Şehit'in Eşi Rüzgar Çetin Hakkında İlk Kez Konuştu!

Şehit polisin eşi Rüzgar Çetin hakkında ilk kez konuştu!

  1. İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaş'taki trafik kazasına ilişkin yargılanan Rüzgar Çetin'i, "bilinçli taksir" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, sanığın aynı zamanda oy çokluğuyla tahliyesine karar verdi.

    İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaş'taki trafik kazasına ilişkin yargılanan Rüzgar Çetin'i, "bilinçli taksir" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, sanığın aynı zamanda oy çokluğuyla tahliyesine karar verdi.

  2. Bu karar başta sosyal medya olmak üzere birçok alanda tepki çekti. Peki şehit polisin eşi Özlem Alagöz neden şikayetini geri çekti. Bir televizyon programına konuştu ve ilk kez anlattı.

    Bu karar başta sosyal medya olmak üzere birçok alanda tepki çekti. Peki şehit polisin eşi Özlem Alagöz neden şikayetini geri çekti. Bir televizyon programına konuştu ve ilk kez anlattı.

  3. Yaşanan kazada şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz, canlı yayında katıldığı bir tv programında önemli açıklamalarda bulundu.

    Yaşanan kazada şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz, canlı yayında katıldığı bir tv programında önemli açıklamalarda bulundu.

  4. Alagöz, '8 aydır süren bir dava var siz de bunu takip ediyorsunuz. Artık çok bunaldım, gücüm kalmadı o yüzden pes ettim.

    Alagöz, '8 aydır süren bir dava var siz de bunu takip ediyorsunuz. Artık çok bunaldım, gücüm kalmadı o yüzden pes ettim.

  5. Çocuklarıma konsantre olmam gerekiyordu. Çocuklarım zaten bir baba yokluğunu yaşıyorlar, annenin de psikoloji hat safhada bozuldu.

    Çocuklarıma konsantre olmam gerekiyordu. Çocuklarım zaten bir baba yokluğunu yaşıyorlar, annenin de psikoloji hat safhada bozuldu.

  6. Çocuklarıma motive olmak istiyorum. Maddi manevi tazminat istemiyoruz. Sadece sigorta yaptırdığınızda, karşı tarafa verilecek bir 330 bin lira para var.

    Çocuklarıma motive olmak istiyorum. Maddi manevi tazminat istemiyoruz. Sadece sigorta yaptırdığınızda, karşı tarafa verilecek bir 330 bin lira para var.

  7. Onu alacağım sadece başka da hiçbir şekilde para konusu söz konusu olmadı. Benim de ihtiyacım yok zaten.

    Onu alacağım sadece başka da hiçbir şekilde para konusu söz konusu olmadı. Benim de ihtiyacım yok zaten.

  8. Bana 'iş bulalım' teklifi etmiştiniz hatırlarsanız, benim ihtiyacım çok maddi olarak herhangi bir şeye" dedi.

    Bana 'iş bulalım' teklifi etmiştiniz hatırlarsanız, benim ihtiyacım çok maddi olarak herhangi bir şeye" dedi.

  9. MAHKEME HEYETİ DEĞİŞTİ<p>    -Mahkeme heyetinin değiştiği öğrenildi. Kararı yeni heyet verdi.    -Duruşma salonunda mağdur taraftan kimsenin olmaması dikkat çekti. Celse arası şikayetinden vazgeçen şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi ile kardeşleri de duruşmaya gelmedi.    -Salonda Rüzgar Çetin'in çok sayıda yakını ve arkadaşı vardı.

    MAHKEME HEYETİ DEĞİŞTİ

    -Mahkeme heyetinin değiştiği öğrenildi. Kararı yeni heyet verdi. -Duruşma salonunda mağdur taraftan kimsenin olmaması dikkat çekti. Celse arası şikayetinden vazgeçen şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi ile kardeşleri de duruşmaya gelmedi. -Salonda Rüzgar Çetin'in çok sayıda yakını ve arkadaşı vardı.

  10. SİLİVRİ'DEN AYRILDI<p>    Polis arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin&#8217;in oğlu Rüzgar Çetin, tahliye olmasının ardından kendisini almaya gelen bir ciple Silivri Cezaevi'nden ayrıldı.

    SİLİVRİ'DEN AYRILDI

    Polis arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, tahliye olmasının ardından kendisini almaya gelen bir ciple Silivri Cezaevi'nden ayrıldı.