İbrahim Tatlıses Evleniyor İşte Müstakbel Eşi

İbrahim Tatlıses evleniyor işte müstakbel eşi

  1. Uzun zamandır Damla Buket Çakıcı ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses'in evlilik kararı aldığını yakın arkadaşı Aydemir Akbaş duyurdu.

    Uzun zamandır Damla Buket Çakıcı ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses'in evlilik kararı aldığını yakın arkadaşı Aydemir Akbaş duyurdu.

  2. 'İkinci Şans'ın galasına katılan İbrahim Tatlıses'in 35 yıllık dostu Aydemir Akbaş sürprizi patlattı.

    'İkinci Şans'ın galasına katılan İbrahim Tatlıses'in 35 yıllık dostu Aydemir Akbaş sürprizi patlattı.

  3. Habercilere "İbrahim yakında evleniyor. Ben de nikah şahitleri olacağım. Hiç olmadığı kadar mutlu. Onu böyle görmek ne güzel" dedi.

    Habercilere "İbrahim yakında evleniyor. Ben de nikah şahitleri olacağım. Hiç olmadığı kadar mutlu. Onu böyle görmek ne güzel" dedi.

  4. İbrahim Tatlıses'in yıllardır yardımcılığını yapan 'sağ kolum' dediği Damla Buket Çakıcı ile şu sıralar evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. (Hürriyet)

    İbrahim Tatlıses'in yıllardır yardımcılığını yapan 'sağ kolum' dediği Damla Buket Çakıcı ile şu sıralar evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. (Hürriyet)

  5. DAMLA BUKET ÇAKICI KİMDİR?  <br>  Damla Buket Çakıcı 2010 yılında İbrahim Tatlıses vurulduğunda, kendisinin 9 yıllık asistanıydı.

    DAMLA BUKET ÇAKICI KİMDİR?
    Damla Buket Çakıcı 2010 yılında İbrahim Tatlıses vurulduğunda, kendisinin 9 yıllık asistanıydı.

  6. Her yere beraber gittiği asistanı olarak o günde arabada yanında duruyordu. Kendisi de İbrahim Tatlıses gibi yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

    Her yere beraber gittiği asistanı olarak o günde arabada yanında duruyordu. Kendisi de İbrahim Tatlıses gibi yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.