Boğaz Ağrısına İyi Gelen 5 Bitki Çayı!

Boğaz ağrısına iyi gelen 5 bitki çayı!

  1. Soğuk havalar nedeniyle ortaya çıkan boğaz ağrılarına iyi gelen beş bitki çayından birini içerek boğazınızı yumuşatmanız ve iltihaplanmayı azaltmanız mümkün.

    Soğuk havalar nedeniyle ortaya çıkan boğaz ağrılarına iyi gelen beş bitki çayından birini içerek boğazınızı yumuşatmanız ve iltihaplanmayı azaltmanız mümkün.

  2. Öksürüğü Hafifleten Meyan Kökü Çayı  <br>  Meyan Kökü Çayı öksürüğü hafifletirken boğaz ağrısına da iyi gelir. İster soğuk halde gargara yaparak isterseniz de sıcak halde çay olarak tüketebilirsiniz. Her şeyde olduğu gibi bunda da fazla tüketim farklı rahatsızlıklara neden olabilir.

    Öksürüğü Hafifleten Meyan Kökü Çayı
    Meyan Kökü Çayı öksürüğü hafifletirken boğaz ağrısına da iyi gelir. İster soğuk halde gargara yaparak isterseniz de sıcak halde çay olarak tüketebilirsiniz. Her şeyde olduğu gibi bunda da fazla tüketim farklı rahatsızlıklara neden olabilir.

  3. Boğaz Ağrısına İyi Gelen Papatya Çayı  <br>  Sakinleştirici etkiye sahip olan papatya çayı boğaz ağrısını da hafifletici özelliktedir. Uyku getiren bu bitkinin özellikle çalışırken içilmemesi gerekir. Soğuk bir şekilde yatmadan önce gargara yapmak iyi bir uyku sürecinin de yaşanmasını sağlar.

    Boğaz Ağrısına İyi Gelen Papatya Çayı
    Sakinleştirici etkiye sahip olan papatya çayı boğaz ağrısını da hafifletici özelliktedir. Uyku getiren bu bitkinin özellikle çalışırken içilmemesi gerekir. Soğuk bir şekilde yatmadan önce gargara yapmak iyi bir uyku sürecinin de yaşanmasını sağlar.

  4. Doğal Antibiyotik Adaçayı    <br>Doğal antibiyotik özelliğine sahip olan adaçayı, öksürüğü engeller. Çayı ister içebilir isterseniz de gargara yapabilirsiniz. Ada çayının içerisine bal ve limon karıştırarak yapacağınız karışım ile de kendinizi soğuk algınlığına karşı daha fazla koruma altına alabilirsiniz.

    Doğal Antibiyotik Adaçayı
    Doğal antibiyotik özelliğine sahip olan adaçayı, öksürüğü engeller. Çayı ister içebilir isterseniz de gargara yapabilirsiniz. Ada çayının içerisine bal ve limon karıştırarak yapacağınız karışım ile de kendinizi soğuk algınlığına karşı daha fazla koruma altına alabilirsiniz.

  5. Mikrop Öldürücü Karaağaç Çayı    <br>Mikropları öldürücü etkisi olan karaağaç çayı boğaz iltihaplanmalarının da önüne geçer. Günde 3 kez içmeniz isteğinizi karşılayacaktır. Boğaz ağrısını da hafifleten bu çay bir tür kalkan görevi de görerek boğazda yaşanacak tahrişlerin önüne geçer.

    Mikrop Öldürücü Karaağaç Çayı
    Mikropları öldürücü etkisi olan karaağaç çayı boğaz iltihaplanmalarının da önüne geçer. Günde 3 kez içmeniz isteğinizi karşılayacaktır. Boğaz ağrısını da hafifleten bu çay bir tür kalkan görevi de görerek boğazda yaşanacak tahrişlerin önüne geçer.

  6. Soğuk havalar nedeniyle ortaya çıkan boğaz ağrılarına iyi gelen beş bitki çayından birini içerek boğazınızı yumuşatmanız ve iltihaplanmayı azaltmanız mümkün.

    Soğuk havalar nedeniyle ortaya çıkan boğaz ağrılarına iyi gelen beş bitki çayından birini içerek boğazınızı yumuşatmanız ve iltihaplanmayı azaltmanız mümkün.