Kaynarca Adaylıktan Neden Çekildi?

Oktay Kaynarca Altın Kelebek Ödülleri'nden neden çekildi?

  1. ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ  <p>  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyle'si Oktay Kaynarca, kararıyla gündem yarattı. Ünlü oyuncu, 43. Altın Kelebek Ödülleri'ndeki 'En İyi Erkek Oyuncu' adaylığından çekildiğini açıkladı.

    ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyle'si Oktay Kaynarca, kararıyla gündem yarattı. Ünlü oyuncu, 43. Altın Kelebek Ödülleri'ndeki 'En İyi Erkek Oyuncu' adaylığından çekildiğini açıkladı.

  2. SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI  <p>Kaynarca, sosyal medyadan konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

    SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

    Kaynarca, sosyal medyadan konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

  3. "HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM AMA..."  <p>  "Altın Kelebek ödül töreni en iyi oyuncu kategorisinde aday gösterilmemi uygun gören herkese teşekkür ederim ancak, bu kategoride yarışmada olmak istemediğimin bilinmesini rica ediyorum. Diğer aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Sevgilerimle."

    "HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM AMA..."

    "Altın Kelebek ödül töreni en iyi oyuncu kategorisinde aday gösterilmemi uygun gören herkese teşekkür ederim ancak, bu kategoride yarışmada olmak istemediğimin bilinmesini rica ediyorum. Diğer aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Sevgilerimle."

  4. DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR  <p>Usta oyuncunun bu paylaşımı, hayranları arasında merak uyandırdı. Konuyla ilgili konuşan Kaynarca, sözlerine aynı kategoride aday gösterildiği Birkan Sokullu, Engin Altan Düzyatan, İlker Kaleli ve Burak Özçivit'e başarılar dileyerek başladı.

    DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR

    Usta oyuncunun bu paylaşımı, hayranları arasında merak uyandırdı. Konuyla ilgili konuşan Kaynarca, sözlerine aynı kategoride aday gösterildiği Birkan Sokullu, Engin Altan Düzyatan, İlker Kaleli ve Burak Özçivit'e başarılar dileyerek başladı.

  5. 40 YILDIR SAHNELERDE  <p>  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan ve neredeyse 40 yıldır tiyatro sahneleri ve setlerde olan 52 yaşındaki usta oyuncu, ardından şunları söyledi:

    40 YILDIR SAHNELERDE

    İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan ve neredeyse 40 yıldır tiyatro sahneleri ve setlerde olan 52 yaşındaki usta oyuncu, ardından şunları söyledi:

  6. "SORU İŞARETLERİNDEN DOLAYI"  <p>"Bu ödül töreninde kafamda oluşan soru işaretlerinden dolayı yer almak istemedim. Kendi içimde tuttuğum nedenlerden dolayı orada olmamam gerektiğine inandım.

    "SORU İŞARETLERİNDEN DOLAYI"

    "Bu ödül töreninde kafamda oluşan soru işaretlerinden dolayı yer almak istemedim. Kendi içimde tuttuğum nedenlerden dolayı orada olmamam gerektiğine inandım.

  7. "YANLIŞLIKLAR VAR"  <p>Benim adaylığımın bulunduğu kategoriyle ilgili kafamda soru işaretleri oluştu. Kategoriyle ilgili birtakım yanlışlıklar olduğuna inanıyorum.

    "YANLIŞLIKLAR VAR"

    Benim adaylığımın bulunduğu kategoriyle ilgili kafamda soru işaretleri oluştu. Kategoriyle ilgili birtakım yanlışlıklar olduğuna inanıyorum.

  8. DİĞER ADAYLARA SAYGIM SONSUZ"  <p>Tabii ki diğer adayların emeklerine saygım sonsuz ancak niye hep 'en iyi erkek oyuncu' adayları, başrollerden seçiliyor?

    DİĞER ADAYLARA SAYGIM SONSUZ"

    Tabii ki diğer adayların emeklerine saygım sonsuz ancak niye hep 'en iyi erkek oyuncu' adayları, başrollerden seçiliyor?

  9. "NAL TOPLATIRLAR"  <p>İkinci rolde oynayan oyunculuk kökenli öyle yetenekli ve başarılı insanlar var ki; onlar performanslarıyla hepsine nal toplatır.

    "NAL TOPLATIRLAR"

    İkinci rolde oynayan oyunculuk kökenli öyle yetenekli ve başarılı insanlar var ki; onlar performanslarıyla hepsine nal toplatır.

  10. "HAKSIZLIK YAPILIYOR"  <p>Bu oyuncuları görmezden gelip emeklerini yok saymakla onlara haksızlık yapıldığına inanıyorum. İşte bu, kafamdaki soru işaretlerinden sadece bir tanesi..."

    "HAKSIZLIK YAPILIYOR"

    Bu oyuncuları görmezden gelip emeklerini yok saymakla onlara haksızlık yapıldığına inanıyorum. İşte bu, kafamdaki soru işaretlerinden sadece bir tanesi..."