FETÖ'cü Kripto Memurlara Büyük Darbe Geliyor!

İşte kripto memurlar için tedbirler

  1. FETÖ’nün darbe girişimi sonrası kamuda bulunan kripto memurlar için tedbir alındı.

    FETÖ’nün darbe girişimi sonrası kamuda bulunan kripto memurlar için tedbir alındı.

  2. Emeklilik ile kurtulmak mümkün olmayacak.

    Emeklilik ile kurtulmak mümkün olmayacak.

  3. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası kamudaki temizlik sürerken, kripto personel için de tedbir alındı.

    Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası kamudaki temizlik sürerken, kripto personel için de tedbir alındı.

  4. Atılmaktan emekli olup kurtulmak isteyen kripto FETÖ'cülerin önü kesildi.

    Atılmaktan emekli olup kurtulmak isteyen kripto FETÖ'cülerin önü kesildi.

  5. Kamudaki bütün emeklilik başvuruları askıya alındı. Emeklilikler OHAL süresince onaylanmayacak.

    Kamudaki bütün emeklilik başvuruları askıya alındı. Emeklilikler OHAL süresince onaylanmayacak.

  6. Kanun Hükmünde Kararname'ye göre; emeklilik dilekçesinin işleme konulabilmesi için yetkili makamın 1 ay içinde onaylanma zorunluluğu OHAL döneminde uygulanmayacak.

    Kanun Hükmünde Kararname'ye göre; emeklilik dilekçesinin işleme konulabilmesi için yetkili makamın 1 ay içinde onaylanma zorunluluğu OHAL döneminde uygulanmayacak.

  7. Bu değişiklik, Olağanüstü Hal ilan edildiği 21 Temmuz 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. Dolayısıyla yetkili makamların 1 aylık süre dolduğu için yasal zorunluluk nedeniyle onayladığı emeklilik talepleri de yeniden askıya alınacak.

    Bu değişiklik, Olağanüstü Hal ilan edildiği 21 Temmuz 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. Dolayısıyla yetkili makamların 1 aylık süre dolduğu için yasal zorunluluk nedeniyle onayladığı emeklilik talepleri de yeniden askıya alınacak.

  8. MECLİS'TE FETÖ TEMİZLİĞİ  TBMM personeliyle ilgili FETÖ incelemesi de sürüyor.

    MECLİS'TE FETÖ TEMİZLİĞİ TBMM personeliyle ilgili FETÖ incelemesi de sürüyor.

  9. 41 Meclis personelinin ihraç edilmesinin ardından, TBMM'de 60 personelin daha açığa alındığı belirtildi. Açığa alınan personelle ilgili soruşturma sürüyor...

    41 Meclis personelinin ihraç edilmesinin ardından, TBMM'de 60 personelin daha açığa alındığı belirtildi. Açığa alınan personelle ilgili soruşturma sürüyor...