PKK Mağarasından Çıkanlar Askeri Şaşkına Çevirdi

Kovan Tepe bulunan PKK mağarası şaşkına çevirdi.

  1. Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari devam eden operasyonlar kapsamında Kovan Tepe’de büyük bir mağara buldu. Havalandırma sistemi bulunan mağarada en dikkat çekici görüntü ise kilitli bir kapının ardından çıkan cephanelik oldu.

    Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari devam eden operasyonlar kapsamında Kovan Tepe’de büyük bir mağara buldu. Havalandırma sistemi bulunan mağarada en dikkat çekici görüntü ise kilitli bir kapının ardından çıkan cephanelik oldu.

  2. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları kapsamında dün 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı tarafından arama tarama faaliyetleri icra edildi. Bu esnasında Hakkari Kovan Tepe mevkiindeki büyük mağara içinde havan ile diğer silah ve malzemeler ele geçirildi. Mağarada kilitli çelik kapı ve fanlı havalandırma düzeneği bulunduğu görüldü.

    Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları kapsamında dün 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı tarafından arama tarama faaliyetleri icra edildi. Bu esnasında Hakkari Kovan Tepe mevkiindeki büyük mağara içinde havan ile diğer silah ve malzemeler ele geçirildi. Mağarada kilitli çelik kapı ve fanlı havalandırma düzeneği bulunduğu görüldü.

  3. İşte o fotoğraflar:

    İşte o fotoğraflar: