Atalay Demirci'ye Şimdi De Acun Şoku! Affetmedi

Acun Atalay Demirci'yi affetmedi

  1. Acun Ilıcalı’nın 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Atalay Demirci'ye bir şok daha!

    Acun Ilıcalı’nın 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Atalay Demirci'ye bir şok daha!

  2. Yapımını Acun Ilıcalı'nın üstelediği Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci olan Atalay Demirci'ye bir şok da Acun Ilıcalı'dan geldi.

    Yapımını Acun Ilıcalı'nın üstelediği Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci olan Atalay Demirci'ye bir şok da Acun Ilıcalı'dan geldi.

  3. Geçtiğimiz günlerde FETÖ destekçisi Enes Kanter ve Hakan Şükür'le yazışmaları ortaya çıkan komedyeni Acun Ilıcalı bütün sosyal medya hesaplarından çıkarıp engelledi.

    Geçtiğimiz günlerde FETÖ destekçisi Enes Kanter ve Hakan Şükür'le yazışmaları ortaya çıkan komedyeni Acun Ilıcalı bütün sosyal medya hesaplarından çıkarıp engelledi.

  4. Acun Ilıcalı'nın, Demirci ile bağlarını tamamen kopardığı öğrenildi.

    Acun Ilıcalı'nın, Demirci ile bağlarını tamamen kopardığı öğrenildi.

  5. 2013 yılında sanat hayatına hızlı bir giriş yapan Demirci, birçok stan-up gösterisinde yer almış bir de film çekmişti.

    2013 yılında sanat hayatına hızlı bir giriş yapan Demirci, birçok stan-up gösterisinde yer almış bir de film çekmişti.

  6. ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?    Atalay Demirci (d. 8 Temmuz 1976: Ankara, Türkiye); Türk televizyon sunucusu, radyo sunucusu, yazar, şair, oyuncu ve komedyen.

    ATALAY DEMİRCİ KİMDİR? Atalay Demirci (d. 8 Temmuz 1976: Ankara, Türkiye); Türk televizyon sunucusu, radyo sunucusu, yazar, şair, oyuncu ve komedyen.

  7. İlk kez 1999 yılında sahneye çıkmıştır. 2008 yılında itibariyle Ankara Sanat Evi bünyesinde sahneye çıkmaya başlamıştır.

    İlk kez 1999 yılında sahneye çıkmıştır. 2008 yılında itibariyle Ankara Sanat Evi bünyesinde sahneye çıkmaya başlamıştır.

  8. 2008 yılında Ses Tv'de yayınlanan "Akıl Küpleri" adlı televizyon programını sunmuştur. 2011 yılında "Hop Dedik: Deli Dumrul" adlı filmde, "Tetikçi Bedo" adlı karakteri oynamıştır.

    2008 yılında Ses Tv'de yayınlanan "Akıl Küpleri" adlı televizyon programını sunmuştur. 2011 yılında "Hop Dedik: Deli Dumrul" adlı filmde, "Tetikçi Bedo" adlı karakteri oynamıştır.

  9. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 2013 yılında "Kel Alaka" adlı gösterisine başlamıştır. 2014 yılında "Kel Alaka" adlı gösterisi, Tv8'de yayınlanmaya başlanmıştır. 2014 yılında Tv8'de yayınlanan "100 Kişiye Sorduk" adlı yarışma içerikli televizyon programını sunmuştur.

    2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 2013 yılında "Kel Alaka" adlı gösterisine başlamıştır. 2014 yılında "Kel Alaka" adlı gösterisi, Tv8'de yayınlanmaya başlanmıştır. 2014 yılında Tv8'de yayınlanan "100 Kişiye Sorduk" adlı yarışma içerikli televizyon programını sunmuştur.

  10. 2015 yılında "O Ses Türkiye" adlı televizyon programının yıl başına özel bölümünde yarışmıştır.

    2015 yılında "O Ses Türkiye" adlı televizyon programının yıl başına özel bölümünde yarışmıştır.

  11. 2015 yılında "Güvercin Uçuverdi" adlı filmde, "Yüksel Güvercin" adlı karakter ile başrol oynamıştır.

    2015 yılında "Güvercin Uçuverdi" adlı filmde, "Yüksel Güvercin" adlı karakter ile başrol oynamıştır.

  12. 34 farklı ülkede 3 binden fazla gösteri yapmıştır.

    34 farklı ülkede 3 binden fazla gösteri yapmıştır.

  13. ATALAY DEMİRCİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ  <br>  "KANDIRILMIŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM..."  <br>  Bu mektubu hain bir terör örgütü ile bağdaştırılmaya çalışılan ve bu yüzden acaba ölsem daha mı iyi olur diye intiharı bile aklından geçirirken, halkından özür dileyen bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen...

    ATALAY DEMİRCİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ
    "KANDIRILMIŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM..."
    Bu mektubu hain bir terör örgütü ile bağdaştırılmaya çalışılan ve bu yüzden acaba ölsem daha mı iyi olur diye intiharı bile aklından geçirirken, halkından özür dileyen bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen...

  14. Twiter hesabımın hacker'lar tarafından ele geçirilmesi sonucunda, hakkımda "fetö" üyesiymişim gibi oluşturulmaya çalışılan algının karşılık bulmaması umuduyla yapacağım açıklamamı Milletimizin, Devletimizin ve bu topraklarda yaşayan herkesin samimiyetimle yaptığımı bilmesini isterim....

    Twiter hesabımın hacker'lar tarafından ele geçirilmesi sonucunda, hakkımda "fetö" üyesiymişim gibi oluşturulmaya çalışılan algının karşılık bulmaması umuduyla yapacağım açıklamamı Milletimizin, Devletimizin ve bu topraklarda yaşayan herkesin samimiyetimle yaptığımı bilmesini isterim....

  15. Anne Babasını küçük yaşta kaybetmiş ve Yetiştirme Yurtlarında büyümüş, yani Annesi de Babası da Devlet olan ve Devletin ekmeğini yiyerek büyümüş, küçük yaştan itibaren en ufak bir kötü alışkanlığa ya da illegal gruplara meyletmemiş, her zaman Allah'ın muhafazasını iliklerine kadar hissetmiş bir kardeşiniz olarak, şu an bu ithamlarla karşı karşıya kalmanın şoku ve üzüntüsü içerisindeyim

    Anne Babasını küçük yaşta kaybetmiş ve Yetiştirme Yurtlarında büyümüş, yani Annesi de Babası da Devlet olan ve Devletin ekmeğini yiyerek büyümüş, küçük yaştan itibaren en ufak bir kötü alışkanlığa ya da illegal gruplara meyletmemiş, her zaman Allah'ın muhafazasını iliklerine kadar hissetmiş bir kardeşiniz olarak, şu an bu ithamlarla karşı karşıya kalmanın şoku ve üzüntüsü içerisindeyim

  16. Söz konusu örgütle geçmiş yıllarda Okullarında ve Dersanelerinde işim gereği gösteriler yapmışlığım aşikardır. En az Ülkemizin yöneticileri, iş adamları, sporcuları, sanatçıları ve diğer kesimleri kadar temasım olmuştur.    Safiyane niyetle sadece dinimi daha doğru yaşamama vesile olan insanların yönlendirmeleri neticesinde, bana bu anlamda da faydaları olmuştur. Yaptığım mesleğin zeka seviyesine yakışmayacak bir aptallığın içerisine düşmenin mahçubiyetini yaşamaktayım.

    Söz konusu örgütle geçmiş yıllarda Okullarında ve Dersanelerinde işim gereği gösteriler yapmışlığım aşikardır. En az Ülkemizin yöneticileri, iş adamları, sporcuları, sanatçıları ve diğer kesimleri kadar temasım olmuştur. Safiyane niyetle sadece dinimi daha doğru yaşamama vesile olan insanların yönlendirmeleri neticesinde, bana bu anlamda da faydaları olmuştur. Yaptığım mesleğin zeka seviyesine yakışmayacak bir aptallığın içerisine düşmenin mahçubiyetini yaşamaktayım.

  17. Bu manada içinde bulunduğum durumun bir hata olduğunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluşan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaşamış ve yaşanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir ve Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiş ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmişimdir. (Biraz araştırılınca görülecektir)...    Geçmişte bir çoğumuzunda yaşadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım.

    Bu manada içinde bulunduğum durumun bir hata olduğunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluşan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaşamış ve yaşanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir ve Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiş ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmişimdir. (Biraz araştırılınca görülecektir)... Geçmişte bir çoğumuzunda yaşadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım.