Demokrasi Mitingi'ne Ünlüler Akın Etti!

Ünlüler Yenikapı Demokrasi Mitingi'ne akın etti!

  1. MİTİNGİ HANGİ ÜNLÜ İSİMLER KATILDI?  <br>  TÜRKİYE'nin dünyaya birlik mesajı verdiği Yenikapı'daki mitinge ünlüler de akın etti. İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Bergüzar Korel, Haliç Ergenç, Kenan İmirzalioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Zafer Algöz, Yılmaz Erdoğan, Yeşim Salkım, Gülşen, Ozan Çolakoğlu, Bengü, Kenan Doğulu, Özcan Deniz, Hüyla Koçyiğit, Esra Erol, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Ali Türkoğlu, Funda Arar, Mustafa Ceceli, Ferhat Göçer, Ahmet Özhan, Faik Öztürk, Safiye Soyman, Davut Güloğlu, Doğuş, Mustafa Topaloğlu, Alişan, Ece Erken, Ziynet Sali, Hakan Peker, Oğuzhan Koç, Mustafa Sandal, Nükhet Duru, Hande Yener, Hakan Akkaya, Demet Akbağ, Nilgün Belgün, Yusuf Güney, Engin Altan Düzyatan mitinge katıldı.

    MİTİNGİ HANGİ ÜNLÜ İSİMLER KATILDI?
    TÜRKİYE'nin dünyaya birlik mesajı verdiği Yenikapı'daki mitinge ünlüler de akın etti. İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Bergüzar Korel, Haliç Ergenç, Kenan İmirzalioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Zafer Algöz, Yılmaz Erdoğan, Yeşim Salkım, Gülşen, Ozan Çolakoğlu, Bengü, Kenan Doğulu, Özcan Deniz, Hüyla Koçyiğit, Esra Erol, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Ali Türkoğlu, Funda Arar, Mustafa Ceceli, Ferhat Göçer, Ahmet Özhan, Faik Öztürk, Safiye Soyman, Davut Güloğlu, Doğuş, Mustafa Topaloğlu, Alişan, Ece Erken, Ziynet Sali, Hakan Peker, Oğuzhan Koç, Mustafa Sandal, Nükhet Duru, Hande Yener, Hakan Akkaya, Demet Akbağ, Nilgün Belgün, Yusuf Güney, Engin Altan Düzyatan mitinge katıldı.

  2. Demet Akbağ : "Hepimiz birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı farlı görüşleri olan insanlar bile bugün demokrasi adına birlikte, bu çok mutluluk verici."  Nilgün Belgün : "Bugün bir dalda çeşit çeşit çiçekler açtı, o yüzden hep birlikte el eleyiz. Çok mutluyum.

    Demet Akbağ : "Hepimiz birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı farlı görüşleri olan insanlar bile bugün demokrasi adına birlikte, bu çok mutluluk verici." Nilgün Belgün : "Bugün bir dalda çeşit çeşit çiçekler açtı, o yüzden hep birlikte el eleyiz. Çok mutluyum.

  3. Yılmaz Erdoğan : "Bugünkü coşkunun dışında kalsaydım içimde ömür boyu bir acı olurdu. Halk kavramının kendisini en net gösterdiği günler bu günler. Böyle bir tarihi ana tanıklık etmekten ve içinde yer almaktan büyük heyecan duyuyorum. Bundan sonraki Türkiye hoşumuza gitmeyen fikirlere de gülümsediğimiz Türkiye olsun."

    Yılmaz Erdoğan : "Bugünkü coşkunun dışında kalsaydım içimde ömür boyu bir acı olurdu. Halk kavramının kendisini en net gösterdiği günler bu günler. Böyle bir tarihi ana tanıklık etmekten ve içinde yer almaktan büyük heyecan duyuyorum. Bundan sonraki Türkiye hoşumuza gitmeyen fikirlere de gülümsediğimiz Türkiye olsun."

  4. Mustafa Sandal : "Bence bugün Yenikapı'dan dünyaya çok önemli bir mesaj yayılıyor, o da Türkiye'nin büyüklüğü, gücü, Türk insanının birlikteliği ve kudreti. Özellikle bazılarına diyelim. Ne mutlu Türküm diyene."  <br>  Gülben Ergen : "Aramıza sızmış hainlere, teröre nasıl 'hayır' diyeceğimizin, nasıl birlik olacağımızın en güzel günü bugün. Allah bütün ülkemizi ve insanlarımızı terörden ve kötülükten korusun. Huzurla, cumhuriyetimizle ve tek bayrak altında birlikle bugünkü gibi yaşayalım inşallah bundan sonra da."

    Mustafa Sandal : "Bence bugün Yenikapı'dan dünyaya çok önemli bir mesaj yayılıyor, o da Türkiye'nin büyüklüğü, gücü, Türk insanının birlikteliği ve kudreti. Özellikle bazılarına diyelim. Ne mutlu Türküm diyene."
    Gülben Ergen : "Aramıza sızmış hainlere, teröre nasıl 'hayır' diyeceğimizin, nasıl birlik olacağımızın en güzel günü bugün. Allah bütün ülkemizi ve insanlarımızı terörden ve kötülükten korusun. Huzurla, cumhuriyetimizle ve tek bayrak altında birlikle bugünkü gibi yaşayalım inşallah bundan sonra da."

  5. -Sermiyan Midyat : "Ben 1980 mağduru bir babanın oğluyum. Darbenin sonuçlarını çok derinden hissederek büyüdüm. Bu şeytan akıllarla, bu masum yüreklerin başa çıkacağına umudumu hiç kaybetmiyorum."  <br>-Mete Horozoğlu : "Şehitlerimiz için geldik. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun. Bütün bu yapılan organizasyonlar onların yaptığının yüzde birini karşılamaz bile, haklarını ödeyemeyiz."  <br>-Kerem Alışık : "Mevlana'nın dediği gibi 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır'. Bugün bu duyguları paylaşmanın, bayrağımıza, ezanımıza, demokrasimize sahip çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İleride çok konuşulacak tarihi bir günü idrak ediyoruz. Tüm şehitlerimize dua ediyoruz."

    -Sermiyan Midyat : "Ben 1980 mağduru bir babanın oğluyum. Darbenin sonuçlarını çok derinden hissederek büyüdüm. Bu şeytan akıllarla, bu masum yüreklerin başa çıkacağına umudumu hiç kaybetmiyorum."
    -Mete Horozoğlu : "Şehitlerimiz için geldik. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun. Bütün bu yapılan organizasyonlar onların yaptığının yüzde birini karşılamaz bile, haklarını ödeyemeyiz."
    -Kerem Alışık : "Mevlana'nın dediği gibi 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır'. Bugün bu duyguları paylaşmanın, bayrağımıza, ezanımıza, demokrasimize sahip çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İleride çok konuşulacak tarihi bir günü idrak ediyoruz. Tüm şehitlerimize dua ediyoruz."

  6. BERGÜZAR KOREL-HALİT ERGENÇ<br>  Halit Ergenç:  - "15 Temmuz kor kunç bir geceydi. Bugüne kadar olan ayrımcılık ve kutuplaşma içeren sözcükler sanırım bundan sonra biraz daha yumuşayacak ve daha güzel bir ülke olacağız".

    BERGÜZAR KOREL-HALİT ERGENÇ
    Halit Ergenç: - "15 Temmuz kor kunç bir geceydi. Bugüne kadar olan ayrımcılık ve kutuplaşma içeren sözcükler sanırım bundan sonra biraz daha yumuşayacak ve daha güzel bir ülke olacağız".

  7. Kenan Doğulu : "Herkesin birbirine daha yakın olduğu, karşıt fikirlerin sabırla dinlendiği, barış dolu sevgi dolu yarınlara gidiyoruz. Birbirimizle tekrar yakınlıklar kurarak yarınlara ilerliyoruz. Bu günü bu sürecin başlangıcı olarak görüyorum, bu süreci iyi değerlendirip, bundan sonra ülkemizi aynı bayrağın altında, bir bütün, tek yürek olarak ülkemizi daha iyiye götürmek için fırsat olarak algılamamız lazım."

    Kenan Doğulu : "Herkesin birbirine daha yakın olduğu, karşıt fikirlerin sabırla dinlendiği, barış dolu sevgi dolu yarınlara gidiyoruz. Birbirimizle tekrar yakınlıklar kurarak yarınlara ilerliyoruz. Bu günü bu sürecin başlangıcı olarak görüyorum, bu süreci iyi değerlendirip, bundan sonra ülkemizi aynı bayrağın altında, bir bütün, tek yürek olarak ülkemizi daha iyiye götürmek için fırsat olarak algılamamız lazım."

  8. Özcan Deniz : "Bu resmin içinde olmak gurur verici. Türk halkı öyle büyük kahramanlıklara imza attı ki gerçi, bizim burada olmamız onların yanından geçmez. Şu an yapabildiğimiz bu, bunu yapıyor olmaktan gurur duyuyorum."

    Özcan Deniz : "Bu resmin içinde olmak gurur verici. Türk halkı öyle büyük kahramanlıklara imza attı ki gerçi, bizim burada olmamız onların yanından geçmez. Şu an yapabildiğimiz bu, bunu yapıyor olmaktan gurur duyuyorum."

  9. KIVANÇ TATLITUĞ : "Milletimiz, devletimiz, bütün partililerimizle birlikte demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkmak için burada bulunmaktan büyük gurur yaşıyorum. 15 Temmuz'da yaşanan talihsiz darbe girişiminden dolayı duyduğum üzüntüyü anlatmak için kelimeler kifayetsiz. Darbenin her türlüsüne karşıyız, milletimizle, devletimizle tek yürek olarak burada bütün dünyaya asla bölünemeyeceğimizi, demokrasimize, cumhuriyetimizi bozamayacaklarının en güzel örneğini, burada bayraklarımızla vatanımızı temsil ederek söylüyoruz."

    KIVANÇ TATLITUĞ : "Milletimiz, devletimiz, bütün partililerimizle birlikte demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkmak için burada bulunmaktan büyük gurur yaşıyorum. 15 Temmuz'da yaşanan talihsiz darbe girişiminden dolayı duyduğum üzüntüyü anlatmak için kelimeler kifayetsiz. Darbenin her türlüsüne karşıyız, milletimizle, devletimizle tek yürek olarak burada bütün dünyaya asla bölünemeyeceğimizi, demokrasimize, cumhuriyetimizi bozamayacaklarının en güzel örneğini, burada bayraklarımızla vatanımızı temsil ederek söylüyoruz."

  10. Coşkun Sabah : "Çok büyük bir duygu, çok büyük mutluluk. Tek millet, tek yürek. Hep böyle devam etmesini diliyorum."

    Coşkun Sabah : "Çok büyük bir duygu, çok büyük mutluluk. Tek millet, tek yürek. Hep böyle devam etmesini diliyorum."

  11. Zafer Algöz : "Türkiye hala o ihtilalin sancılarını çekerken, yetmezmiş gibi 15 Temmuz'da talihsiz bir olay yaşadı. Birçok insanımız, polisimiz, askerimiz öldü. Umarım bugünkü bu buluşmadan sonra hiçbir siyasi parti, ayrım gözetmeksizin Türkiye'nin ayağa kalkması için milletle el ele verir. Nüfusunun yüzde altmışı genç olan Türkiye Cumhuriyeti'nin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Buradaki bu birlik bana bu umudu veriyor."

    Zafer Algöz : "Türkiye hala o ihtilalin sancılarını çekerken, yetmezmiş gibi 15 Temmuz'da talihsiz bir olay yaşadı. Birçok insanımız, polisimiz, askerimiz öldü. Umarım bugünkü bu buluşmadan sonra hiçbir siyasi parti, ayrım gözetmeksizin Türkiye'nin ayağa kalkması için milletle el ele verir. Nüfusunun yüzde altmışı genç olan Türkiye Cumhuriyeti'nin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Buradaki bu birlik bana bu umudu veriyor."

  12. Burhan Çaçan : Bugün buraya, birliğimizi, beraberliğimizi Cumhurbaşkanımızın yanında olarak göstermek, bütün dünyaya mesajımızı vermek için geldik.

    Burhan Çaçan : Bugün buraya, birliğimizi, beraberliğimizi Cumhurbaşkanımızın yanında olarak göstermek, bütün dünyaya mesajımızı vermek için geldik.

  13. Ahmet Özhan : , "Vatanımız, birliğimiz, demokrasimiz için buradayız. Halkımızlayız, muhteşem bir kalabalık var. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın."

    Ahmet Özhan : , "Vatanımız, birliğimiz, demokrasimiz için buradayız. Halkımızlayız, muhteşem bir kalabalık var. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın."

  14. Kenan İmirzalıoğlu : "Bu necip millet bütün dünyaya bir kez daha ne olduğunu gösterdi. Belki kendimiz bile unutmuştuk. 15 Temmuz'da kim olduğumuzu yeniden hep beraber gördük ve o gece inanılmaz duygular yaşadık."

    Kenan İmirzalıoğlu : "Bu necip millet bütün dünyaya bir kez daha ne olduğunu gösterdi. Belki kendimiz bile unutmuştuk. 15 Temmuz'da kim olduğumuzu yeniden hep beraber gördük ve o gece inanılmaz duygular yaşadık."

  15. MUSTAFA SANDAL    "Bugüne kadar hep siz bizi alkışladınız. Şimdi biz kahraman halkımızı alkışlamaya gidiyoruz"

    MUSTAFA SANDAL "Bugüne kadar hep siz bizi alkışladınız. Şimdi biz kahraman halkımızı alkışlamaya gidiyoruz"

  16. IŞIN KARACA - MURAT BOZ

    IŞIN KARACA - MURAT BOZ

  17. ORHAN GENCEBAY

    ORHAN GENCEBAY

  18. YONCA EVCİMİK - BENGÜ  <br>  "Yenikapı mitingi için yola çıkıyoruz. Tek yürek!"

    YONCA EVCİMİK - BENGÜ
    "Yenikapı mitingi için yola çıkıyoruz. Tek yürek!"

  19. ZERRİN ÖZER

    ZERRİN ÖZER

  20. BARIŞ ARDUÇ

    BARIŞ ARDUÇ

  21. MESUT AKUSTA  <br>  "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.."

    MESUT AKUSTA
    "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.."

  22. GÖKHAN ÖZEN    "Sen ben yok. TÜRKIYE var"

    GÖKHAN ÖZEN "Sen ben yok. TÜRKIYE var"

  23. TÜLİN ŞAHİN    "Tek millet, tek yürek"

    TÜLİN ŞAHİN "Tek millet, tek yürek"

  24. Ümit Besen (solda), Nükhet Duru (ortada), Yavuz Seçkin (sağda)

    Ümit Besen (solda), Nükhet Duru (ortada), Yavuz Seçkin (sağda)

  25. İsmail YK : "Uzun yıllardır böyle bir kalabalık görmedik. Dünyaya birlikte ne kadar kuvvetli olduğumuzu gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız ülkemizin namusudur, biz de burada namusumuza, ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmaya geldik."

    İsmail YK : "Uzun yıllardır böyle bir kalabalık görmedik. Dünyaya birlikte ne kadar kuvvetli olduğumuzu gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız ülkemizin namusudur, biz de burada namusumuza, ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmaya geldik."

  26. Metin Şentürk : "Bugün burada huzurumuza kasteden hainlerin, alçakların, sefillerin bu vatandan gereken dersi aldığını hissediyorum. Allah onları yerle bir etti."

    Metin Şentürk : "Bugün burada huzurumuza kasteden hainlerin, alçakların, sefillerin bu vatandan gereken dersi aldığını hissediyorum. Allah onları yerle bir etti."

  27. Hülya Koçyiğit

    Hülya Koçyiğit

  28. DOĞUŞ

    DOĞUŞ

  29. ECE ERKEN  "Tüm Türkiye bugün Yenikapı'dayız"  <br>  ALİŞAN  Türkiye Yenikapı'ya

    ECE ERKEN "Tüm Türkiye bugün Yenikapı'dayız"
    ALİŞAN Türkiye Yenikapı'ya

  30. HAMDİ ALKAN

    HAMDİ ALKAN

  31. ACUN ILICALI: Cumhuriyet için, Demokrasi için Tek Millet Tek Yürek buradayız!

    ACUN ILICALI: Cumhuriyet için, Demokrasi için Tek Millet Tek Yürek buradayız!

  32. TATLISES: DARBE GECESİ &#8216;HİÇBİR ŞEY OLMAZ&#8217; DEDİM  <br>  Tekneyle Yenikapı&#8217;ya giden ünlüler arasında bulunan İbrahim Tatlıses de şöyle konuştu:    15 Temmuz günü ben dedim ki hiçbir şey olmaz. Çevremdekiler &#8220;markete git yiyecek içecek al&#8221; dediler. &#8220;Ne alakası var&#8221; dedim.    Her şey Allah&#8217;ın emriyle olur. Bu Türk milleti öyle bir millettir ki Allah&#8217;tan başka kimseden korkmaz.    Türk bayrağı bizim yorganımız.

    TATLISES: DARBE GECESİ ‘HİÇBİR ŞEY OLMAZ’ DEDİM
    Tekneyle Yenikapı’ya giden ünlüler arasında bulunan İbrahim Tatlıses de şöyle konuştu: 15 Temmuz günü ben dedim ki hiçbir şey olmaz. Çevremdekiler “markete git yiyecek içecek al” dediler. “Ne alakası var” dedim. Her şey Allah’ın emriyle olur. Bu Türk milleti öyle bir millettir ki Allah’tan başka kimseden korkmaz. Türk bayrağı bizim yorganımız.

  33. ORHAN GENCEBAY: BU BİR RÜYA GİBİ    <br>Orhan Gencebay, &#8220;Tüm Türkiye&#8217;nin yüreği aynı duyguyla çarpıyor. Muhalefet ve iktidar, hepimiz aynı duyguda birleşiyoruz. Bu bir rüya gibi ama demek olabiliyormuş, bunu bUgün gösteriyoruz. Bu birliktelik için tüm liderlere teşekkür ediyorum&#8221; dedi.

    ORHAN GENCEBAY: BU BİR RÜYA GİBİ
    Orhan Gencebay, “Tüm Türkiye’nin yüreği aynı duyguyla çarpıyor. Muhalefet ve iktidar, hepimiz aynı duyguda birleşiyoruz. Bu bir rüya gibi ama demek olabiliyormuş, bunu bUgün gösteriyoruz. Bu birliktelik için tüm liderlere teşekkür ediyorum” dedi.

  34. Gökhan Özen

    Gökhan Özen

  35. Barış Arduç

    Barış Arduç

  36. Burcu Esmersoy ve Sinan Çalışkanoğlu

    Burcu Esmersoy ve Sinan Çalışkanoğlu

  37. Kenan Doğulu ve Demet Akbağ

    Kenan Doğulu ve Demet Akbağ

  38. Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal

    Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal

  39. Oktay Kaynarca

    Oktay Kaynarca

  40. Hande Yener

    Hande Yener

  41. Yusuf Güney

    Yusuf Güney

  42. Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu

    Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu

  43. Davut Güloğlu, İzzet Yıldızhan ve Mustafa Topaloğlu

    Davut Güloğlu, İzzet Yıldızhan ve Mustafa Topaloğlu

  44. İrem Derici

    İrem Derici

  45. Sibel Can ve Serkan Çağrı

    Sibel Can ve Serkan Çağrı

  46. Spor camiası da Yenikapı'da   <br>Spor camiası da Yenikapı'daki tarihi mitingde yerini aldı. G.Saray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bir arada..

    Spor camiası da Yenikapı'da
    Spor camiası da Yenikapı'daki tarihi mitingde yerini aldı. G.Saray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bir arada..

  47. Yavuz Seçkin ve Suat Kaya

    Yavuz Seçkin ve Suat Kaya

  48. Ertuğrul Sağlam

    Ertuğrul Sağlam

  49. Dursun Özbek

    Dursun Özbek

  50. Furkan Aldemir

    Furkan Aldemir

  51. Ersin Düzen

    Ersin Düzen

  52. TFF Başkanı Yıldırım Demirören

    TFF Başkanı Yıldırım Demirören

  53. KULÜPLER DE PAYLAŞIM YAPTI<br>  Öte yandan 4 büyükler de twitter hesaplarından Yenikapı Miting alanının fotoğrafını paylaşarak Tek Millet Tek Yürek mesajı verdi.

    KULÜPLER DE PAYLAŞIM YAPTI
    Öte yandan 4 büyükler de twitter hesaplarından Yenikapı Miting alanının fotoğrafını paylaşarak Tek Millet Tek Yürek mesajı verdi.

  54. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmak için sosyal medya üzerinden örgütlediği motosikletçi grubuyla İstanbul'a doğru yola çıktı.

    Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmak için sosyal medya üzerinden örgütlediği motosikletçi grubuyla İstanbul'a doğru yola çıktı.

  55. Sofuoğlu, sosyal medyadan "iki teker tek yürek" sloganıyla yaptığı çağrı sonrası aralarında Avrupa şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu'nun da bulunduğu motosikletçiler ile kendi adını taşıyan Akyazı'daki pistte bir araya geldi. Sofuoğlu, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek İstanbul'a gideceklerini söyledi.

    Sofuoğlu, sosyal medyadan "iki teker tek yürek" sloganıyla yaptığı çağrı sonrası aralarında Avrupa şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu'nun da bulunduğu motosikletçiler ile kendi adını taşıyan Akyazı'daki pistte bir araya geldi. Sofuoğlu, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek İstanbul'a gideceklerini söyledi.

  56. "Motosiklet Federasyonu olarak birlik olalım, hep beraber bu mitinge gidelim." çağrısında bulunduğunu dile getiren Sofuoğlu, şunları kaydetti:

    "Motosiklet Federasyonu olarak birlik olalım, hep beraber bu mitinge gidelim." çağrısında bulunduğunu dile getiren Sofuoğlu, şunları kaydetti:

  57. "Sakarya Akyazı'da işin doğrusu çok fazla beklentimiz yoktu. Çünkü asıl toplantı yerimiz İstanbul'da. Anadolu gişeleri çıkışında toplanmayı düşünüyoruz. Tahminimce bine yakın motosikletli gelecektir. Akyazı'da bile bu kadar geldiyse İstanbul'da daha çok gelecektir. Bu yapacağımız küçük yolculukta bizi yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür ederim. Biz de motorcular olarak, ülkemiz adına bu mitinge katılmaya karar verdik."

    "Sakarya Akyazı'da işin doğrusu çok fazla beklentimiz yoktu. Çünkü asıl toplantı yerimiz İstanbul'da. Anadolu gişeleri çıkışında toplanmayı düşünüyoruz. Tahminimce bine yakın motosikletli gelecektir. Akyazı'da bile bu kadar geldiyse İstanbul'da daha çok gelecektir. Bu yapacağımız küçük yolculukta bizi yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür ederim. Biz de motorcular olarak, ülkemiz adına bu mitinge katılmaya karar verdik."

  58. Motosikletçiler, daha sonra Türk bayraklarıyla donattıkları motosikletlerle D-100 Karayolu'ndan TEM Otoyolu'na çıkarak, İstanbul'a gitti

    Motosikletçiler, daha sonra Türk bayraklarıyla donattıkları motosikletlerle D-100 Karayolu'ndan TEM Otoyolu'na çıkarak, İstanbul'a gitti

  59. Sofuoğlu, İstanbul Anadolu yakasında bekleyen çok sayıdaki motosikletçiyle buluşup, mitingin yapılacağı Yenikapı'ya gitti

    Sofuoğlu, İstanbul Anadolu yakasında bekleyen çok sayıdaki motosikletçiyle buluşup, mitingin yapılacağı Yenikapı'ya gitti