20 Yıl Önce 20 Yıl Sonra

İşte ünlüler... 20 yıl önce 20 yıl sonra

  1. Kanal D'de izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül.

    Kanal D'de izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül.

  2. 1971 Ankara doğumlu Seda Akgül sadece sunucu değil aynı zamanda akademisyen kimliği de taşıyor.

    1971 Ankara doğumlu Seda Akgül sadece sunucu değil aynı zamanda akademisyen kimliği de taşıyor.

  3. Bu fotoğraftaki spiker size de tanıdık geldi mi? İlk anda belki çıkaramadınız kim olduğunu ama biraz dikkatli baktığınızda hemen tanıyacaksınız.

    Bu fotoğraftaki spiker size de tanıdık geldi mi? İlk anda belki çıkaramadınız kim olduğunu ama biraz dikkatli baktığınızda hemen tanıyacaksınız.

  4. Çünkü o bu sezon ekranın en çok izlenen programlarından birinin sunucusu bu fotoğraftaki güzel kadın. Üstelik 20 yıl önceki bu görüntüsü gibi daha genç bir görüntüyle.

    Çünkü o bu sezon ekranın en çok izlenen programlarından birinin sunucusu bu fotoğraftaki güzel kadın. Üstelik 20 yıl önceki bu görüntüsü gibi daha genç bir görüntüyle.

  5. TED Ankara Koleji'ni ve ardından da Hacettepe Universitesi İngilizce bölümlerini bitirdi Seda Akgül.

    TED Ankara Koleji'ni ve ardından da Hacettepe Universitesi İngilizce bölümlerini bitirdi Seda Akgül.

  6. Daha sonra da bir süre Başbakanlık'ta mütercim tercüman olarak çalıştı. Ardından İsveç Üniversitesi'nin bursunu kazanarak Brüksel'de gazetecilik eğitimi gördü.

    Daha sonra da bir süre Başbakanlık'ta mütercim tercüman olarak çalıştı. Ardından İsveç Üniversitesi'nin bursunu kazanarak Brüksel'de gazetecilik eğitimi gördü.

  7. 2004 yılıhda da Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj gördü.  Türkiye'ye döndükten sonra TRT'de spiker olarak görev yapmaya başladı. Sonraki durağı ise TV 8 oldu.

    2004 yılıhda da Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj gördü. Türkiye'ye döndükten sonra TRT'de spiker olarak görev yapmaya başladı. Sonraki durağı ise TV 8 oldu.

  8. Seda Akgül haber spikerliğinin yanı sıra Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programları da hazırlayıp sundu.

    Seda Akgül haber spikerliğinin yanı sıra Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programları da hazırlayıp sundu.

  9. Seda Akgül, 2014 yılından bu yana Kanal D'de görev yapıyor.

    Seda Akgül, 2014 yılından bu yana Kanal D'de görev yapıyor.

  10. Bu yıl en çok fazla kilolarından kurtulmasıyla gündemde olan Seda Akgül, şu sıralar Kanal D'nin izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur adlı yarışma programını sunuyor.

    Bu yıl en çok fazla kilolarından kurtulmasıyla gündemde olan Seda Akgül, şu sıralar Kanal D'nin izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur adlı yarışma programını sunuyor.

  11. Henüz 10 yaşındayken rol aldığı Evde Tek Başına (Home Alone) filmiyle hafızalara kazınan Macaulay Culkin, önceki gün New York'ta The Jim Gaffigan Show'un çekimlerinde görütülendi.

    Henüz 10 yaşındayken rol aldığı Evde Tek Başına (Home Alone) filmiyle hafızalara kazınan Macaulay Culkin, önceki gün New York'ta The Jim Gaffigan Show'un çekimlerinde görütülendi.

  12. Artık 35 yaşına gelen Culkin'in saçlarını uzatmasına rağmen alın bölgesinin giderek açılmaya başladığı, göbeğinin de büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı.

    Artık 35 yaşına gelen Culkin'in saçlarını uzatmasına rağmen alın bölgesinin giderek açılmaya başladığı, göbeğinin de büyüdüğü dikkatlerden kaçmadı.

  13. Küçük yaşta edindiği şöhreti yönetmeyi çok da iyi başaramayan Culkin, dört yıl önce uyuşturucu bağımlılığı yüzünden geçirdiği değişimle hayranlarını şoke etmişti.

    Küçük yaşta edindiği şöhreti yönetmeyi çok da iyi başaramayan Culkin, dört yıl önce uyuşturucu bağımlılığı yüzünden geçirdiği değişimle hayranlarını şoke etmişti.

  14. Küçük yaşta edindiği şöhreti yönetmeyi çok da iyi başaramayan Culkin, dört yıl önce uyuşturucu bağımlılığı yüzünden geçirdiği değişimle hayranlarını şoke etmişti.

    Küçük yaşta edindiği şöhreti yönetmeyi çok da iyi başaramayan Culkin, dört yıl önce uyuşturucu bağımlılığı yüzünden geçirdiği değişimle hayranlarını şoke etmişti.

  15. Başrollerinde Macaulay Culkin, Daniel Stern ve Joe Pesci'nin oynadığı, 1990 yapımı Home Alone adlı filmi hatırlarsınız. Noel tatili için Fransa'ya giden ailesinin bir unutkanlık anında geride bıraktığı filmin küçük kahramanı Kevin McCallister'ın, (Macaulay Culkin) hırsızlara karşı verdiği kahramanca mücadelenin anlatıldığı film.

    Başrollerinde Macaulay Culkin, Daniel Stern ve Joe Pesci'nin oynadığı, 1990 yapımı Home Alone adlı filmi hatırlarsınız. Noel tatili için Fransa'ya giden ailesinin bir unutkanlık anında geride bıraktığı filmin küçük kahramanı Kevin McCallister'ın, (Macaulay Culkin) hırsızlara karşı verdiği kahramanca mücadelenin anlatıldığı film.

  16. Filmde kötü adam Harry ve Marv karakterlerini canlandıran oyuncular 25 yıl sonra yan yana görüntülenince..

    Filmde kötü adam Harry ve Marv karakterlerini canlandıran oyuncular 25 yıl sonra yan yana görüntülenince..

  17. Filmde Harry Lime adlı hırsızı canladıran Joe Pesci ve hafif salak hırsız Marvin Merchants'a yani aktör Daniel Stern

    Filmde Harry Lime adlı hırsızı canladıran Joe Pesci ve hafif salak hırsız Marvin Merchants'a yani aktör Daniel Stern

  18. Demet Sağıroğlu’nun “Arnavut Kaldırımı” ve “Aşk Perisi” kliplerinde rol alan küçük yıldız Batuhan Aydar, 20 yıl  sonra görüntülendi.

    Demet Sağıroğlu’nun “Arnavut Kaldırımı” ve “Aşk Perisi” kliplerinde rol alan küçük yıldız Batuhan Aydar, 20 yıl sonra görüntülendi.

  19. Artık 25 yaşında olan ve oyunculuğa devam eden Batuhan Aydar, Samanyolu TV’de yayınlanan “Ötesiz İnsanlar” dizisinde rol aldı.

    Artık 25 yaşında olan ve oyunculuğa devam eden Batuhan Aydar, Samanyolu TV’de yayınlanan “Ötesiz İnsanlar” dizisinde rol aldı.

  20. “Arnavut Kaldırımı” klibinde rol alan Cenk Ertan ile Batuhan Aydar, yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

    “Arnavut Kaldırımı” klibinde rol alan Cenk Ertan ile Batuhan Aydar, yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

  21. Ertan’la birlikte kamera karşısına geçen Aydar, bu kez ünlü oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.    Batuhan Aydar; bu fotoğrafı  "Tam 21 yıl sonra ilk karşılaşma " notuyla paylaştı.

    Ertan’la birlikte kamera karşısına geçen Aydar, bu kez ünlü oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Batuhan Aydar; bu fotoğrafı "Tam 21 yıl sonra ilk karşılaşma " notuyla paylaştı.

  22. Henüz küçük bir çocukken tanışma fırsatı bulduğu Tarkan'la yıllar sonra yeniden buluşan oyuncu Batuhan Aydar, fotoğraflarını Twitter’da paylaştı.

    Henüz küçük bir çocukken tanışma fırsatı bulduğu Tarkan'la yıllar sonra yeniden buluşan oyuncu Batuhan Aydar, fotoğraflarını Twitter’da paylaştı.

  23. Henüz küçük bir çocukken tanışma fırsatı bulduğu ve kucağında poz verdiği Tarkan’la yıllar sonra yeniden buluşan Aydar, fotoğraflarını Twitter’da paylaştı.

    Henüz küçük bir çocukken tanışma fırsatı bulduğu ve kucağında poz verdiği Tarkan’la yıllar sonra yeniden buluşan Aydar, fotoğraflarını Twitter’da paylaştı.

  24. Bu çocuk günümüzün ünlü şarkıcılarından biri. Ama belli ki bu alanda kariyer yapmayı daha o zamanlar kafasına koymuş. Bundan yaklaşık 21 yıl önce bir düğünde şarkı söylerken görüntülenen bu ünlü bakın kim..

    Bu çocuk günümüzün ünlü şarkıcılarından biri. Ama belli ki bu alanda kariyer yapmayı daha o zamanlar kafasına koymuş. Bundan yaklaşık 21 yıl önce bir düğünde şarkı söylerken görüntülenen bu ünlü bakın kim..

  25. O ünlü Murat Boz

    O ünlü Murat Boz

  26. Bu genç adam önceleri "Sabah Şekeri" olarak adını duyurmuştu

    Bu genç adam önceleri "Sabah Şekeri" olarak adını duyurmuştu

  27. Bu fotoğrafı biraz daha ipucu veriyor

    Bu fotoğrafı biraz daha ipucu veriyor

  28. O genç adam Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynayan Erkan Petekkaya'dan başkası değil

    O genç adam Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynayan Erkan Petekkaya'dan başkası değil

  29. Bu ünlünün yüzü neredeyse hiç değişmemiş. Ama kilosu biraz artmış. 20 yıl önce arkadaşlarıyla neşe içinde kadeh tokuşturan bu ünlü

    Bu ünlünün yüzü neredeyse hiç değişmemiş. Ama kilosu biraz artmış. 20 yıl önce arkadaşlarıyla neşe içinde kadeh tokuşturan bu ünlü

  30. Seray Sever kariyerinin ilk basamaklarında böyle görünüyordu

    Seray Sever kariyerinin ilk basamaklarında böyle görünüyordu

  31. Gülçin Hatıhan 90'ların başında böyleydi

    Gülçin Hatıhan 90'ların başında böyleydi

  32. Şu sıralar Çocuklar Duymasın dizisinde rol alıyor

    Şu sıralar Çocuklar Duymasın dizisinde rol alıyor

  33. Şarkıcı Hatice

    Şarkıcı Hatice

  34. 20 yıl önce Kenan Doğulu

    20 yıl önce Kenan Doğulu

  35. Bu ünlü şarkıcıyı büyük olasılıkla hemen tanıdınız

    Bu ünlü şarkıcıyı büyük olasılıkla hemen tanıdınız

  36. O zamanlar yüzü biraz daha genç ve daha tombuldu. Ama çok fazla değişmedi

    O zamanlar yüzü biraz daha genç ve daha tombuldu. Ama çok fazla değişmedi

  37. O ünlü 20 yıl önceki Aşkın Nur Yengi

    O ünlü 20 yıl önceki Aşkın Nur Yengi

  38. Peker Açıkalın ve Nilüfer Açıkalın 90'lı yıllarda evliydi

    Peker Açıkalın ve Nilüfer Açıkalın 90'lı yıllarda evliydi

  39. Peken Açıkalın geçip giden yıllara iyi direnmiş

    Peken Açıkalın geçip giden yıllara iyi direnmiş

  40. Nilüfer Açıkalın

    Nilüfer Açıkalın

  41. Meral Çetinkaya'nın 90'lardaki görüntüsü

    Meral Çetinkaya'nın 90'lardaki görüntüsü

  42. Bu da Öyle Bir Geçer Zaman ki'deki görüntüsü

    Bu da Öyle Bir Geçer Zaman ki'deki görüntüsü

  43. Erkan Can, 90'larda böyle görünüyordu

    Erkan Can, 90'larda böyle görünüyordu

  44. Peki 90'ların bu ünlüsünü tanıdınız mı

    Peki 90'ların bu ünlüsünü tanıdınız mı

  45. Ajlan ve Mine ikilisinden Mine Çağlayan kısa bir süre önce solo albümüyle müzik piyasasındaki yerini aldı

    Ajlan ve Mine ikilisinden Mine Çağlayan kısa bir süre önce solo albümüyle müzik piyasasındaki yerini aldı

  46. Mahsun Kırmızıgül, bir zamanlar böyle görünüyordu

    Mahsun Kırmızıgül, bir zamanlar böyle görünüyordu

  47. Şimdiki görüntüsü oldukça farklı

    Şimdiki görüntüsü oldukça farklı

  48. 90'lı yıllardan bir Hülya Avşar fotoğrafı

    90'lı yıllardan bir Hülya Avşar fotoğrafı

  49. Bu ünlü belki biraz abartılı makyaj yapmış ama yine de tanınıyor

    Bu ünlü belki biraz abartılı makyaj yapmış ama yine de tanınıyor

  50. Bir zamanlar uçun saçlıydı

    Bir zamanlar uçun saçlıydı

  51. Mehmet Günsur, Türk sinemasının en yakışıklı aktörlerinden

    Mehmet Günsur, Türk sinemasının en yakışıklı aktörlerinden

  52. Mine Çayıroğlu'nun 20 yıl önceki görüntüsü

    Mine Çayıroğlu'nun 20 yıl önceki görüntüsü