Ünlüler, Erdoğan'ın İftarında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftara ünlüler akın etti

  1. Erdoğan, Huber Köşkü'nde sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al-Thani'yi ağırladığı iftar yemeğinde, katılımcıların anneler ve babalar günü ile ramazan ayını tebrik etti.

    Erdoğan, Huber Köşkü'nde sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al-Thani'yi ağırladığı iftar yemeğinde, katılımcıların anneler ve babalar günü ile ramazan ayını tebrik etti.

  2. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı ve sporcularla Tarabya Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Yemek programına şarkıcı Petek Dinçöz de katıldı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı ve sporcularla Tarabya Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Yemek programına şarkıcı Petek Dinçöz de katıldı.

  3. İftar programına Sanatçı Gülben Ergen (solda) ve eşi Erhan Çelik de (ortada) katıldı.

    İftar programına Sanatçı Gülben Ergen (solda) ve eşi Erhan Çelik de (ortada) katıldı.

  4. İftar programına Ersin Düzen, Burcu Esmersoy, Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay ve Tanju Çolak da katıldı.

    İftar programına Ersin Düzen, Burcu Esmersoy, Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay ve Tanju Çolak da katıldı.

  5. İftar programına şarkıcı Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç da katıldı.

    İftar programına şarkıcı Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç da katıldı.

  6. İftar programına oyuncu Necati Şaşmaz ve eşi de katıldı.

    İftar programına oyuncu Necati Şaşmaz ve eşi de katıldı.

  7. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı ve sporcularla Tarabya Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftar programına Burcu Esmersoy, Rıdvan Dilmen ve Rıza Çalımbay da katıldı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı ve sporcularla Tarabya Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftar programına Burcu Esmersoy, Rıdvan Dilmen ve Rıza Çalımbay da katıldı.

  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, sanatçı ve sporcularla Tarabya Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftar programına şarkıcı İbrahim Erkal ve Davut Güloğlu da katıldı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, sanatçı ve sporcularla Tarabya Köşkü'nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftar programına şarkıcı İbrahim Erkal ve Davut Güloğlu da katıldı.