Google'da Bu Hafta Neleri Aradık?

Türkiye'de bu hafta (12-19 Eylül 2016) Google'da en çok arananlar belli oldu.

  1. Tarık Akan: Cumartesi günü hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane ismi Tarık Akan için ilk tören dün Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapıldı. Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi. 100'ün üzerinde filmde rol alan Akan, Google'da en çok aranan isim oldu.

    Tarık Akan: Cumartesi günü hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane ismi Tarık Akan için ilk tören dün Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapıldı. Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi. 100'ün üzerinde filmde rol alan Akan, Google'da en çok aranan isim oldu.

  2. Hababam Sınıfı: Tarık Akan'ın ölümü sonrasında rol aldığı Hababam Sınıfı da en çok arananlar arasına girdi.

    Hababam Sınıfı: Tarık Akan'ın ölümü sonrasında rol aldığı Hababam Sınıfı da en çok arananlar arasına girdi.

  3. En Son Depremler: 13 Eylül'de Manisa'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.  Son günlerde meydana gelen depremler de Google aramalarında üst sıralarda yer aldı

    En Son Depremler: 13 Eylül'de Manisa'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son günlerde meydana gelen depremler de Google aramalarında üst sıralarda yer aldı

  4. Kyk Yurt Sonuçları: Okulların açılmasına kısa bir süre kala Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) burs ve öğrenim kredisi başvuruları sonuçları da Google'da sıklıkla arandı.

    Kyk Yurt Sonuçları: Okulların açılmasına kısa bir süre kala Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) burs ve öğrenim kredisi başvuruları sonuçları da Google'da sıklıkla arandı.

  5. Okullar Ne Zaman Açılıyor 2016: Yaz tatilinin sonra ermesi ile birlikte okullar bu sabah açıldı. Bu süreç boyunca okulların ne zaman açılacağı sorusu sıklıkla Googel'da arandı.

    Okullar Ne Zaman Açılıyor 2016: Yaz tatilinin sonra ermesi ile birlikte okullar bu sabah açıldı. Bu süreç boyunca okulların ne zaman açılacağı sorusu sıklıkla Googel'da arandı.

  6. Adnan Menderes: Menderes 17 Eylül 1961 günü idam edilmişti. Ölümünün yıldönümünde Menderes Google'da sıklıkla arandı

    Adnan Menderes: Menderes 17 Eylül 1961 günü idam edilmişti. Ölümünün yıldönümünde Menderes Google'da sıklıkla arandı

  7. Geçmişi Olmayan Adam: Başrolünde Matt Damon'ın yer aldığı Amerikan yapımı film de çok arananlar arasında.

    Geçmişi Olmayan Adam: Başrolünde Matt Damon'ın yer aldığı Amerikan yapımı film de çok arananlar arasında.

  8. Kavurma Nasıl Yapılır: Kurban Bayramı nedeniyle kavurma tarifi de sıklıkla arandı.

    Kavurma Nasıl Yapılır: Kurban Bayramı nedeniyle kavurma tarifi de sıklıkla arandı.

  9. Münir Özkul: Tarık Akan'ın rol arkadaşlarından Münir Özkul da Google'da çokça arandı.

    Münir Özkul: Tarık Akan'ın rol arkadaşlarından Münir Özkul da Google'da çokça arandı.

  10. Ecem Üzgör: Almanya'da yapılan  Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden model Ecem Uzgör, 'Türkiye Güzeli' sanılmasından dolayı sosyal medya üzerinden yapılan ağır yorumlara cevap verdi.

    Ecem Üzgör: Almanya'da yapılan Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden model Ecem Uzgör, 'Türkiye Güzeli' sanılmasından dolayı sosyal medya üzerinden yapılan ağır yorumlara cevap verdi.

  11. Ayşegül Terzi: Hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu ikinci kez adliyeye sevk edildi.

    Ayşegül Terzi: Hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu ikinci kez adliyeye sevk edildi.