Nihat Hatipoğlu'na Sorulan Efsane Sorular

Nihat Hatipoğlu'na sorulan efsane sorular

  1. ATV'de Ramazan ayı boyunca iftar programında merak edilen soruları cevaplayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 'na bir izleyici, ''Aynı kişi ile üçüncü kez evlenmek caiz mi?'' sorusunu sordu. İşte Nihat Hatipoğlu'nun o soruya verdiği cevap..

    ATV'de Ramazan ayı boyunca iftar programında merak edilen soruları cevaplayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 'na bir izleyici, ''Aynı kişi ile üçüncü kez evlenmek caiz mi?'' sorusunu sordu. İşte Nihat Hatipoğlu'nun o soruya verdiği cevap..

  2. "Olabilir ama nasıl ayrıldıklarına bağlı. Boşanma dinen mi oldu, resmi mi oldu bunu bilmemiz lazım. Bir insanla, karı-koca arasında 3 bağ, 3 talak var. Bunları bir iki koparıldı mı bir tanesi kalıyor. Onu da kopardıktan sonra bir daha eski eşine dönemiyor. Ancak eş yıllar sonra başkasıyla normal bir evlilik geçirdi. Anlaşamadı, tekrar ondan da boşandı. o zaman 3 talakla boşanmış olduğu yani birinci eşine dönebilir."

    "Olabilir ama nasıl ayrıldıklarına bağlı. Boşanma dinen mi oldu, resmi mi oldu bunu bilmemiz lazım. Bir insanla, karı-koca arasında 3 bağ, 3 talak var. Bunları bir iki koparıldı mı bir tanesi kalıyor. Onu da kopardıktan sonra bir daha eski eşine dönemiyor. Ancak eş yıllar sonra başkasıyla normal bir evlilik geçirdi. Anlaşamadı, tekrar ondan da boşandı. o zaman 3 talakla boşanmış olduğu yani birinci eşine dönebilir."

  3. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor.

    ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor.