Darbe Oluyor Sanıp Sokağa Döküldüler

Elektirikler kesilince darbe oluyor sanıp sokağa döküldüler

  1. KONYA genelinde teknik bir arıza nedeniyle elektrikler kesilince vatandaşlar yeni bir darbe girişiminin başladığını zannedip sokaklara döküldü.

    KONYA genelinde teknik bir arıza nedeniyle elektrikler kesilince vatandaşlar yeni bir darbe girişiminin başladığını zannedip sokaklara döküldü.

  2. BAYRAĞINI KAPAN VALİLİĞE KOŞTU  <p>  Ellerinde bayraklarla Valilik önünde toplanan kalabalık, arıza giderilip elektrik verilmesine rağmen dağılmadı. Konyalıları Vali Yakup Canbolat'ın "herhangi bir tehlike yok" açıklaması ancak evlerine döndürebildi.

    BAYRAĞINI KAPAN VALİLİĞE KOŞTU

    Ellerinde bayraklarla Valilik önünde toplanan kalabalık, arıza giderilip elektrik verilmesine rağmen dağılmadı. Konyalıları Vali Yakup Canbolat'ın "herhangi bir tehlike yok" açıklaması ancak evlerine döndürebildi.

  3. VALİ KONUŞMADAN GİTMEYİZ<p>    Arıza giderilerek kentin tamamına elektrik yeniden verildi ancak vatandaşlar, Vali Canbolat tarafından açıklama yapılmadan alandan ayrılmak istemedi.

    VALİ KONUŞMADAN GİTMEYİZ

    Arıza giderilerek kentin tamamına elektrik yeniden verildi ancak vatandaşlar, Vali Canbolat tarafından açıklama yapılmadan alandan ayrılmak istemedi.

  4. VALİ'NİN TWİTTER AÇIKLAMASI İKNA ETMEDİ  <p>  Canbolat, bir süre sonra Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Bir teknik arıza nedeniyle ilimizde kısa süreli elektrik kesintisi olmuştur. Şu an itibarıyla il geneline elektrik verilmiştir. Başkaca bir sorun gözükmemektedir. Vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Herkese iyi geceler." ifadelerine yer verdi.

    VALİ'NİN TWİTTER AÇIKLAMASI İKNA ETMEDİ

    Canbolat, bir süre sonra Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Bir teknik arıza nedeniyle ilimizde kısa süreli elektrik kesintisi olmuştur. Şu an itibarıyla il geneline elektrik verilmiştir. Başkaca bir sorun gözükmemektedir. Vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Herkese iyi geceler." ifadelerine yer verdi.

  5. TELEFONLA KONUŞUNCA İKNA OLDULAR<p>    Bu açıklamayı yeterli görmeyen grup, aralarından bir kişinin Canbolat ile telefonda görüşmesi ve onun söylediklerini aktarmasının ardından dağıldı.

    TELEFONLA KONUŞUNCA İKNA OLDULAR

    Bu açıklamayı yeterli görmeyen grup, aralarından bir kişinin Canbolat ile telefonda görüşmesi ve onun söylediklerini aktarmasının ardından dağıldı.