Keçiboynuzunun 10 Muhteşem Faydası!

İşte keçiboynuzunun faydaları

  1. Keçiboynuzu, 5-10 metre boyunda, kışın yapraklarını dökmeyen, sürekli yeşil olan, yaz aylarında yeşil renkli çiçekler açan, siyah boynuz şeklinde meyvelere sahip bir ağaçtır. İşte keçiboynuzu pekmezinin 10 faydası..

    Keçiboynuzu, 5-10 metre boyunda, kışın yapraklarını dökmeyen, sürekli yeşil olan, yaz aylarında yeşil renkli çiçekler açan, siyah boynuz şeklinde meyvelere sahip bir ağaçtır. İşte keçiboynuzu pekmezinin 10 faydası..

  2. GRİBE, ÖKSÜRÜĞE İYİ GELİR    İçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir

    GRİBE, ÖKSÜRÜĞE İYİ GELİR İçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir

  3. NEFES DARLIĞINA ETKİLİ    Balgam söktürür, göğsü yumuşatır, bronşları açar, sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına oldukça etkilidir.

    NEFES DARLIĞINA ETKİLİ Balgam söktürür, göğsü yumuşatır, bronşları açar, sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına oldukça etkilidir.

  4. BAĞIRSAK RAHATSIZLIKLARINA İYİ GELİR    Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıklarına ve gastrite etkilidir. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizler. Mideye kuvvet verir.

    BAĞIRSAK RAHATSIZLIKLARINA İYİ GELİR Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıklarına ve gastrite etkilidir. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizler. Mideye kuvvet verir.

  5. DİŞ VE DİŞ ETLERİNE FAYDALIDIR    Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.

    DİŞ VE DİŞ ETLERİNE FAYDALIDIR Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.

  6. DOĞAL GÜÇ VE BESİN KAYNAĞIDIR    Yüksek doğal şekerler, zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A, B, B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır.

    DOĞAL GÜÇ VE BESİN KAYNAĞIDIR Yüksek doğal şekerler, zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A, B, B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır.

  7. KANIN ZEHİRLİ MADDELERİNİ TEMİZLER    Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yaralı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.

    KANIN ZEHİRLİ MADDELERİNİ TEMİZLER Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yaralı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.

  8. AKCİĞER KANSERİNİ ÖNLER    İnsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini%90 oranında önleme gücüne sahiptir.

    AKCİĞER KANSERİNİ ÖNLER İnsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini%90 oranında önleme gücüne sahiptir.

  9. ÇARPINTIYI ÖNLER    Kalbe faydalıdır, kalp çarpıntısını önler

    ÇARPINTIYI ÖNLER Kalbe faydalıdır, kalp çarpıntısını önler

  10. RADYASYONU DIŞARI ATAR    İnsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atar.

    RADYASYONU DIŞARI ATAR İnsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atar.

  11. YARA VE İLTİHAPLARI İYİLEŞTİRİR    Bakteri yok edici özelliği ile yara ve iltihapların kolayca iyileşmesine yardımcı oluyor.

    YARA VE İLTİHAPLARI İYİLEŞTİRİR Bakteri yok edici özelliği ile yara ve iltihapların kolayca iyileşmesine yardımcı oluyor.