Erdoğan, El Bani'yi Murat Yıldırım'a İstedi!

Erdoğan Faslı İmane El Bani'yi Murat Yıldırım'a istedi!

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyuncu Murat Yıldırım için Faslı oyuncu ve model İmane El Bani'yi, cep telefonundan görüntülü yaptığı görüşmeyle babasından istedi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyuncu Murat Yıldırım için Faslı oyuncu ve model İmane El Bani'yi, cep telefonundan görüntülü yaptığı görüşmeyle babasından istedi.

  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'na gelişinde oyuncu Murat Yıldırım ve nişanlısı Faslı oyuncu ve model İmane El Bani ile karşılaştı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'na gelişinde oyuncu Murat Yıldırım ve nişanlısı Faslı oyuncu ve model İmane El Bani ile karşılaştı.

  3. Erdoğan, cep telefonu üzerinden görüntülü görüştüğü El Bani'ye "Gençler anlaşmışlar. Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Murat Yıldırım'a kızınızı istiyoruz." dedi.

    Erdoğan, cep telefonu üzerinden görüntülü görüştüğü El Bani'ye "Gençler anlaşmışlar. Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Murat Yıldırım'a kızınızı istiyoruz." dedi.

  4. Yıldırım ve El Bani ile bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra Facetime aracılığıyla El Bani'yi babası Bouchaib El Bani'den istedi. Baba El Bani ise "İnşallah daha hayırlı, mübarek bir olaya dönüşür bu evlilik." diye yanıt verdi.

    Yıldırım ve El Bani ile bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra Facetime aracılığıyla El Bani'yi babası Bouchaib El Bani'den istedi. Baba El Bani ise "İnşallah daha hayırlı, mübarek bir olaya dönüşür bu evlilik." diye yanıt verdi.

  5. Erdoğan, ailesi ve şahsı adına sevgi ve saygılarını sunarken, baba El Bani, "Teşekkür ederim. Madem birbirlerini sevmişler. Kız istemeyi siz yaptığınız için inşallah bu evlilik daha mübarek hale gelir." ifadesini kullandı.

    Erdoğan, ailesi ve şahsı adına sevgi ve saygılarını sunarken, baba El Bani, "Teşekkür ederim. Madem birbirlerini sevmişler. Kız istemeyi siz yaptığınız için inşallah bu evlilik daha mübarek hale gelir." ifadesini kullandı.

  6. Babayı tebrik eden Erdoğan, "Hayırlı, uğurlu olur inşallah. Bir gün hayırlı bir vesileyle görüşürüz." temennisinde bulundu. Emine Erdoğan da çifti tebrik etti.

    Babayı tebrik eden Erdoğan, "Hayırlı, uğurlu olur inşallah. Bir gün hayırlı bir vesileyle görüşürüz." temennisinde bulundu. Emine Erdoğan da çifti tebrik etti.

  7. İmane Elbani Fas'ın yıldızlarından biri. Ortadoğu'da hayli şöhret sahibi. Murat Yıldırım boşandıktan sonra ilk kez yeni bir aşka yelken açtı. O isim de Faslı güzel oldu.

    İmane Elbani Fas'ın yıldızlarından biri. Ortadoğu'da hayli şöhret sahibi. Murat Yıldırım boşandıktan sonra ilk kez yeni bir aşka yelken açtı. O isim de Faslı güzel oldu.

  8. Murat Yıldırım Faslı aşkını davul zurna tutup alnından öperek karşılamış ve bu kareyi instagram hesabından paylaşmıştı.

    Murat Yıldırım Faslı aşkını davul zurna tutup alnından öperek karşılamış ve bu kareyi instagram hesabından paylaşmıştı.

  9. Çok sayıda reklam filmi ve dizide rol alan Elbani, önceki gün iş için bulunduğu Mısır’dan İstanbul’a gelmişti.

    Çok sayıda reklam filmi ve dizide rol alan Elbani, önceki gün iş için bulunduğu Mısır’dan İstanbul’a gelmişti.

  10. İKİNCİ EŞİ OLACAK  <p>  Yıldırım, 2008 yılında Burçin Terzioğlu ile evlenmiş 2014 yılında ise boşanmıştı.

    İKİNCİ EŞİ OLACAK

    Yıldırım, 2008 yılında Burçin Terzioğlu ile evlenmiş 2014 yılında ise boşanmıştı.

  11. MURAT YILDIRIM KİMDİR?  <p>  Son olarak 'Gecenin Kraliçesi'nde oynayan Murat Yıldırım'ın rol aldığı projeler ise şöyle:  <p><strong>DİZİLER</strong><br>    Ayrılsak da Beraberiz <br>    Hayat Bilgisi <br>    Patron Kim? <br>    Ölümsüz Aşk <br>    Bütün Çocuklarım <br>    Büyük Yalan <br>    Fırtına Ali <br>    Asi-Demir <br>    Ey Aşk Nerdesin<br>    Aşk ve Ceza-Savaş <br>    Suskunlar-Ecevit <br>    Gecenin Kraliçesi-Kartal</p>

    MURAT YILDIRIM KİMDİR?

    Son olarak 'Gecenin Kraliçesi'nde oynayan Murat Yıldırım'ın rol aldığı projeler ise şöyle:

    DİZİLER
    Ayrılsak da Beraberiz
    Hayat Bilgisi
    Patron Kim?
    Ölümsüz Aşk
    Bütün Çocuklarım
    Büyük Yalan
    Fırtına Ali
    Asi-Demir
    Ey Aşk Nerdesin
    Aşk ve Ceza-Savaş
    Suskunlar-Ecevit
    Gecenin Kraliçesi-Kartal