İşte Adil Öksüz'ün Son Saklandığı Yer...

Adil Öksüz'ün son saklandığı yerde inceleme

  1. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) "Hava Kuvvetleri imamı'' firari Adil Öksüz'ün son saklandığı iddia edilen çiftlik evinde jandarma arama yaptı.

    Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) "Hava Kuvvetleri imamı'' firari Adil Öksüz'ün son saklandığı iddia edilen çiftlik evinde jandarma arama yaptı.

  2. Firari Öksüz’ün, Kırklareli merkeze 30 kilometre uzaklıktaki, sınıra yakın Çeşmeköy'deki çiftlik evinde saklandığı iddia edildi.

    Firari Öksüz’ün, Kırklareli merkeze 30 kilometre uzaklıktaki, sınıra yakın Çeşmeköy'deki çiftlik evinde saklandığı iddia edildi.

  3. İddia üzerine Kırklareli Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, evde arama yaptı, köylülerle konuştu.

    İddia üzerine Kırklareli Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, evde arama yaptı, köylülerle konuştu.

  4. Öksüz’ün, iki yıldır kullanılmayan çiftlik evinde saklandıktan sonra buradan Bulgaristan sınırını geçerek yurtdışına kaçtığı iddia edilmişti.

    Öksüz’ün, iki yıldır kullanılmayan çiftlik evinde saklandıktan sonra buradan Bulgaristan sınırını geçerek yurtdışına kaçtığı iddia edilmişti.

  5. Jandarma ekipleri, Çeşmeköy’e yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta ormanlık alandaki tarlada bulunan kulübede incelemelerde bulundu.

    Jandarma ekipleri, Çeşmeköy’e yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta ormanlık alandaki tarlada bulunan kulübede incelemelerde bulundu.

  6. Kime ait olduğu henüz açıklanmayan bağevinde bulunan eşyalar titizlikle incelenirken, turşu bidonlarının bulunması dikkat çekti.

    Kime ait olduğu henüz açıklanmayan bağevinde bulunan eşyalar titizlikle incelenirken, turşu bidonlarının bulunması dikkat çekti.

  7. Çeşmeköy'de Kamber mevkiindeki bağevi çevresindeki arazilerin de FETÖ'cü şirketler tarafından alındığı öne sürüldü. Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekiplerince yaklaşık 2 saat süren incelemenin ardından evdeki birçok eşyaya el konuldu.

    Çeşmeköy'de Kamber mevkiindeki bağevi çevresindeki arazilerin de FETÖ'cü şirketler tarafından alındığı öne sürüldü. Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekiplerince yaklaşık 2 saat süren incelemenin ardından evdeki birçok eşyaya el konuldu.

  8. Kırklareli'ne yaklaşık 35 kilometrede mesafedeki merkez köylerinden Çeşmeköy'de köylüler de Adil Öksüz'ün 2 gün bağevinde saklandığı iddialarını şaşkınlıkla karşıladı.

    Kırklareli'ne yaklaşık 35 kilometrede mesafedeki merkez köylerinden Çeşmeköy'de köylüler de Adil Öksüz'ün 2 gün bağevinde saklandığı iddialarını şaşkınlıkla karşıladı.

  9. Köyden kimsenin Adil Öksüz'ü görmediğini anlatan 56 yaşındaki Mehmet Yumuk, "Biz Adil Öksüz'ün köyümüzdeki saklandığını gazete ve televizyonlardan öğrendik. Bizim hiç haberimiz olmadı, gören de yokmuş" dedi.

    Köyden kimsenin Adil Öksüz'ü görmediğini anlatan 56 yaşındaki Mehmet Yumuk, "Biz Adil Öksüz'ün köyümüzdeki saklandığını gazete ve televizyonlardan öğrendik. Bizim hiç haberimiz olmadı, gören de yokmuş" dedi.

  10. Kırklareli'ne bağlı Çeşmeköy, Bulgaristan sınırına yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta.

    Kırklareli'ne bağlı Çeşmeköy, Bulgaristan sınırına yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta.

  11. Adil Öksüz'ü saklandığı öne sürülen bağevinin bulunduğu Kamber mevkii ise toprak ve dar yollardan oluşan bir vadinin ortasında yer alıyor.

    Adil Öksüz'ü saklandığı öne sürülen bağevinin bulunduğu Kamber mevkii ise toprak ve dar yollardan oluşan bir vadinin ortasında yer alıyor.

  12. Adil Öksüz'ün bağevinde kalıp kalmadığı ise jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma ve evden alınan eşyalardan alınacak parmak izlerinin tespit edilmesinin ardından ortaya çıkacak.

    Adil Öksüz'ün bağevinde kalıp kalmadığı ise jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma ve evden alınan eşyalardan alınacak parmak izlerinin tespit edilmesinin ardından ortaya çıkacak.