Küçük Onur: Ergenlik Kurbanı Oldum

Sahne hayatını ve ekrandan uzak kaldığı dönemi canlı yayında anlattı.

  1. Bir dönemin çocuk yıldızı 'Küçük Onur' Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Onur, sahne hayatını ve ekrandan uzak kaldığı dönemi canlı yayında anlattı.

    Bir dönemin çocuk yıldızı 'Küçük Onur' Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Onur, sahne hayatını ve ekrandan uzak kaldığı dönemi canlı yayında anlattı.

  2. * Gazino kültürü çok farklı bir kültür. Genelde aileler gelirdi. Eskiden insanlar çocuklarıyla gelirdi.

    * Gazino kültürü çok farklı bir kültür. Genelde aileler gelirdi. Eskiden insanlar çocuklarıyla gelirdi.

  3. * Para kazanmak ve aileme yardım etmek zorundaydım ve çok küçük yaşlarda sahne ile tanıştım.

    * Para kazanmak ve aileme yardım etmek zorundaydım ve çok küçük yaşlarda sahne ile tanıştım.

  4. * Allah herkese bir misyon yüklüyor. Kimimiz çocuk olarak yaşıyoruz, kimimiz çocuk yaşta olgunlaşmak zorunda kalıyoruz.

    * Allah herkese bir misyon yüklüyor. Kimimiz çocuk olarak yaşıyoruz, kimimiz çocuk yaşta olgunlaşmak zorunda kalıyoruz.

  5. * Hiçbir zaman için 'Çocukluğumu yaşayamadım' demiyorum.    * Ben bir AVM'ye gittiğimde oyun salonlarının önünde durup 2-3 tur atari oynuyorum.

    * Hiçbir zaman için 'Çocukluğumu yaşayamadım' demiyorum. * Ben bir AVM'ye gittiğimde oyun salonlarının önünde durup 2-3 tur atari oynuyorum.

  6. * Ses değişim dönemindeydim. Albüm yapmak istemedim. Belli periyodlarda şan eğitimi alarak yoluma devam ettim.

    * Ses değişim dönemindeydim. Albüm yapmak istemedim. Belli periyodlarda şan eğitimi alarak yoluma devam ettim.

  7. * Şarkı söylerken bir yerde kalıyordu sesim. Sonra bunun tıbbi yöntemlerle değil de eğitimlerle düzeleceğini öğrendim.    * Çocuk yaşımda içkili ortamlarda vs. ortamlardaydım. Başıma çok kötü şeyler gelebilirdi. Çok şükür ki gelmedi. İçimde öyle bir şey olmadığı için bu olaylara girmedim.

    * Şarkı söylerken bir yerde kalıyordu sesim. Sonra bunun tıbbi yöntemlerle değil de eğitimlerle düzeleceğini öğrendim. * Çocuk yaşımda içkili ortamlarda vs. ortamlardaydım. Başıma çok kötü şeyler gelebilirdi. Çok şükür ki gelmedi. İçimde öyle bir şey olmadığı için bu olaylara girmedim.

  8. * Beni yönlendirecek insanlarla bir arada olmadım. Kendimi ve ailemi korumak adına uzak durdum.

    * Beni yönlendirecek insanlarla bir arada olmadım. Kendimi ve ailemi korumak adına uzak durdum.

  9. * İmza yetkim ailemdeydi. 72 bölüm dizi çektik, 3 albüm yaptık. Şimdi de sahneye çıkıyorum, ekstralara gidiyorum.

    * İmza yetkim ailemdeydi. 72 bölüm dizi çektik, 3 albüm yaptık. Şimdi de sahneye çıkıyorum, ekstralara gidiyorum.

  10. * Bizim kafamız kıskançlığa çalışmıyordu. 'İbrahim şöyle ben niye böyleyim' dediğim olmadı hiç. İkimizi hiç kıyaslamadım. Onun da öyle düşünceleri olmamıştır.     * Sahne döneminde herkesten büyük destek gördüm. Kimi şarkı vererek destek oldu, kimi stüdyoya gelerek fikir verdi.

    * Bizim kafamız kıskançlığa çalışmıyordu. 'İbrahim şöyle ben niye böyleyim' dediğim olmadı hiç. İkimizi hiç kıyaslamadım. Onun da öyle düşünceleri olmamıştır. * Sahne döneminde herkesten büyük destek gördüm. Kimi şarkı vererek destek oldu, kimi stüdyoya gelerek fikir verdi.

  11. * Parasal sorun hiç yaşamadım. Akıllı binanın yapım döneminde sorun yaşadık. Ben rahmetli Hilmi Amca'nında o sorunlar yüzünden rahatsızlandığını düşünüyorum.

    * Parasal sorun hiç yaşamadım. Akıllı binanın yapım döneminde sorun yaşadık. Ben rahmetli Hilmi Amca'nında o sorunlar yüzünden rahatsızlandığını düşünüyorum.

  12. * Kız arkadaşımla bir şeylerin sözünü verdik. İnşallah önümüzdeki yaz evleneceğiz. Ben ailesini çok seviyorum, ailesinin de beni sevdiğine inanıyorum.

    * Kız arkadaşımla bir şeylerin sözünü verdik. İnşallah önümüzdeki yaz evleneceğiz. Ben ailesini çok seviyorum, ailesinin de beni sevdiğine inanıyorum.