Yalan Söyleyen Fotoğraflar

İnternette gözlerimizi yoracak bir fotoğraf daha...

  1. Optik ilüzyonlar ya da "göz yanılmaları" zaman zaman beynimizi uyuşturur. Ne kadar baksak da emin olamıyoruz, emin olamadıkça da sinirleniyoruz.

    Optik ilüzyonlar ya da "göz yanılmaları" zaman zaman beynimizi uyuşturur. Ne kadar baksak da emin olamıyoruz, emin olamadıkça da sinirleniyoruz.

  2. Fotoğrafçı Tiziana Vergari çektiği tek bir kareyle gözlerimizi yanıltmayı başaranlardan. Peki sizce bu fotoğrafta kaç kişi var?

    Fotoğrafçı Tiziana Vergari çektiği tek bir kareyle gözlerimizi yanıltmayı başaranlardan. Peki sizce bu fotoğrafta kaç kişi var?

  3. Vergari’nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf sonrası sosyal medya kullanıcıları ikiye ayrıldı. Bir grup kullanıcı bilekliklerden yola çıkarak fotoğrafta 4 kişi olduğunu söylerken, bir diğer grup fotoğrafta 2 kişi olduğunu savunuyor.

    Vergari’nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf sonrası sosyal medya kullanıcıları ikiye ayrıldı. Bir grup kullanıcı bilekliklerden yola çıkarak fotoğrafta 4 kişi olduğunu söylerken, bir diğer grup fotoğrafta 2 kişi olduğunu savunuyor.

  4. Cevabı merak ediyor musunuz? O halde fotoğrafın altına doğru bir göz atın…    Tiziana Vergari yaptığı açıklamada, sadece 2 kızı olduğunu söyledi

    Cevabı merak ediyor musunuz? O halde fotoğrafın altına doğru bir göz atın… Tiziana Vergari yaptığı açıklamada, sadece 2 kızı olduğunu söyledi

  5. Geçtiğimiz günlerde rengiyle tartışmalar yaratan elbise olayı gündeme geldiğinden beri bu tür kaos yaratan tartışmalar insanların daha çok ilgisini çekiyor. Tumblr internet sitesi üzerinden 2 arkadaş arasında başlayıp, Hollywood dünyasındaki yıldızlara kadar uzanan elbise tartışması bugünlerde yerini başka bir fotoğrafa bıraktı.

    Geçtiğimiz günlerde rengiyle tartışmalar yaratan elbise olayı gündeme geldiğinden beri bu tür kaos yaratan tartışmalar insanların daha çok ilgisini çekiyor. Tumblr internet sitesi üzerinden 2 arkadaş arasında başlayıp, Hollywood dünyasındaki yıldızlara kadar uzanan elbise tartışması bugünlerde yerini başka bir fotoğrafa bıraktı.

  6. Bir internet sitesi olan 9Gag üzerinden bir kullanıcı tarafından paylaşılan bu fotoğraf, sosyal medyaya damgasını vurdu.

    Bir internet sitesi olan 9Gag üzerinden bir kullanıcı tarafından paylaşılan bu fotoğraf, sosyal medyaya damgasını vurdu.

  7. Paylaşılan fotoğraftaki "Bu kedi aşağı mı iniyor yoksa yukarı mı çıkıyor?" tartışmaları sosyal medyada insanları ikiye böldü. Bir grup tarafından aşağı indiği iddia edilirken başka bir taraf yukarı çıktığını kanıtlamaya çalışıyor. Fotoğrafa ilk baktığımızda kedinin ayaklarının gözükmesi, merdivenin sonundaki ışık ve merdiven basamaklarındaki çıkıntılar aşağı indiğini gösterirken, bir diğer grup kedinin hareketlerine bakarak yukarı çıktığını kanıtlamaya çalışıyor.

    Paylaşılan fotoğraftaki "Bu kedi aşağı mı iniyor yoksa yukarı mı çıkıyor?" tartışmaları sosyal medyada insanları ikiye böldü. Bir grup tarafından aşağı indiği iddia edilirken başka bir taraf yukarı çıktığını kanıtlamaya çalışıyor. Fotoğrafa ilk baktığımızda kedinin ayaklarının gözükmesi, merdivenin sonundaki ışık ve merdiven basamaklarındaki çıkıntılar aşağı indiğini gösterirken, bir diğer grup kedinin hareketlerine bakarak yukarı çıktığını kanıtlamaya çalışıyor.

  8. Bazı uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre kedinin kuyruğunu kullanış biçimine bakarak kedinin basamakları çıktığını söyleyebiliriz. Kedinlerin basamak tırmanırken vücut dengelerini sağlamak amacıyla kuyruğunu salladığını söyleyen uzmanlara karşı çıkan bir mimar basamakların duvara bitişiklikleri ve çizgilerin yönlerine bakarak kesinlikle kedinin basamaklardan aşağı indiğini iddia ediyor.

    Bazı uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre kedinin kuyruğunu kullanış biçimine bakarak kedinin basamakları çıktığını söyleyebiliriz. Kedinlerin basamak tırmanırken vücut dengelerini sağlamak amacıyla kuyruğunu salladığını söyleyen uzmanlara karşı çıkan bir mimar basamakların duvara bitişiklikleri ve çizgilerin yönlerine bakarak kesinlikle kedinin basamaklardan aşağı indiğini iddia ediyor.

  9. Hayal gücü, doğru açı ve biraz da espri gücüne dayalı bu pozlar sizi şaşırtacak...

    Hayal gücü, doğru açı ve biraz da espri gücüne dayalı bu pozlar sizi şaşırtacak...