Tesadüfün Böylesi

Tesadüfün böylesi

  1. Çin'de evlenmek üzere olan bir çift çocukluk fotoğraflarının arasında hayrete düşüren bir detayla karşılaştı. Zhang Hedong’un çocukluk fotoğraflarına bakan nişanlısı Lu Yiqin, gördüğü bir kare karşısında şoka uğradı. Zira fotoğrafta arka planda görünen kırmızı montlu kadın annesiydi.

    Çin'de evlenmek üzere olan bir çift çocukluk fotoğraflarının arasında hayrete düşüren bir detayla karşılaştı. Zhang Hedong’un çocukluk fotoğraflarına bakan nişanlısı Lu Yiqin, gördüğü bir kare karşısında şoka uğradı. Zira fotoğrafta arka planda görünen kırmızı montlu kadın annesiydi.

  2. Nişanlısını ve annesini 16 yıl önce Çin yeni yılı tatili sırasında çekilmiş bu fotoğrafta, aynı karede görmek genç kadın için oldukça şaşırtıcı olmuş.  <br>  Lu Yiqin daha sonra emin olmak için aile albümlerini karıştırdı ve annesinin aynı yerde aynı gün çekilmiş olan fotoğrafını buldu.

    Nişanlısını ve annesini 16 yıl önce Çin yeni yılı tatili sırasında çekilmiş bu fotoğrafta, aynı karede görmek genç kadın için oldukça şaşırtıcı olmuş.
    Lu Yiqin daha sonra emin olmak için aile albümlerini karıştırdı ve annesinin aynı yerde aynı gün çekilmiş olan fotoğrafını buldu.

  3. Düğünde davetlilere göstermek için eski fotoğraflarını hazırlayan çift şok yaşadı. Çift 28 yıl önce çekilmiş fotoğrafta tesadüf eseri aynı karede olduklarını gördü. Aynı mahallede doğup birbirinden habersiz aynı okullarda okuyan Fırat ve Gülin, üniversitede tanışıp aşık oldu. Tesadüf, düğün için hazırlanan filmle ortaya çıktı. 1987'de Fırat, ağabeyinin kucağında poz verirken, arkadan geçen bebek arabasında Gülin vardı.

    Düğünde davetlilere göstermek için eski fotoğraflarını hazırlayan çift şok yaşadı. Çift 28 yıl önce çekilmiş fotoğrafta tesadüf eseri aynı karede olduklarını gördü. Aynı mahallede doğup birbirinden habersiz aynı okullarda okuyan Fırat ve Gülin, üniversitede tanışıp aşık oldu. Tesadüf, düğün için hazırlanan filmle ortaya çıktı. 1987'de Fırat, ağabeyinin kucağında poz verirken, arkadan geçen bebek arabasında Gülin vardı.

  4. Bu fotoğraftan sonra şaşkınlığının iyice arttığını belirten Gülin, "Aşk gerçekten de tesadüfleri severmiş. Neredeyse doğduğumuzdan beri bir şekilde hayatlarımız kesişmiş. Ama birbirimizi yıllar sonra bulduk. İnsan kendini çok tuhaf hissediyor. Sanki evleneceğimiz o yıllardan belliymiş." dedi.

    Bu fotoğraftan sonra şaşkınlığının iyice arttığını belirten Gülin, "Aşk gerçekten de tesadüfleri severmiş. Neredeyse doğduğumuzdan beri bir şekilde hayatlarımız kesişmiş. Ama birbirimizi yıllar sonra bulduk. İnsan kendini çok tuhaf hissediyor. Sanki evleneceğimiz o yıllardan belliymiş." dedi.

  5. 1926'da bir karnavalda tanışmışlar ve en sağdaki fotoğrata da 70. evlilik yıldönümlerini kutluyorlar.

    1926'da bir karnavalda tanışmışlar ve en sağdaki fotoğrata da 70. evlilik yıldönümlerini kutluyorlar.

  6. Bu çift 70. evlilik yıldönümünü kutluyor.

    Bu çift 70. evlilik yıldönümünü kutluyor.

  7. Bir düğünde daha çocukken tanışan bu çift tam 20 yıl sonra evlenmiş.

    Bir düğünde daha çocukken tanışan bu çift tam 20 yıl sonra evlenmiş.

  8. Bu çılgın çiftimiz ise 1975'te evlenmiş. Her ikiside motosiklet hayranı olan çift yıllar sonra aynı pozu tekrar vermişler.

    Bu çılgın çiftimiz ise 1975'te evlenmiş. Her ikiside motosiklet hayranı olan çift yıllar sonra aynı pozu tekrar vermişler.

  9. Evlendiklerinde ilk tanıştıkları atlı karıncaya gidip poz vermişler.

    Evlendiklerinde ilk tanıştıkları atlı karıncaya gidip poz vermişler.

  10. 45 yıl önce evlenen çift 45 yıl sonra aynı yerde gelinlik ve damatlıkla aynı pozu tekrar vermişler.

    45 yıl önce evlenen çift 45 yıl sonra aynı yerde gelinlik ve damatlıkla aynı pozu tekrar vermişler.

  11. 20 yıl önce çektirdikleri fotoğrafı aynı elbiselerle tekrarlayan çift.

    20 yıl önce çektirdikleri fotoğrafı aynı elbiselerle tekrarlayan çift.

  12. Birbirlerinden sadece 11 gün arayla doğan ve beraber büyüyen çift 2012 yılında çıkmaya başlar ve haziran 2015 te evlenir.

    Birbirlerinden sadece 11 gün arayla doğan ve beraber büyüyen çift 2012 yılında çıkmaya başlar ve haziran 2015 te evlenir.

  13. İlkokulda tanışan bu iki insan yıllar sonra evlenmişler ve aynı yerde aynı elbiselerle aynı pozu tekrar vermişler.

    İlkokulda tanışan bu iki insan yıllar sonra evlenmişler ve aynı yerde aynı elbiselerle aynı pozu tekrar vermişler.

  14. Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in ilk fotoğrafı 1947 yılına ait 60 yıl sonra aynı yerde fotoğraf çekilmişler. Gülümsemeler yine aynı .

    Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in ilk fotoğrafı 1947 yılına ait 60 yıl sonra aynı yerde fotoğraf çekilmişler. Gülümsemeler yine aynı .