CHP, Kalesi İzmir'de Kan Kaybediyor

AK Parti’nin ise yükseliyor...

  1. Ege Bölgesi’nde yapılan siyasi ankette seçmenler çarpıcı yanıtlar verdi. ORC Araştırma Şirketi’nin, İzmir, Denizli, Manisa, Aydın ve Muğla’da 19-25 Haziran tarihleri arasında 8 bin 250 kişi üzerinde yaptığı dev araştırmanın sonucuna göre, CHP’nin kalesi olarak gördüğü Ege’de kan kaybettiği görüldü.

    Ege Bölgesi’nde yapılan siyasi ankette seçmenler çarpıcı yanıtlar verdi. ORC Araştırma Şirketi’nin, İzmir, Denizli, Manisa, Aydın ve Muğla’da 19-25 Haziran tarihleri arasında 8 bin 250 kişi üzerinde yaptığı dev araştırmanın sonucuna göre, CHP’nin kalesi olarak gördüğü Ege’de kan kaybettiği görüldü.

  2. İzmir’de yapılan ankette seçmenler, “Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna yüzde 45.2 oy oranıyla CHP yanıtını verdi. Seçmenlerden 34.8’i AK Parti’ye, 10.5’i ise MHP’ye oy vereceğini söyledi.

    İzmir’de yapılan ankette seçmenler, “Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna yüzde 45.2 oy oranıyla CHP yanıtını verdi. Seçmenlerden 34.8’i AK Parti’ye, 10.5’i ise MHP’ye oy vereceğini söyledi.

  3. AK PARTİ’NİN OYU ARTTI    1 Kasım seçimlerine göre değerlendirildiğine ise CHP’nin, MHP’nin ve HDP’nin oyları düştü. Oylarını İzmir’de yükselten tek parti ise AK Parti oldu. Aydın’da yapılan anket sonuçlarında da seçmenler, yüzde 40.5 oy oranıyla CHP yanıtını verdi.

    AK PARTİ’NİN OYU ARTTI 1 Kasım seçimlerine göre değerlendirildiğine ise CHP’nin, MHP’nin ve HDP’nin oyları düştü. Oylarını İzmir’de yükselten tek parti ise AK Parti oldu. Aydın’da yapılan anket sonuçlarında da seçmenler, yüzde 40.5 oy oranıyla CHP yanıtını verdi.

  4. Ancak bu sonuç 1 Kasım sonuçlarına göre CHP’nin Aydın’da da yüzde 0.3’lük bir oy kayba uğradığını gösterdi. Sıralamada yüzde 35.2 ile AK Parti ikinci, yüzde 15.5 ile MHP üçüncü sırada yer aldı. Aydın’da 1 Kasım genel seçimlerinden sonra AK Parti kentteki oylarını yüzde 1.4 oranında artırdı.

    Ancak bu sonuç 1 Kasım sonuçlarına göre CHP’nin Aydın’da da yüzde 0.3’lük bir oy kayba uğradığını gösterdi. Sıralamada yüzde 35.2 ile AK Parti ikinci, yüzde 15.5 ile MHP üçüncü sırada yer aldı. Aydın’da 1 Kasım genel seçimlerinden sonra AK Parti kentteki oylarını yüzde 1.4 oranında artırdı.

  5. YİNE BİRİNCİ ÇIKTI    Manisa’da da seçmenler yüzde 46.3 ile 1 Kasım seçimlerinde olduğu gibi yine AK Parti yanıtını verdi.

    YİNE BİRİNCİ ÇIKTI Manisa’da da seçmenler yüzde 46.3 ile 1 Kasım seçimlerinde olduğu gibi yine AK Parti yanıtını verdi.

  6. AK Parti’nin hemen arkasında 28.1 ile CHP ikinci, yüzde 17.1 ile MHP üçüncü olabildi.

    AK Parti’nin hemen arkasında 28.1 ile CHP ikinci, yüzde 17.1 ile MHP üçüncü olabildi.

  7. YÜZDE 1,6 ARTTI                 Geniş kapsamlı yapılan araştırmada Denizli’de de AK Parti yüzde 1,6’lık artışla 47.1’lik oranla birinci parti çıktı.

    YÜZDE 1,6 ARTTI Geniş kapsamlı yapılan araştırmada Denizli’de de AK Parti yüzde 1,6’lık artışla 47.1’lik oranla birinci parti çıktı.

  8. CHP yüzde 35’lik oyla ikinci, MHP yüzde 12,5’le üçüncü sırada kendine yer bulabildi.

    CHP yüzde 35’lik oyla ikinci, MHP yüzde 12,5’le üçüncü sırada kendine yer bulabildi.

  9. MUĞLA’DA DÜŞÜŞTE    Seçmenler Muğla’da yüzde 47.5 ile CHP yanıtını verdi. AK Parti bu ilde 31.8’lik oranla oyunu artırırken, MHP yüzde 14.0’lük oranla üçüncü oldu.

    MUĞLA’DA DÜŞÜŞTE Seçmenler Muğla’da yüzde 47.5 ile CHP yanıtını verdi. AK Parti bu ilde 31.8’lik oranla oyunu artırırken, MHP yüzde 14.0’lük oranla üçüncü oldu.