Diriliş Ertuğrul Oyuncusu Ödülü Yere Attı!

İşte olay kare

  1. ALTIN KELEBEK AYAKLAR ALTINDA  Altın Kelebek Ödül töreninde en iyi dizi ödülünü alan Diriliş Ertuğrul'un oyuncusu Cavit Çetin Güner, Kelebek Ödülü'nü yere koyup, "Pabucum daha değerli" notuyla Instagram'dan paylaştı.

    ALTIN KELEBEK AYAKLAR ALTINDA Altın Kelebek Ödül töreninde en iyi dizi ödülünü alan Diriliş Ertuğrul'un oyuncusu Cavit Çetin Güner, Kelebek Ödülü'nü yere koyup, "Pabucum daha değerli" notuyla Instagram'dan paylaştı.

  2. TÖRENDE BÜYÜK KRİZ ÇIKTI  Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Törende TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a en iyi dizi ödülü verildi. Ancak ödül töreninde yaşananlar sonrasında kriz çıkardı.

    TÖRENDE BÜYÜK KRİZ ÇIKTI Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Törende TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a en iyi dizi ödülü verildi. Ancak ödül töreninde yaşananlar sonrasında kriz çıkardı.

  3. TEPKİSİNİ INSTAGRAM'DAN GÖSTERDİ  Dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yaşananları aktardı. Güner, diziye tek ödül verilmesi ve törende oyunculara ya da yönetmene mikrofon uzatılmamasına tepki gösterdi. Güner ödülü ayağının dibine koyup çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından olay yaratacak bir yorumla paylaştı.

    TEPKİSİNİ INSTAGRAM'DAN GÖSTERDİ Dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yaşananları aktardı. Güner, diziye tek ödül verilmesi ve törende oyunculara ya da yönetmene mikrofon uzatılmamasına tepki gösterdi. Güner ödülü ayağının dibine koyup çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından olay yaratacak bir yorumla paylaştı.

  4. İşte Güner'in olay yaratacak yorumu:  -3 sezondur sadece kendi gününün degil ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler.. Mecburen diyorum çünkü; cayır cayır en iyi oyuncu, en iyi yapım, en iyi yönetimde bizim hakkımız ama onlardan degiliz. Ya bugüne kadar vermediler, bugün de yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler...

    İşte Güner'in olay yaratacak yorumu: -3 sezondur sadece kendi gününün degil ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler.. Mecburen diyorum çünkü; cayır cayır en iyi oyuncu, en iyi yapım, en iyi yönetimde bizim hakkımız ama onlardan degiliz. Ya bugüne kadar vermediler, bugün de yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler...

  5. "PABUCUM DAHA DEĞERLİ"  -Her çarsamba raitingde gösteriyoruz hak ettigimiz değeri aslında anlayana... Bu ödülün degeri fotografta! Pabucum daha değerli şu an...

    "PABUCUM DAHA DEĞERLİ" -Her çarsamba raitingde gösteriyoruz hak ettigimiz değeri aslında anlayana... Bu ödülün degeri fotografta! Pabucum daha değerli şu an...

  6. OKAN BAYÜLGEN NE DEDİ?  Okan Bayülgen ise sahnede Diriliş Ertuğrul ekibine söz verilmemesi ile ilgili bir twit atarak açıklamada bulundu..

    OKAN BAYÜLGEN NE DEDİ? Okan Bayülgen ise sahnede Diriliş Ertuğrul ekibine söz verilmemesi ile ilgili bir twit atarak açıklamada bulundu..

  7. TEŞEKKÜR BİLE EDEMEDİ  Diriliş Ertuğrul dizisi ilk ödül alan işlerden biriydi. Ve buraya geldiklerinde bu konuyla ilgili "baştan tembihlediğimiz" bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar.

    TEŞEKKÜR BİLE EDEMEDİ Diriliş Ertuğrul dizisi ilk ödül alan işlerden biriydi. Ve buraya geldiklerinde bu konuyla ilgili "baştan tembihlediğimiz" bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar.

  8. "O GÜN YAYINLANMASA BİLE EKRAN BAŞINDA OLACAĞIM"  -Bu açıdan, ben de Driliş Ertuğrul'u hiç de seyretmediğim için kendilerine söz vermek istiyorum. Bundan sonra her gün seyredeceğim. O gün yayınlanmasa bile ben ekran başında olacağım.

    "O GÜN YAYINLANMASA BİLE EKRAN BAŞINDA OLACAĞIM" -Bu açıdan, ben de Driliş Ertuğrul'u hiç de seyretmediğim için kendilerine söz vermek istiyorum. Bundan sonra her gün seyredeceğim. O gün yayınlanmasa bile ben ekran başında olacağım.

  9. YAPIMCI ÖDÜLÜ İADE ETTİ  Yaşananlar sonrasında olay daha da büyüdü. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, ödül töreninde  selamlama ve teşekkür konuşmasının engellendiğini belirterek, ödülü iade ettiğini açıkladı. İşte Bozdağ'ın o açıklaması:

    YAPIMCI ÖDÜLÜ İADE ETTİ Yaşananlar sonrasında olay daha da büyüdü. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, ödül töreninde selamlama ve teşekkür konuşmasının engellendiğini belirterek, ödülü iade ettiğini açıkladı. İşte Bozdağ'ın o açıklaması:

  10. YAPIMCI ÖDÜLÜ İADE ETTİ  Yaşananlar sonrasında olay daha da büyüdü. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, ödül töreninde  selamlama ve teşekkür konuşmasının engellendiğini belirterek, ödülü iade ettiğini açıkladı. İşte Bozdağ'ın o açıklaması:

    YAPIMCI ÖDÜLÜ İADE ETTİ Yaşananlar sonrasında olay daha da büyüdü. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, ödül töreninde selamlama ve teşekkür konuşmasının engellendiğini belirterek, ödülü iade ettiğini açıkladı. İşte Bozdağ'ın o açıklaması:

  11. -Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum.

    -Ödül töreni sırasında Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcısı ve Senaristi olarak bizlere ödül veren siz izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir. Her ödül alan kişiye konuşma hakkı verilirken, bizlerin bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum.

  12. -Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste geri iade ettim.

    -Bu engellenmenin haklı başarımız ve siz izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ödül törenini protesto ederek Diriliş Ertuğrul Dizisi Yapımcı ve Senaristi olarak haklı olarak aldığımız ödülü kuliste geri iade ettim.

  13. -Programın sunucusu Okan Bayülgen’in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve siz değerli izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum.

    -Programın sunucusu Okan Bayülgen’in özür yerine Türkiye ve dünyada bu kadar ilgi gören ve siz değerli izleyicilerimizin takdirini kazanan dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesini de nezaketten uzak bir davranış olarak değerlendiriyorum.

  14. -Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen’in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin. Kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını konuşması bizlere göstermiştir."

    -Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması Bayülgen’in kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin. Kendisinin dizimizden alacağı hiçbir kıymet değeri olamayacağını konuşması bizlere göstermiştir."