren çalışmanın ardından konağı 6 odalı butik otele çevirdi.

    Antakya’daki 150 yıllık bir konağı satın alıp restore ettiren ünlü oyuncu, üç yıl süren çalışmanın ardından konağı 6 odalı butik otele çevirdi.

  3. Horozoğlu, ‘Çiçekli Konak’ adını verdiği otelin işletmeciliğini ablaları Selma Horozoğlu ile Yasemin Mıstıkoğlu’na teslim etti.

    Horozoğlu, ‘Çiçekli Konak’ adını verdiği otelin işletmeciliğini ablaları Selma Horozoğlu ile Yasemin Mıstıkoğlu’na teslim etti.

  4. Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada da ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor.

    Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada da ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor.

  5. Bir süredir oyunculuğa ara veren Pınar Altuğ Atacan, kendisini tasarıma adadı. Geçtiğimiz aylarda internet sitelerinde satışa çıkardığı oyuncu, işleri büyütmeye karar verdi.

    Bir süredir oyunculuğa ara veren Pınar Altuğ Atacan, kendisini tasarıma adadı. Geçtiğimiz aylarda internet sitelerinde satışa çıkardığı oyuncu, işleri büyütmeye karar verdi.

  6. Altuğ bu yaz Yalıkavak'ta bulunan marinada bir mağaza açacak.

    Altuğ bu yaz Yalıkavak'ta bulunan marinada bir mağaza açacak.

  7. Mağazanın son hazırlıklarıyla uğraşan Pınar Altuğ Atacan'ın en büyük destekcisi de eşi Yağmur Atacan oldu.

    Mağazanın son hazırlıklarıyla uğraşan Pınar Altuğ Atacan'ın en büyük destekcisi de eşi Yağmur Atacan oldu.

  8. Neslişah Alkoçlar Düzyatan, dört yıl önce kurduğu ‘Raya Organik’ adlı gıda firmasının yarısını sattı.

    Neslişah Alkoçlar Düzyatan, dört yıl önce kurduğu ‘Raya Organik’ adlı gıda firmasının yarısını sattı.

  9. Engin Altan Düzyatan’la evlendikten sonra da işlerine ara vermeyen ve şirketini büyütmeye devam eden Alkoçlar, Elif Dila Konukoğlu isimli işkadınının 1 milyon dolarlık teklifini kabul etti.

    Engin Altan Düzyatan’la evlendikten sonra da işlerine ara vermeyen ve şirketini büyütmeye devam eden Alkoçlar, Elif Dila Konukoğlu isimli işkadınının 1 milyon dolarlık teklifini kabul etti.

  10. Firmayı üç yıl önce sosyetik güzelin babası Ender Alkoçlar almak istemiş ancak kızını ikna edememişti

    Firmayı üç yıl önce sosyetik güzelin babası Ender Alkoçlar almak istemiş ancak kızını ikna edememişti

  11. Oyunculuğun yanı sıra aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya, İtalya’da hayalini kurduğu restoranı açmak için kolları sıvadı...

    Oyunculuğun yanı sıra aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya, İtalya’da hayalini kurduğu restoranı açmak için kolları sıvadı...

  12. 2014 yılında aldığı aşçılık eğitimini İtalya’da sürdürmek için hazırlık yapan oyuncu, önümüzdeki ay yurt dışına gidiyor.

    2014 yılında aldığı aşçılık eğitimini İtalya’da sürdürmek için hazırlık yapan oyuncu, önümüzdeki ay yurt dışına gidiyor.

  13. İtalyan Lisesi mezunu olan Kaya’nın yakın çevresine, “En büyük hayalim İtalya’da yaşamak. Aşçılık eğitimimi orada sürdüreceğim. Kısa zaman sonra şartlarımı oluşturup İtalya’da kendi restoranımı açacağım. Şu an hayalim için yer bakıyorum” dediği öğrenildi.

    İtalyan Lisesi mezunu olan Kaya’nın yakın çevresine, “En büyük hayalim İtalya’da yaşamak. Aşçılık eğitimimi orada sürdüreceğim. Kısa zaman sonra şartlarımı oluşturup İtalya’da kendi restoranımı açacağım. Şu an hayalim için yer bakıyorum” dediği öğrenildi.

  14. Caner Erkin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 25 yıllığına kiraladığı Sirkeci’deki tarihi binada tadilat başlattı.

    Caner Erkin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 25 yıllığına kiraladığı Sirkeci’deki tarihi binada tadilat başlattı.

  15. Fenerbahçeli futbolcunun planı, Mısır Çarşısı yakınlarındaki aylık 500 bin lira kira bedelli bu binayı butik otele dönüştürmek.

    Fenerbahçeli futbolcunun planı, Mısır Çarşısı yakınlarındaki aylık 500 bin lira kira bedelli bu binayı butik otele dönüştürmek.

  16. İşte ünlü futbolcunun aylık 500 bin lira kira ödeyeceği o bina...

    İşte ünlü futbolcunun aylık 500 bin lira kira ödeyeceği o bina...

  17. Yoga eğitimi alan oyuncu, sertifika aldığı gün iki arkadaşıyla birlikte poz verdi.

    Yoga eğitimi alan oyuncu, sertifika aldığı gün iki arkadaşıyla birlikte poz verdi.

  18. Dönmez fotoğrafın altına, “Dünyanın bir ucunda, mesleğimin ne olduğunu bilmeyen, sorduklarında ‘gezginim’ dediğim, ‘sadece şimdi ve burada’yı deneyimlediğim güzel dostlar, şahane ruhlar... Karlee ve Luke! 5 hafta boyunca 200 saat aştanga yoga eğitmenliği macerasındaki süper arkadaşlardan iki tanesi... Bildiğin yoga hocası oldum ben! Bu akşam sertifikalarımızı aldığımız seremoniden bir kare...” yorumunu yaptı.

    Dönmez fotoğrafın altına, “Dünyanın bir ucunda, mesleğimin ne olduğunu bilmeyen, sorduklarında ‘gezginim’ dediğim, ‘sadece şimdi ve burada’yı deneyimlediğim güzel dostlar, şahane ruhlar... Karlee ve Luke! 5 hafta boyunca 200 saat aştanga yoga eğitmenliği macerasındaki süper arkadaşlardan iki tanesi... Bildiğin yoga hocası oldum ben! Bu akşam sertifikalarımızı aldığımız seremoniden bir kare...” yorumunu yaptı.

  19. Uzun süredir sessizliğini koruyan Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı’nda ortaya çıktı.

    Uzun süredir sessizliğini koruyan Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı’nda ortaya çıktı.

  20. Saçlarını sarıya boyatan şarkıcı, dekorasyon işleriyle uğraştığını söyleyip ekledi: “Eğitimini aldım. Şu sıralarda da bir otelin dekorasyonunu yapıyorum.”

    Saçlarını sarıya boyatan şarkıcı, dekorasyon işleriyle uğraştığını söyleyip ekledi: “Eğitimini aldım. Şu sıralarda da bir otelin dekorasyonunu yapıyorum.”

  21. Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, kayınpederiyle birlikte Fransa'nın başkenti Paris'te market açarak ticarete atıldı.

    Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, kayınpederiyle birlikte Fransa'nın başkenti Paris'te market açarak ticarete atıldı.

  22. Şarkıcılık ve dizi oyunculuğu yapan 2003 yapımı Kurşun Yarası dizisinde Bülent İnal'la birlikte adını geniş kitlelere duyuran Berdan Mardini ticarete atıldı.

    Şarkıcılık ve dizi oyunculuğu yapan 2003 yapımı Kurşun Yarası dizisinde Bülent İnal'la birlikte adını geniş kitlelere duyuran Berdan Mardini ticarete atıldı.

  23. Şarkıcı, "Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris'in ortasında market açtım" dedi.

    Şarkıcı, "Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris'in ortasında market açtım" dedi.

  24. ‘Kurtlar Vadisi’ndeki Savcı Leyla rolüyle tanınan Çiğdem Batur, albüm çıkarmaya hazırlanıyor.

    ‘Kurtlar Vadisi’ndeki Savcı Leyla rolüyle tanınan Çiğdem Batur, albüm çıkarmaya hazırlanıyor.

  25. Özel bir vakıf gecesinde Sezen Aksu’nun ‘Değer mi Hiç’ şarkısını söyledikten sonra DMC patronu Samsun Demir’in dikkatini çeken ve albüm teklifi alan oyuncu şan dersi almaya başladı.

    Özel bir vakıf gecesinde Sezen Aksu’nun ‘Değer mi Hiç’ şarkısını söyledikten sonra DMC patronu Samsun Demir’in dikkatini çeken ve albüm teklifi alan oyuncu şan dersi almaya başladı.

  26. Batur ve Demir birlikte çektirdikleri fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

    Batur ve Demir birlikte çektirdikleri fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

  27. KURABİYECİ OLDU<br>  Bergüzar Korel, "Not Just a Coffee" adını verdiği kahve dükkanını Cihangir'de açmıştı.

    KURABİYECİ OLDU
    Bergüzar Korel, "Not Just a Coffee" adını verdiği kahve dükkanını Cihangir'de açmıştı.

  28. Kendi yaptığı kurabiyeleri satacak olan ünlü oyuncu, kafenin açılışını sosyal medya aracığıyla hayranlarına duyurmuştu.

    Kendi yaptığı kurabiyeleri satacak olan ünlü oyuncu, kafenin açılışını sosyal medya aracığıyla hayranlarına duyurmuştu.

  29. Kafesinin afişini Instagram hesabında paylaşan Korel, "Eveet... Uzun zamandır hayalini kurduğum küçük kahve dükkanım artık açılmış bulunuyor! İyi kahve ve yanında hepsi benim reçetelerimden oluşan leziz tatlılar hizmetinizde efendim" notunu düşmüştü.

    Kafesinin afişini Instagram hesabında paylaşan Korel, "Eveet... Uzun zamandır hayalini kurduğum küçük kahve dükkanım artık açılmış bulunuyor! İyi kahve ve yanında hepsi benim reçetelerimden oluşan leziz tatlılar hizmetinizde efendim" notunu düşmüştü.

  30. &#8216;Paramparça&#8217; dizisinin yıldızı Erkan Petekkaya, oyunculuktaki başarısını ticarette de sürdürüyor.

    ‘Paramparça’ dizisinin yıldızı Erkan Petekkaya, oyunculuktaki başarısını ticarette de sürdürüyor.

  31. Et restoranı sahibi olan ünlü aktör, ailesiyle gezmek için aldığı gulet cinsi lüks teknesini kullanmadığı zamanlarda kiralıyor.

    Et restoranı sahibi olan ünlü aktör, ailesiyle gezmek için aldığı gulet cinsi lüks teknesini kullanmadığı zamanlarda kiralıyor.

  32. BİR GÜNLÜK KİRASI 850 EURO<br>  Vaktinin büyük kısmını sette geçiren Petekkaya&#8217;nın, boşu boşuna marinada durmasını istemediği teknesinin günlük kirası 850 Euro.

    BİR GÜNLÜK KİRASI 850 EURO
    Vaktinin büyük kısmını sette geçiren Petekkaya’nın, boşu boşuna marinada durmasını istemediği teknesinin günlük kirası 850 Euro.

  33. E.Petekkaya isimli 16 metre boyundaki lüks tekne, oyuncunun hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

    E.Petekkaya isimli 16 metre boyundaki lüks tekne, oyuncunun hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

  34. İşadamı İzzet Özilhan'la evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atıldı. Sosyetik güzel bir AVM'de çocuk giyimi mağazası açtı.

    İşadamı İzzet Özilhan'la evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atıldı. Sosyetik güzel bir AVM'de çocuk giyimi mağazası açtı.

  35. Ajda Pekkan birikimini sağlığa yatırmaya hazırlanıyor.

    Ajda Pekkan birikimini sağlığa yatırmaya hazırlanıyor.

  36. Süperstar; diş, göz, fizik tedavi gibi bölümlerin olacağı bir sağlık merkezine ortak olacak.

    Süperstar; diş, göz, fizik tedavi gibi bölümlerin olacağı bir sağlık merkezine ortak olacak.

  37. Oyunculuk ve sunuculuğun yanı sıra yat tekstiliyle ticarete atılan Pınar Altuğ, artık mücevhercilik de yapacak. Altuğ, annesinin adını verdiği mücevher koleksiyonunu tanıttı.

    Oyunculuk ve sunuculuğun yanı sıra yat tekstiliyle ticarete atılan Pınar Altuğ, artık mücevhercilik de yapacak. Altuğ, annesinin adını verdiği mücevher koleksiyonunu tanıttı.

  38. Oyuncu, koleksiyonuna &#8216;Selma by Pınar Altuğ&#8217; adını vermesinin sebebini, &#8220;Bana mücevher tutkusunu aşılayan annemdir. Bana hep, &#8216;Küçük de olsa mutlaka gerçek mücevher al&#8217; derdi. Mücevher işine girince de markama annemin adını verdim&#8221; sözleriyle anlattı.

    Oyuncu, koleksiyonuna ‘Selma by Pınar Altuğ’ adını vermesinin sebebini, “Bana mücevher tutkusunu aşılayan annemdir. Bana hep, ‘Küçük de olsa mutlaka gerçek mücevher al’ derdi. Mücevher işine girince de markama annemin adını verdim” sözleriyle anlattı.

  39. Güzel yıldız internetten satışa sunulacak koleksiyonunda ilk aşamada 150 civarında farklı ürün olduğunu söyledi. (Cadde)

    Güzel yıldız internetten satışa sunulacak koleksiyonunda ilk aşamada 150 civarında farklı ürün olduğunu söyledi. (Cadde)

  40. Doksanların ünlü popçusu Ozan Orhon, şansını yeni bir sektörde deniyor.

    Doksanların ünlü popçusu Ozan Orhon, şansını yeni bir sektörde deniyor.

  41. Orhon, telefonla bağlandığı Söylemezsem Olmaz programına yaptığı açıklamada Kıbrıs'ta bir otelde müşteri temsilciği yaptığını açıkladı.

    Orhon, telefonla bağlandığı Söylemezsem Olmaz programına yaptığı açıklamada Kıbrıs'ta bir otelde müşteri temsilciği yaptığını açıkladı.

  42. Zaten turizmcilik okuduğunu ifade eden Orhon, sanat hayatı ile bu işi yürüteceğini söyledi.

    Zaten turizmcilik okuduğunu ifade eden Orhon, sanat hayatı ile bu işi yürüteceğini söyledi.

  43. Şarkıcı, çok yakında yeni bir albüm çıkaracağının da müjdesini verdi.

    Şarkıcı, çok yakında yeni bir albüm çıkaracağının da müjdesini verdi.

  44. Öte yandan bir zamanlar fazla kilolarıyla çok konuşulan Orhon bu konuyla ilgili de "Artık kilolu değilim" dedi.

    Öte yandan bir zamanlar fazla kilolarıyla çok konuşulan Orhon bu konuyla ilgili de "Artık kilolu değilim" dedi.

  45. Orhon bir zamanlar ünlü manken Ebru Şallı'yla evliydi.

    Orhon bir zamanlar ünlü manken Ebru Şallı'yla evliydi.

  46. Şarkıcı Davut Güloğlu, müzik sektöründen kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu.

    Şarkıcı Davut Güloğlu, müzik sektöründen kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu.

  47. Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı İnşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor.

    Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı İnşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor.

  48. Kartal civarındaki yapıları yenileyen Güloğlu &#8220;Durmak yok, Allah&#8217;ın izniyle yola devam. DG Yapı İnşaat &#8216;Değişim Güzeldir&#8217; sloganıyla yoluna devam ediyor.

    Kartal civarındaki yapıları yenileyen Güloğlu “Durmak yok, Allah’ın izniyle yola devam. DG Yapı İnşaat ‘Değişim Güzeldir’ sloganıyla yoluna devam ediyor.

  49. Şehirler kentsel dönüşümle güzelleşsin, depremden korunmak için yapılarımızı yenileyelim, kentsel dönüşüme alkış&#8221; açıklamasını yaptı.

    Şehirler kentsel dönüşümle güzelleşsin, depremden korunmak için yapılarımızı yenileyelim, kentsel dönüşüme alkış” açıklamasını yaptı.

  50. Hande Yener, Yalıkavak'ta beach açıyor.

    Hande Yener, Yalıkavak'ta beach açıyor.

  51. Marinadaki beach'in açılışını yaz başında büyük bir partiyle yapmayı planlayan Yener, mekanında hem ünlü şarkıcıları hem de DJ'leri ağırlayacak. Şarkıcı, bu proje nedeniyle yaz baoyunca Yalıkavak'ta kalacak ve konserlerine oradan gidip gelecek.

    Marinadaki beach'in açılışını yaz başında büyük bir partiyle yapmayı planlayan Yener, mekanında hem ünlü şarkıcıları hem de DJ'leri ağırlayacak. Şarkıcı, bu proje nedeniyle yaz baoyunca Yalıkavak'ta kalacak ve konserlerine oradan gidip gelecek.

  52. KEBAP KRALİÇESİ<br> Ünlü yorumcu Muazzez Ersoy da yiyecek sektöüne yatırım yaptı.

    KEBAP KRALİÇESİ
    Ünlü yorumcu Muazzez Ersoy da yiyecek sektöüne yatırım yaptı.

  53. Ersoy, İstanbul Maltepe'de et lokantası olarak hizmet veren üç katlı bir binayı satın alarak ünlü bir kebapçıyla ortaklığa girdi.

    Ersoy, İstanbul Maltepe'de et lokantası olarak hizmet veren üç katlı bir binayı satın alarak ünlü bir kebapçıyla ortaklığa girdi.

  54. ÜNLÜ GECE KULÜBÜNÜ SATIN ALDI<br> Ekranın en çok kazanan ünlülerinden Seda Sayan da gece hayatına yatırım yaptı.

    ÜNLÜ GECE KULÜBÜNÜ SATIN ALDI
    Ekranın en çok kazanan ünlülerinden Seda Sayan da gece hayatına yatırım yaptı.

  55. Sayan, İstanbul'un en eski ve ünlü gece kulüplerinden Etiler Şamdan'ı satın aldı.

    Sayan, İstanbul'un en eski ve ünlü gece kulüplerinden Etiler Şamdan'ı satın aldı.

  56. EMLAK ZENGİNİ KIVANÇ<br> Ekranın en çok kazanan isimlerinden Tatlıtuğ satın aldığı pahalı arabalarla tanınıyor. Onun yatırım yaptığı bir başka alan da emlak.

    EMLAK ZENGİNİ KIVANÇ
    Ekranın en çok kazanan isimlerinden Tatlıtuğ satın aldığı pahalı arabalarla tanınıyor. Onun yatırım yaptığı bir başka alan da emlak.

  57. Tatlıtuğ önce Göcek&#8217;ten 700 bin TL değerinde bir villa satın aldı. Daha sonra İstanbul Gümüşsuyu&#8217;nda deniz manzaralı bir ev satın alan Tatlıtuğ, 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa sahibi olmuştu.

    Tatlıtuğ önce Göcek’ten 700 bin TL değerinde bir villa satın aldı. Daha sonra İstanbul Gümüşsuyu’nda deniz manzaralı bir ev satın alan Tatlıtuğ, 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa sahibi olmuştu.

  58. ÖNCE OTEL SONRA GECEKONDU <br>Kazandığı parayı gayrımenkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu, son olarak Cihangir&#8217;de bir bina aldı. Ünlü oyuncu, restore ettirdiği bu binayı butik otel olarak hizmete sokacak.

    ÖNCE OTEL SONRA GECEKONDU
    Kazandığı parayı gayrımenkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu, son olarak Cihangir’de bir bina aldı. Ünlü oyuncu, restore ettirdiği bu binayı butik otel olarak hizmete sokacak.

  59. Talimhane ile yetinmedi Daha önce Talimhane&#8217;de bir bina satın alıp restore ettiren ve butik otele çeviren Kenan İmirzalıoğlu, şimdi de Cihangir&#8217;e el attı.

    Talimhane ile yetinmedi Daha önce Talimhane’de bir bina satın alıp restore ettiren ve butik otele çeviren Kenan İmirzalıoğlu, şimdi de Cihangir’e el attı.

  60. Ünlü oyuncunun Hüseyin Ağa Bahçe Sokak&#8217;taki eski bir binayı satın aldığı ve butik otel yapmak üzere restore ettirdiği ortaya çıktı.

    Ünlü oyuncunun Hüseyin Ağa Bahçe Sokak’taki eski bir binayı satın aldığı ve butik otel yapmak üzere restore ettirdiği ortaya çıktı.

  61. Yeni yatırım gecekonduya İmirzalıoğlu&#8217;nun yeni binası, bodrumla beraber toplam 7 kattan oluşuyor ve her katta 45&#8217;er metrekarelik iki daire bulunuyor.

    Yeni yatırım gecekonduya İmirzalıoğlu’nun yeni binası, bodrumla beraber toplam 7 kattan oluşuyor ve her katta 45’er metrekarelik iki daire bulunuyor.

  62. Uzun zamandır kendisi de Cihangir&#8217;de yaşayan oyuncunun, binayı geçen yıl 1.3 milyon TL&#8217;ye aldığı, ayrıca kısa süre önce aynı semtte bir gecekondu ile küçük bir arsa da edindiği ileri sürüldü.

    Uzun zamandır kendisi de Cihangir’de yaşayan oyuncunun, binayı geçen yıl 1.3 milyon TL’ye aldığı, ayrıca kısa süre önce aynı semtte bir gecekondu ile küçük bir arsa da edindiği ileri sürüldü.

  63. Çift bir şarap markası yarattı.

    Çift bir şarap markası yarattı.

  64. Fransa'da Corren bölgesinde bin akrelik (4.04 kilometrekare) bağları ve Miraval Şatosu'na sahip olan Pitt ve Jolie'nin ortağı ise şarap üreticisi Marc Perrin.

    Fransa'da Corren bölgesinde bin akrelik (4.04 kilometrekare) bağları ve Miraval Şatosu'na sahip olan Pitt ve Jolie'nin ortağı ise şarap üreticisi Marc Perrin.

  65. GERÇEĞİ YOKSA SAHTESİ <br>Ünlü şarkıcı Katy Perry de sadece müzikle sınırlı kalmadı, kozmetik işine el attı.

    GERÇEĞİ YOKSA SAHTESİ
    Ünlü şarkıcı Katy Perry de sadece müzikle sınırlı kalmadı, kozmetik işine el attı.

  66. NİHAT YEPYENİ BİR İŞE EL ATIYOR <br>Magazin dünyasının en renkli simalarından biri ola Nihat Doğan şimdi de farklı bir işe el atıyor.

    NİHAT YEPYENİ BİR İŞE EL ATIYOR
    Magazin dünyasının en renkli simalarından biri ola Nihat Doğan şimdi de farklı bir işe el atıyor.

  67. Son olarak futbol sahalarında teknik direktörlük yaparak tartışmalara neden olan Doğan şimdi de 'misafirlik diş' işine giriyor.

    Son olarak futbol sahalarında teknik direktörlük yaparak tartışmalara neden olan Doğan şimdi de 'misafirlik diş' işine giriyor.

  68. Doğan yaptığı açıklamada Türkiye'de yeni yeni gelişmeye başayan bu sektöre yatırım yapacağını söyledi.

    Doğan yaptığı açıklamada Türkiye'de yeni yeni gelişmeye başayan bu sektöre yatırım yapacağını söyledi.

  69. Doğan, 'misafirlik diş'leri İtalya'dan getirip Türkiye'de satacak.

    Doğan, 'misafirlik diş'leri İtalya'dan getirip Türkiye'de satacak.

  70. Misafirlik diş, Nasa teknolojisiyle hazırlanan bir tür protez.

    Misafirlik diş, Nasa teknolojisiyle hazırlanan bir tür protez.

  71. Diş kusurlarını gidermek için kullanılan bu uygulama için kişinin ağız ve çene yapısı bilgisayar yardımıya belirleniyor. Sonra da kusurlarını giderecek bir misafirlik diş hazırlanıyor.

    Diş kusurlarını gidermek için kullanılan bu uygulama için kişinin ağız ve çene yapısı bilgisayar yardımıya belirleniyor. Sonra da kusurlarını giderecek bir misafirlik diş hazırlanıyor.

  72. Fantastic Four ve Dark Angel filmleriyle yıldızı parlayan Jessica Alba sinemanın yanısıra kendi işinin de patronu oldu.

    Fantastic Four ve Dark Angel filmleriyle yıldızı parlayan Jessica Alba sinemanın yanısıra kendi işinin de patronu oldu.

  73. ONUN PAVYON'U VAR <br>Gece hayatının önde gelen isimlerinden Cenk Eren tam 20 yıldır sahnelerde O da kazancını yine kendi sektöründe değerlendirmeye karar verdi.

    ONUN PAVYON'U VAR
    Gece hayatının önde gelen isimlerinden Cenk Eren tam 20 yıldır sahnelerde O da kazancını yine kendi sektöründe değerlendirmeye karar verdi.

  74. Eren, sahibi olduğu Piyasa ve ortak olduğu My Pavyon by Cenk Eren'le gece hayatına damga vurdu.

    Eren, sahibi olduğu Piyasa ve ortak olduğu My Pavyon by Cenk Eren'le gece hayatına damga vurdu.

  75. Yazar Christopher Cavigan ile ortak kurduğu The Honest Company, çocuklara ve ailelere yönelik ürünler satıyor. Menekşe gözlü yıldızın ölü

    Yazar Christopher Cavigan ile ortak kurduğu The Honest Company, çocuklara ve ailelere yönelik ürünler satıyor. Menekşe gözlü yıldızın ölü

  76. Alba, film çekimlerinden arta kalan tüm zamanını şirketinde geçiriyor.

    Alba, film çekimlerinden arta kalan tüm zamanını şirketinde geçiriyor.

  77. Güzel oyuncu sık sık da şirkete girip çıkarken objektiflere takılıyor.

    Güzel oyuncu sık sık da şirkete girip çıkarken objektiflere takılıyor.

  78. Jessica Alba'nın kocası Cash Warren da yapımcı babasından aldığı bayrağı taşıyor. Warren yeni kuşağın önemli film yapımcılarından biri.

    Jessica Alba'nın kocası Cash Warren da yapımcı babasından aldığı bayrağı taşıyor. Warren yeni kuşağın önemli film yapımcılarından biri.

  79. Hurley, 400 dönümlük tarlasında yetiştirdiği organik ürünleri pazarlıyor.

    Hurley, 400 dönümlük tarlasında yetiştirdiği organik ürünleri pazarlıyor.

  80. Bullock, kendi restoranını açan Hollywood yıldızlarından.

    Bullock, kendi restoranını açan Hollywood yıldızlarından.

  81. Bullock aynı zamanda kızkardeşi ile birlikte fırın ve çiçek dükkanına da sahip.

    Bullock aynı zamanda kızkardeşi ile birlikte fırın ve çiçek dükkanına da sahip.

  82. Beyazperdenin ikonlarından Clint Eastwood'un da ek işi var.

    Beyazperdenin ikonlarından Clint Eastwood'un da ek işi var.

  83. Eastwood, California'daki Mission Ranch Resort'u satın alıp mandıra haline getirdi.

    Eastwood, California'daki Mission Ranch Resort'u satın alıp mandıra haline getirdi.

  84. Eastwood aynı zamanda yine aynı bölgese bir golf kulübüne de sahip.

    Eastwood aynı zamanda yine aynı bölgese bir golf kulübüne de sahip.

  85. Bazı ünlüler de moda sektörüne yatırım yapmayı tercih ediyor.

    Bazı ünlüler de moda sektörüne yatırım yapmayı tercih ediyor.

  86. Bunlardan biri de Gwen Stefani.

    Bunlardan biri de Gwen Stefani.

  87. Şarkıcının L.A.M.B adını verdiği bir giyim markası bile var.

    Şarkıcının L.A.M.B adını verdiği bir giyim markası bile var.

  88. Onun da tercih ettiği alan moda..

    Onun da tercih ettiği alan moda..

  89. Ashton Kutcher gibi bir aktörün ek işinin de kendi mesleğiyle ilgili olması şaşılacak bir durum değil.

    Ashton Kutcher gibi bir aktörün ek işinin de kendi mesleğiyle ilgili olması şaşılacak bir durum değil.

  90. Kutcher bir süre önce bir yapım şirketi kurdu.

    Kutcher bir süre önce bir yapım şirketi kurdu.

  91. Kutcher'ın bu işten de hatırı sayılır bir kazancı var.

    Kutcher'ın bu işten de hatırı sayılır bir kazancı var.

  92. Justin Timberlake ise teknoloji merakını ek işine taşıdı. Aktörün California Venice Beach'te bilgisayarlar için müzik ve eğitimle ilgili uyarlamalar hazırlayan bir şirketi var.

    Justin Timberlake ise teknoloji merakını ek işine taşıdı. Aktörün California Venice Beach'te bilgisayarlar için müzik ve eğitimle ilgili uyarlamalar hazırlayan bir şirketi var.

  93. Victoria Beckham gibi bir stil ikonunun modaya el atmasında şaşılacak bir durum yok.

    Victoria Beckham gibi bir stil ikonunun modaya el atmasında şaşılacak bir durum yok.

  94. Kızı Harper'ın doğumundan sonra da bebek modasına el attı.

    Kızı Harper'ın doğumundan sonra da bebek modasına el attı.

  95. ÜNLÜ RESTORANIN ORTAKLARINDAN Ödüllü aktör Robert de Niro sinemadaki başarılarıla yetinmeyip ticarete de el attı.

    ÜNLÜ RESTORANIN ORTAKLARINDAN Ödüllü aktör Robert de Niro sinemadaki başarılarıla yetinmeyip ticarete de el attı.

  96. de Niro, ABD'nin yanısıra 20'yi aşkın ülkede şubesi bulunan ünül Nobu adlı restoranın ortaklarından.

    de Niro, ABD'nin yanısıra 20'yi aşkın ülkede şubesi bulunan ünül Nobu adlı restoranın ortaklarından.

  97. JOHNNY HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ Ünlü aktör Johnny Depp rol aldığı her film başına milyonlarca dolar kazanıyor.

    JOHNNY HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ Ünlü aktör Johnny Depp rol aldığı her film başına milyonlarca dolar kazanıyor.

  98. Sonunda o da hayalini gerçekleştirip bir müzik yapım şirketi kurdu.

    Sonunda o da hayalini gerçekleştirip bir müzik yapım şirketi kurdu.

  99. STİNG DE TİCARETE ATILDI Sting de eşi Trudie Styler ile birlikte organik tarım işine girdi.

    STİNG DE TİCARETE ATILDI Sting de eşi Trudie Styler ile birlikte organik tarım işine girdi.

  100. Ünlü şarkıcı Sting İtalya'da yetiştirdiği ve aralarında zeytinyağının da bulunduğu organik gıda ürünlerini

    Ünlü şarkıcı Sting İtalya'da yetiştirdiği ve aralarında zeytinyağının da bulunduğu organik gıda ürünlerini

  101. ÜZÜM BAĞLARI VAR Usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın California'daki ünlü Napa Vadisi'nde üzüm bağları var.

    ÜZÜM BAĞLARI VAR Usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın California'daki ünlü Napa Vadisi'nde üzüm bağları var.

  102. BAŞARILI OLAMADI Jennifer Lopez'in Madre adında bir Küba restoranı vardı.

    BAŞARILI OLAMADI Jennifer Lopez'in Madre adında bir Küba restoranı vardı.

  103. ÖNCE KASAP OLDU, ŞİMDİ SOSYETE PAZARI AÇIYOR <br>&#8220;Öyle Bir Geçer Zaman ki&#8221; dizisinin Ali Kaptan&#8217;ı Erkan Petekkaya, ticaret dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz aylarda Acarkent&#8217;te kasap ve steak dükkanı açan oyuncu, şimdi de Sosyete Pazarı adını verdiği alışveriş merkezini hizmete sokmaya hazırlanıyor.

    ÖNCE KASAP OLDU, ŞİMDİ SOSYETE PAZARI AÇIYOR
    “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, ticaret dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz aylarda Acarkent’te kasap ve steak dükkanı açan oyuncu, şimdi de Sosyete Pazarı adını verdiği alışveriş merkezini hizmete sokmaya hazırlanıyor.

  104. Şişli Nova Baran Plaza&#8217;daki toplam 5 bin 600 metrekare alana sahip beş katlı Sosyete Pazarı da açtı.

    Şişli Nova Baran Plaza’daki toplam 5 bin 600 metrekare alana sahip beş katlı Sosyete Pazarı da açtı.

  105. Salkım bir döner zincirine ortak olmuştu. Salkım bu işte de oldukça başarılıydı.

    Salkım bir döner zincirine ortak olmuştu. Salkım bu işte de oldukça başarılıydı.

  106. LAÇİN DE TİCARETE EL ATTI Ekranın ünlülerinden Berna Laçin de bir dönem ticarete el attı. Laçin bir giyim firmasına ortak olmuştu.

    LAÇİN DE TİCARETE EL ATTI Ekranın ünlülerinden Berna Laçin de bir dönem ticarete el attı. Laçin bir giyim firmasına ortak olmuştu.

  107. Şahan Gökbakar, Çamaşırhane adında bir yapım şirketi kurdu. Ünlü komedyen şirketinin mottosunu da "kazandım, kazandırdım, kazandıracağım" diyerek açıkladı.

    Şahan Gökbakar, Çamaşırhane adında bir yapım şirketi kurdu. Ünlü komedyen şirketinin mottosunu da "kazandım, kazandırdım, kazandıracağım" diyerek açıkladı.

  108. KAHVEHANESİ VAR Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla yıldızı parlayan Ersin Korkut kazancını ilginç bir alana yatırdı. Korkut; Beşitaş'ta bir mahalle kahvesi açtı.

    KAHVEHANESİ VAR Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla yıldızı parlayan Ersin Korkut kazancını ilginç bir alana yatırdı. Korkut; Beşitaş'ta bir mahalle kahvesi açtı.

  109. Müdavimleri buraya genellikle tavla ya da okey oynamak için gidiyor.

    Müdavimleri buraya genellikle tavla ya da okey oynamak için gidiyor.