Ünlülerin Trajik Öyküleri

Neler yaşadılar bir bilseniz!

  1. HAYATIM NASIL OLURDU MERAK EDİYORUM  <p>  Hollywood'un en gözde aktörlerinden biri olan Keaun Reeves'in gözlerinden yansıyan ve hiç geçmeyecekmiş gibi görünen hüznün sebebini biliyor musunuz... İşte o bakışların sebebi Reeves'in hayatı boyunca ardı ardına yaşadığı trajediler. Bunlar içinde onu belki de en çok etkileyeni hem adını bile koyduğu kızının 8 aylıkken ölü doğmuş olması hem de sevgilisinin bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi. Yıl 2001'di. Hollywood'da meydana gelen bir trafik kazasında genç bir kadın, kullandığı jipin camından yola fırladı ve oracıkta hayatını yitirdi. Kazada ölen 28 yaşındaki kadın, Reeves'in sevgilisi Jennifer Syme'ydi. Bu haber üzerine Matrix 2 filminin çekimlerine hazırlanan Reeves kelimenin tam anlamıyla yıkıldı.

    HAYATIM NASIL OLURDU MERAK EDİYORUM

    Hollywood'un en gözde aktörlerinden biri olan Keaun Reeves'in gözlerinden yansıyan ve hiç geçmeyecekmiş gibi görünen hüznün sebebini biliyor musunuz... İşte o bakışların sebebi Reeves'in hayatı boyunca ardı ardına yaşadığı trajediler. Bunlar içinde onu belki de en çok etkileyeni hem adını bile koyduğu kızının 8 aylıkken ölü doğmuş olması hem de sevgilisinin bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi. Yıl 2001'di. Hollywood'da meydana gelen bir trafik kazasında genç bir kadın, kullandığı jipin camından yola fırladı ve oracıkta hayatını yitirdi. Kazada ölen 28 yaşındaki kadın, Reeves'in sevgilisi Jennifer Syme'ydi. Bu haber üzerine Matrix 2 filminin çekimlerine hazırlanan Reeves kelimenin tam anlamıyla yıkıldı.

  2. Keanu Reeves ve Jennifer Syme, bu kazadan kısa bir süre önce, adını Ava olarak belirledikleri kızlarını daha doğmadan kaybetmişlerdi. Sekiz aylık hamile olan Syme, bir gün karnındaki bebeğin tekmelerini hissetmediğini söyleyince çift doktora gitti. İşte acı gerçek o zaman ortaya çıktı. Ava, daha doğmadan anne karnında ölmüştü. Bu olaydan sonra Reeves ile Syme'nin ilişkisi bozuldu. Ama hiçbir zaman tam olarak kopmadılar. Jennifer Syme, Keanu Reeves'in kız kardeşi Kim, kan kanserine yakalandığı zaman da zorlu tedavi sürecinde onları hiç yalnız bırakmamıştı.

    Keanu Reeves ve Jennifer Syme, bu kazadan kısa bir süre önce, adını Ava olarak belirledikleri kızlarını daha doğmadan kaybetmişlerdi. Sekiz aylık hamile olan Syme, bir gün karnındaki bebeğin tekmelerini hissetmediğini söyleyince çift doktora gitti. İşte acı gerçek o zaman ortaya çıktı. Ava, daha doğmadan anne karnında ölmüştü. Bu olaydan sonra Reeves ile Syme'nin ilişkisi bozuldu. Ama hiçbir zaman tam olarak kopmadılar. Jennifer Syme, Keanu Reeves'in kız kardeşi Kim, kan kanserine yakalandığı zaman da zorlu tedavi sürecinde onları hiç yalnız bırakmamıştı.

  3. Reeves olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra bir röportajında kaybettiği, Jennifer ve doğmadan ölen kızı Ava'dan söz ederek "Onların hayatının bir parçası olmayı özlüyorum. Onların da benim hayatımın bir parçası olmasını. Eğer onlarla birlikte olsaydım her şey nasıl olurdu merak ediyorum. Bir daha tekrarlanmayacak şeyleri özlüyorum" demişti.

    Reeves olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra bir röportajında kaybettiği, Jennifer ve doğmadan ölen kızı Ava'dan söz ederek "Onların hayatının bir parçası olmayı özlüyorum. Onların da benim hayatımın bir parçası olmasını. Eğer onlarla birlikte olsaydım her şey nasıl olurdu merak ediyorum. Bir daha tekrarlanmayacak şeyleri özlüyorum" demişti.

  4. BUGÜNLERE GELMEMİ GEÇMİŞE BORÇLUYUM<p>  Oprah Winfrey bugün TV dünyasının en ünlü ve zengin kadınlarından biri. Ama o da hayata böyle başlamadı elbette. Winfrey, Mississipi'nin kırsal kesiminde çok yoksul bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Onu büyükannesi büyüttü. Winfrey, büyüme sürecinde büyükannesinden şiddet gördüğünü hiçbir zaman saklamadı. Katıldığı bir TV programında "Büyükünnem beni kamçılardı. Öyle berbat kamçılardı ki sırtım su toplar ve sonra da kanardı" diyerek anlatmıştı o günleri.

    BUGÜNLERE GELMEMİ GEÇMİŞE BORÇLUYUM

    Oprah Winfrey bugün TV dünyasının en ünlü ve zengin kadınlarından biri. Ama o da hayata böyle başlamadı elbette. Winfrey, Mississipi'nin kırsal kesiminde çok yoksul bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Onu büyükannesi büyüttü. Winfrey, büyüme sürecinde büyükannesinden şiddet gördüğünü hiçbir zaman saklamadı. Katıldığı bir TV programında "Büyükünnem beni kamçılardı. Öyle berbat kamçılardı ki sırtım su toplar ve sonra da kanardı" diyerek anlatmıştı o günleri.

  5. Bazen pazar günleri kiliseye giderken giydiği iyi elbisesine de geçermiş bu kanlar. Büyükannesi ise ona elbisesini kirlettiği için yine kızarmış.  <p>  Winfrey'in trajedisi sadece bununla sınırlı değil. 10 ile 14 yaşları arasında taciz edilen Winfrey bir ara da hamile kaldı. Ünlü sunucu bebeği dünyaya getirdi ama minik bebek henüz iki haftalıkken öldü. Ancak Oprah Winfrey geçmişte yaşadığı bu kötü hayatın bugünkü başarısında büyük payı olduğu görüşünde.

    Bazen pazar günleri kiliseye giderken giydiği iyi elbisesine de geçermiş bu kanlar. Büyükannesi ise ona elbisesini kirlettiği için yine kızarmış.

    Winfrey'in trajedisi sadece bununla sınırlı değil. 10 ile 14 yaşları arasında taciz edilen Winfrey bir ara da hamile kaldı. Ünlü sunucu bebeği dünyaya getirdi ama minik bebek henüz iki haftalıkken öldü. Ancak Oprah Winfrey geçmişte yaşadığı bu kötü hayatın bugünkü başarısında büyük payı olduğu görüşünde.

  6. OYSA TATİLE GİTMİŞLERDİ  <p>Ünlü aktör Liam Neeson da hayatta en sevdiği kişiyi, karısı Natasha Richardson'ı hiç beklenmedik bir anda kaybetti.Liam Neeson ve oyuncu eşi Natasha Richardson, Kanada'da ailece çıktıkları kar tatilinin son tatilleri olduğunu bilmiyorlardı. Richardson kayak yaparken bir kaza geçirip ağır yaralandı. Tedavisi için ABD'ye götürüldü ama tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Neeson'ın iki çocuğunun annesi, ünlü oyuncu Vanessa Redgrave ve yönetmen Tony Richardson'ın kızı Natasha 45 yaşında hayata veda etti.

    OYSA TATİLE GİTMİŞLERDİ

    Ünlü aktör Liam Neeson da hayatta en sevdiği kişiyi, karısı Natasha Richardson'ı hiç beklenmedik bir anda kaybetti.Liam Neeson ve oyuncu eşi Natasha Richardson, Kanada'da ailece çıktıkları kar tatilinin son tatilleri olduğunu bilmiyorlardı. Richardson kayak yaparken bir kaza geçirip ağır yaralandı. Tedavisi için ABD'ye götürüldü ama tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Neeson'ın iki çocuğunun annesi, ünlü oyuncu Vanessa Redgrave ve yönetmen Tony Richardson'ın kızı Natasha 45 yaşında hayata veda etti.

  7. Liam Neoson'ın karısını toprağa verdiği gün kayınvalidesi oyuncu Vanessa Redgrave ile mezarlıkta çekilen bu fotoğrafı hayranlarını da çok üzdü. Neeson hayatına iki oğluyla devam ediyor.

    Liam Neoson'ın karısını toprağa verdiği gün kayınvalidesi oyuncu Vanessa Redgrave ile mezarlıkta çekilen bu fotoğrafı hayranlarını da çok üzdü. Neeson hayatına iki oğluyla devam ediyor.

  8. ALKIŞI DUYDU İHANETİ GÖRDÜ<p>  Shania Twain günümüzün başarılı şarkıcılarından biri. Rahat bir hayatı var. Ancak çocukluğu hiç de öyle geçmedi. Twain, öyle yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi ki bazen yiyecek yemekleri bile olmazdı. Kanada'nın Ontario bölgesine yakın Timmons adlı bir kasabada yaşarlardı ailesiyle birlikte. Twain 22 yaşına geldiğinde anne ve babası bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

    ALKIŞI DUYDU İHANETİ GÖRDÜ

    Shania Twain günümüzün başarılı şarkıcılarından biri. Rahat bir hayatı var. Ancak çocukluğu hiç de öyle geçmedi. Twain, öyle yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi ki bazen yiyecek yemekleri bile olmazdı. Kanada'nın Ontario bölgesine yakın Timmons adlı bir kasabada yaşarlardı ailesiyle birlikte. Twain 22 yaşına geldiğinde anne ve babası bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

  9. Shanie Twain zor günleri geride bırakıp ünlü bir şarkıcı olduğunda da kötü kaderi onun peşindeydi. 14 yıllık kocasının kendisini en yakın arkadaşı ile aldattığını öğrendi. Kocasından boşandı ve bir süre sonra da kocasını elinden alan arkadaşının eski eşiyle evlendi.

    Shanie Twain zor günleri geride bırakıp ünlü bir şarkıcı olduğunda da kötü kaderi onun peşindeydi. 14 yıllık kocasının kendisini en yakın arkadaşı ile aldattığını öğrendi. Kocasından boşandı ve bir süre sonra da kocasını elinden alan arkadaşının eski eşiyle evlendi.

  10. O GECEYİ HİÇ UNUTMADI  <p>İşte en çok bilinen öykülerden biri. Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı.Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü.

    O GECEYİ HİÇ UNUTMADI

    İşte en çok bilinen öykülerden biri. Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı.Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü.

  11. "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Charlize Theron o geceyi şöyle anlatmıştı: "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı ben de aynı şeyi yapardım." Theron ailesinin mutlu günleri o korkunç gecede sona erdi. Charlize ve annesi Gerda için yeni bir hayat başladı.

    "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Charlize Theron o geceyi şöyle anlatmıştı: "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı ben de aynı şeyi yapardım." Theron ailesinin mutlu günleri o korkunç gecede sona erdi. Charlize ve annesi Gerda için yeni bir hayat başladı.

  12. SEVEREK AYRILMIŞLARDI<p>  Michelle Williams ile Heath Ledger birlikte oynadıkları Brokeback Dağı filminin setinde aşık oldular. Bir süre birlikteliklerini herkesten saklasalar da sonunda Williams, Ledger ile sevgili olduklarını hatta yakında bir bebeklerinin dünyaya geleceğini açıkladı.

    SEVEREK AYRILMIŞLARDI

    Michelle Williams ile Heath Ledger birlikte oynadıkları Brokeback Dağı filminin setinde aşık oldular. Bir süre birlikteliklerini herkesten saklasalar da sonunda Williams, Ledger ile sevgili olduklarını hatta yakında bir bebeklerinin dünyaya geleceğini açıkladı.

  13. Çift birbirine çok aşıktı ve başlarda çok da mutlu görünüyorlardı. Fakat 2006 yılında işler değişti. Ledger'ın hızlı hayatı, uyuşturucu alışkanlığı gibi nedenler yüzünden çift yollarını ayırdı. Aslında aşkları bitmemişti ama Michelle Wililams, sevgilisinin dengesiz tavırlarıyla başa çıkamaz hale gelmişti. Kızları Matilde dünyaya geldikten sonra onun hatırına dost kaldı Williams ile Ledger. 2008 yılında ise ayrılmış olsalar da hala Ledger'ı seven Williams'a kötü bir haber gitti: Ledger evinde ölüm bulunmuştu. Michelle Williams, Heath Ledger'ın ardından uzun süre yas tuttu. Hayatına kimseyi sokmadı.

    Çift birbirine çok aşıktı ve başlarda çok da mutlu görünüyorlardı. Fakat 2006 yılında işler değişti. Ledger'ın hızlı hayatı, uyuşturucu alışkanlığı gibi nedenler yüzünden çift yollarını ayırdı. Aslında aşkları bitmemişti ama Michelle Wililams, sevgilisinin dengesiz tavırlarıyla başa çıkamaz hale gelmişti. Kızları Matilde dünyaya geldikten sonra onun hatırına dost kaldı Williams ile Ledger. 2008 yılında ise ayrılmış olsalar da hala Ledger'ı seven Williams'a kötü bir haber gitti: Ledger evinde ölüm bulunmuştu. Michelle Williams, Heath Ledger'ın ardından uzun süre yas tuttu. Hayatına kimseyi sokmadı.

  14. SEVDİĞİ ADAMI BÜYÜK FELAKETTE KAYBETTİ  <p>Top model Petra Nemcova için 26 Aralık 2004 asla unutamayacağı bir tarih. Nemcova o gün sevgilisi Simon Atlee ile birlikte önce bir deprem ardından da yaşanan tsunaminin yerle bir ettiği Tayland'daydı. Tarihin en ölümcül doğa afetlerinden birinin tam ortasında kaldı Nemcova. Dev bir dalga onun sevgilisi Atlee ile birlikte bulunduğu sahil şeridini sildi süpürdü. Felaket onlara ulaştığında birliktelerdi ama dalgalar onyarı ayırdı. Nemcova'nın adını seslenen sevgilisi azgın sulara kapılıp gitti.

    SEVDİĞİ ADAMI BÜYÜK FELAKETTE KAYBETTİ

    Top model Petra Nemcova için 26 Aralık 2004 asla unutamayacağı bir tarih. Nemcova o gün sevgilisi Simon Atlee ile birlikte önce bir deprem ardından da yaşanan tsunaminin yerle bir ettiği Tayland'daydı. Tarihin en ölümcül doğa afetlerinden birinin tam ortasında kaldı Nemcova. Dev bir dalga onun sevgilisi Atlee ile birlikte bulunduğu sahil şeridini sildi süpürdü. Felaket onlara ulaştığında birliktelerdi ama dalgalar onyarı ayırdı. Nemcova'nın adını seslenen sevgilisi azgın sulara kapılıp gitti.

  15. Petra Nemcova da neredeyse onunla aynı kaderi paylaşacaktı ki son anda bir palmiye ağacına tutunmayı başardı. Kurtarılıncaya kadar da sekiz saat boyunca da bulunduğu yerde beklemek zorunda kaldı. Petra Nemcova yaralı olarak kurtuldu ama sevgilisi Simon Atlee hayatını yitirdi. Atlee bu büyük felakette hayatını yitiren 200 binin üzerinde kurbandan biriydi.

    Petra Nemcova da neredeyse onunla aynı kaderi paylaşacaktı ki son anda bir palmiye ağacına tutunmayı başardı. Kurtarılıncaya kadar da sekiz saat boyunca da bulunduğu yerde beklemek zorunda kaldı. Petra Nemcova yaralı olarak kurtuldu ama sevgilisi Simon Atlee hayatını yitirdi. Atlee bu büyük felakette hayatını yitiren 200 binin üzerinde kurbandan biriydi.