2 Canlı Bomba Türk Bayrağı İle Kendilerini Saklamaya Çalıştı

İşte olay yerinden ilk görüntüler

  1. ANKARA'da bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, polisin 'teslim ol' çağrısı üzerine kendilerini patlattı.

    ANKARA'da bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, polisin 'teslim ol' çağrısı üzerine kendilerini patlattı.

  2. Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda polisin "teslim ol" çağrısı üzerine kendilerini patlattı. Teröristler ölü ele geçirildi. Bir üçüncü kişinin de kaçtığı ihtimali üzerinde duruluyor.

    Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda polisin "teslim ol" çağrısı üzerine kendilerini patlattı. Teröristler ölü ele geçirildi. Bir üçüncü kişinin de kaçtığı ihtimali üzerinde duruluyor.

  3. Polis ekiplerinin hem Diyarbakır'dan gelen bir istihbaratı değerlendirmesi üzerine Ankara'da terör saldırısı gerçekleştirmesi beklenen teröristlerin aranmasına başlandı. Haymana'daki bir at çiftliğinden şüphelilerin olduğuna dair ikinci bir ihbar alan emniyet güçleri sabah saatlerinde harekete geçti.

    Polis ekiplerinin hem Diyarbakır'dan gelen bir istihbaratı değerlendirmesi üzerine Ankara'da terör saldırısı gerçekleştirmesi beklenen teröristlerin aranmasına başlandı. Haymana'daki bir at çiftliğinden şüphelilerin olduğuna dair ikinci bir ihbar alan emniyet güçleri sabah saatlerinde harekete geçti.

  4. Olay yerine geniş çaplı bir operasyon başlatan Ankara emniyeti sabaha karşı teröristlere teslim olun çağrısı yaptığı, teröristlerin kaçamayacaklarını anlayınca kendilerini patlattıkları öğrenildi.

    Olay yerine geniş çaplı bir operasyon başlatan Ankara emniyeti sabaha karşı teröristlere teslim olun çağrısı yaptığı, teröristlerin kaçamayacaklarını anlayınca kendilerini patlattıkları öğrenildi.

  5. TÜRK BAYRAĞIYLA KENDİLERİNİ SAKLADILAR!  Eylemi gerçekleştirecek olan 2 teröristin Türk Bayrağını kullanarak kendilerini sakladıkları görüldü.

    TÜRK BAYRAĞIYLA KENDİLERİNİ SAKLADILAR! Eylemi gerçekleştirecek olan 2 teröristin Türk Bayrağını kullanarak kendilerini sakladıkları görüldü.

  6. İŞTE CANLI BOMBA SALDIRISINDA KULLANILACAK O ARAÇ

    İŞTE CANLI BOMBA SALDIRISINDA KULLANILACAK O ARAÇ