Google'ı Bırakmak İçin 5 Neden

İşte bırakmak için o 5 neden

  1. İnternet devi Google, bilgisayarımızdan arabalarımıza, hatta akıllı saatlerimizde bile yer alarak neredeyse hayatımızın her anına temas ediyor. Peki Google'sız bir internet mümkün mü? İşte Google'ı kullanmayı bırakmanız için 5 neden.

    İnternet devi Google, bilgisayarımızdan arabalarımıza, hatta akıllı saatlerimizde bile yer alarak neredeyse hayatımızın her anına temas ediyor. Peki Google'sız bir internet mümkün mü? İşte Google'ı kullanmayı bırakmanız için 5 neden.

  2. Google her ne kadar size daha iyi hizmet sunabilmek için sizi izlediğini belirtse de internette geçirdiğiniz her anın kayıt altına alınması Google'ı terk etmeniz için başlıca sebeplerden biri.

    Google her ne kadar size daha iyi hizmet sunabilmek için sizi izlediğini belirtse de internette geçirdiğiniz her anın kayıt altına alınması Google'ı terk etmeniz için başlıca sebeplerden biri.

  3. Google çağımızın en gelişmiş arama motoru olsa da Wolfram Alpha'nın arama kapasitesinin daha geniş olduğunu belirtmekte fayda var.

    Google çağımızın en gelişmiş arama motoru olsa da Wolfram Alpha'nın arama kapasitesinin daha geniş olduğunu belirtmekte fayda var.

  4. Deep web'te arama yapmak isteyenlerdenseniz Google'a elveda deme zamanınız çoktan geldi.

    Deep web'te arama yapmak isteyenlerdenseniz Google'a elveda deme zamanınız çoktan geldi.

  5. Google'ın diğer alternatiflerine oranla zayıf kaldığı diğer nokta ise videolar. Eğer arama motorlarını video izlemek için kullanıyorsanız yeni bir arama motoruna geçiş yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

    Google'ın diğer alternatiflerine oranla zayıf kaldığı diğer nokta ise videolar. Eğer arama motorlarını video izlemek için kullanıyorsanız yeni bir arama motoruna geçiş yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

  6. Pazarda adeta bir tekel konumunda olan Google ile baş edebilmek için rakipleri çeşitli kampanyalara imza atıyor.

    Pazarda adeta bir tekel konumunda olan Google ile baş edebilmek için rakipleri çeşitli kampanyalara imza atıyor.

  7. Bunlardan en dikkat çekeni Bing'in ödül programı. Bing (sadece ABD'de) platformu kullanan bazı kişilere hediye çeki dağıtıyor.

    Bunlardan en dikkat çekeni Bing'in ödül programı. Bing (sadece ABD'de) platformu kullanan bazı kişilere hediye çeki dağıtıyor.