Baba Vanga'nın O Kehaneti De Tutacak Mı?

O kehaneti de tutacak mı?

  1. Gözleri görmeyen Bulgar kahin Baba Vanga'nın, 11 Eylül saldırıları, 2004'teki tsunami felaketi ve IŞİD'in doğuşu gibi tahminlerinin ardından İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılacağını da önceden söylediği düşünülüyor.

    Gözleri görmeyen Bulgar kahin Baba Vanga'nın, 11 Eylül saldırıları, 2004'teki tsunami felaketi ve IŞİD'in doğuşu gibi tahminlerinin ardından İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılacağını da önceden söylediği düşünülüyor.

  2. 1996'da 85 yaşında hayatını kaybeden Baba Vanga, Balkanların 'Nostradamus'u olarak biliniyor. İngiliz The Sun'ın haberine göre Baba Vanga'nın kehanetlerinin yüzde 85 oranıyla doğru çıktığı belirtiliyor.

    1996'da 85 yaşında hayatını kaybeden Baba Vanga, Balkanların 'Nostradamus'u olarak biliniyor. İngiliz The Sun'ın haberine göre Baba Vanga'nın kehanetlerinin yüzde 85 oranıyla doğru çıktığı belirtiliyor.

  3. Baba kehanetinde, bildiğimiz haliyle Avrupa'nın 2016 yılı sonunda 'varoluşunun biteceğini' söylemişti.

    Baba kehanetinde, bildiğimiz haliyle Avrupa'nın 2016 yılı sonunda 'varoluşunun biteceğini' söylemişti.

  4. Baba Vanga'ya göre kıta 'hemen hemen boş' kalacak, hatta 'neredeyse hiçbir bir yaşam formunun bulunmadığı çorak bir araziye' dönüşecek.

    Baba Vanga'ya göre kıta 'hemen hemen boş' kalacak, hatta 'neredeyse hiçbir bir yaşam formunun bulunmadığı çorak bir araziye' dönüşecek.

  5. Baba'ya inananlar, ilişkilerin kopması yüzünden Avrupa'da bir savaş çıkmasından endişe ediyor. Vanga, aşırıcıların Avrupa'ya karşı kimyasal silah kullanacağını da öne sürmüştü.

    Baba'ya inananlar, ilişkilerin kopması yüzünden Avrupa'da bir savaş çıkmasından endişe ediyor. Vanga, aşırıcıların Avrupa'ya karşı kimyasal silah kullanacağını da öne sürmüştü.

  6. Öte yandan ölümünden önce Bulgar kahin, büyük bir Müslüman savaşı olacağını söylemiş, bu kehanet terör örgütü IŞİD'in doğuşuyla ilişkilendirilmişti.

    Öte yandan ölümünden önce Bulgar kahin, büyük bir Müslüman savaşı olacağını söylemiş, bu kehanet terör örgütü IŞİD'in doğuşuyla ilişkilendirilmişti.

  7. Hatta Baba Vanga Suriye'de büyük Müslüman savaşı olacağını da öngörmüştü.

    Hatta Baba Vanga Suriye'de büyük Müslüman savaşı olacağını da öngörmüştü.

  8. Baba Vanga&#8217;nın kehanetleri son aylarda yaşananlarla gündeme geldi.    <br>  Tarihte isimlerini en çok duyduğumuz iki kahinin 2016 yılı için Avrupa'ya yönelik kehanetleri ise şoke etti..

    Baba Vanga’nın kehanetleri son aylarda yaşananlarla gündeme geldi.
    Tarihte isimlerini en çok duyduğumuz iki kahinin 2016 yılı için Avrupa'ya yönelik kehanetleri ise şoke etti..

  9. Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911'de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi.

    Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911'de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi.

  10. 16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, bu tarihten sonra Orta Çağın ünlü kahini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu.

    16 yaşındayken bir fırtına sırasında yıldırım çarpması sonucu görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, bu tarihten sonra Orta Çağın ünlü kahini Nostradamus gibi, sonradan gerçek olan kehanetlerde bulunarak, uluslararası üne kavuştu.

  11. Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı.

    Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bülümü doğru çıktı.

  12. İkinci Dünya Savaşı&#8217;nın sonucundan Gandi&#8217;nin ölümüne, 11 Eylül saldırılarından Obama&#8217;nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok kehanette bulundu.

    İkinci Dünya Savaşı’nın sonucundan Gandi’nin ölümüne, 11 Eylül saldırılarından Obama’nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok kehanette bulundu.

  13. Baba Vanga, Bulgaristan'da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi.

    Baba Vanga, Bulgaristan'da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi.

  14. İkinci dünya savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti.

    İkinci dünya savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti.

  15. Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga Sovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de..

    Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga Sovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de..

  16. Önümüzdeki sonraki yıllar için öngördükleri ise hiç de iç açıcı görünmüyor.

    Önümüzdeki sonraki yıllar için öngördükleri ise hiç de iç açıcı görünmüyor.

  17. İşte Baba Vanga&#8217;nın 2015 sonrası için kehanetleri

    İşte Baba Vanga’nın 2015 sonrası için kehanetleri

  18. 2018­ Dünyanın yeni süper gücü Çin Cumhuriyeti olacak. Sömürenler sömürge haline gelecek.

    2018­ Dünyanın yeni süper gücü Çin Cumhuriyeti olacak. Sömürenler sömürge haline gelecek.

  19. 2023 ­Yerkürenin yörüngesinde belli belirsiz bir değişiklik yaşanacak.

    2023 ­Yerkürenin yörüngesinde belli belirsiz bir değişiklik yaşanacak.

  20. 2026 ­Avrupa'nın nüfusu tükenme noktasına gelecek.

    2026 ­Avrupa'nın nüfusu tükenme noktasına gelecek.

  21. 2028 ­Yeni bir enerji çeşidi geliştirilecek (büyük olasılıkla kontrol altına alınmış termonükleer reaksiyon). Yavaş yavaş açlığın önüne geçilecek.  İçinde insan bulunan bir uzay gemisi Venüs'e yollanacak.

    2028 ­Yeni bir enerji çeşidi geliştirilecek (büyük olasılıkla kontrol altına alınmış termonükleer reaksiyon). Yavaş yavaş açlığın önüne geçilecek. İçinde insan bulunan bir uzay gemisi Venüs'e yollanacak.

  22. 2033­ Kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi artacak.

    2033­ Kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi artacak.

  23. 2043 ­Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.

    2043 ­Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.

  24. 2046 ­Tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. Hastalanan organın yerine yenisinin konması en çok kullanılan ve en basit tedavi yöntemi olacak.

    2046 ­Tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. Hastalanan organın yerine yenisinin konması en çok kullanılan ve en basit tedavi yöntemi olacak.

  25. 2076 ­Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hâkim olacak.

    2076 ­Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hâkim olacak.