Snowden'den Uyarı: O Uygulamayı Silin

Snowden'den uyarı: O uygulamayı silin

  1. ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'nın dinleme skandalını ortaya çıkaran Snowden, akıllı telefon kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir uyarıda bulundu.

    ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'nın dinleme skandalını ortaya çıkaran Snowden, akıllı telefon kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir uyarıda bulundu.

  2. Snowden, Google'ın dün kullanıma sunduğu uygulamanın hemen silinmesi tavsiyesinde bulundu.

    Snowden, Google'ın dün kullanıma sunduğu uygulamanın hemen silinmesi tavsiyesinde bulundu.

  3. Google'ın WhatsApp'a rakip olan uygulaması Allo'yu hedef alan Snowden, konu ile ilgili tweet atarak be uyarısının nedenine de açıklık getirdi.

    Google'ın WhatsApp'a rakip olan uygulaması Allo'yu hedef alan Snowden, konu ile ilgili tweet atarak be uyarısının nedenine de açıklık getirdi.

  4. Snowden'in iddiasına göre, Allo sayesinde Google, kullanıcıların mesajlaşmalarına erişim sağlayabiliyor.

    Snowden'in iddiasına göre, Allo sayesinde Google, kullanıcıların mesajlaşmalarına erişim sağlayabiliyor.

  5. Mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp geçtiğimiz aylarda uçtan uca şifreleme özelliğini kullanıma sundu.

    Mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp geçtiğimiz aylarda uçtan uca şifreleme özelliğini kullanıma sundu.

  6. Uçtan uca şifreleme iki kişinin mesajlaşmalarının sadece bu iki kişinin görmesine izin veren güvenli iletişim biçimine verilen isimdir.

    Uçtan uca şifreleme iki kişinin mesajlaşmalarının sadece bu iki kişinin görmesine izin veren güvenli iletişim biçimine verilen isimdir.

  7. WhatsApp'ın kullanıma sunduğu bu özellik şu anlama geliyor: Bu özelliği kullanan kişilerin mesajları, devlet kurumları, hacker'lar veya telekom şirketleri tarafından görülemiyor.

    WhatsApp'ın kullanıma sunduğu bu özellik şu anlama geliyor: Bu özelliği kullanan kişilerin mesajları, devlet kurumları, hacker'lar veya telekom şirketleri tarafından görülemiyor.