Erhan Çelik'in Giderken Evden Aldığı 3 Şey!

İşte giderken aldığı 3 şey!

  1. Geçen haftaya damga vuran Gülben Ergen-Erhan Çelik boşanma kararından sonra Gülben Ergen'in yeni yıla bekar girmek istediği öğrenildi.

    Geçen haftaya damga vuran Gülben Ergen-Erhan Çelik boşanma kararından sonra Gülben Ergen'in yeni yıla bekar girmek istediği öğrenildi.

  2. Çiftin boşanma kararından sonra Gülben Ergen'in yeni yıla bekar girmek istediğini avukatlarına ilettiği vurgulandı.

    Çiftin boşanma kararından sonra Gülben Ergen'in yeni yıla bekar girmek istediğini avukatlarına ilettiği vurgulandı.

  3. 'Renkli Sayfalar' programının haberine göre, çiftin boşanma davası '2 Aralık 2016 Cuma günü görülecek.

    'Renkli Sayfalar' programının haberine göre, çiftin boşanma davası '2 Aralık 2016 Cuma günü görülecek.

  4. ERHAN ÇELİK EVDEN ÇIKARKEN ÜÇ ŞEY OLDU!    Çifte yakın bir kaynaktan gelen bilgiye göre; Erhan Çelik sadece, Gülben Ergen'in çocukları, Atlas, Aras ve Güney'in tişörtlerini aldı.

    ERHAN ÇELİK EVDEN ÇIKARKEN ÜÇ ŞEY OLDU! Çifte yakın bir kaynaktan gelen bilgiye göre; Erhan Çelik sadece, Gülben Ergen'in çocukları, Atlas, Aras ve Güney'in tişörtlerini aldı.

  5. İddialara göre Erhan Çelik işi gereği Ankara’ya yerleşmek zorunda kaldı. Sadece hafta sonu İstanbul’a gelen Çelik’in eşi Gülben Ergen bu arada çok yalnız kalıyordu.

    İddialara göre Erhan Çelik işi gereği Ankara’ya yerleşmek zorunda kaldı. Sadece hafta sonu İstanbul’a gelen Çelik’in eşi Gülben Ergen bu arada çok yalnız kalıyordu.

  6. Erhan Çelik sen Ankara’ya gel önerisinde bulunsa da ünlü şarkıcı gerekçe olarak 3 oğlunu gösterdi. Daha sonra Çelik işini İstanbul’a taşısa da evlilikte büyük kriz geçen ay meydana gelmişti.

    Erhan Çelik sen Ankara’ya gel önerisinde bulunsa da ünlü şarkıcı gerekçe olarak 3 oğlunu gösterdi. Daha sonra Çelik işini İstanbul’a taşısa da evlilikte büyük kriz geçen ay meydana gelmişti.

  7. Renkli Sayfaların haberine göre yalnız kalan Gülben Ergen sıkıntılarını eski eşi Mustafa Erdoğan’a anlatmaya başlamıştı.

    Renkli Sayfaların haberine göre yalnız kalan Gülben Ergen sıkıntılarını eski eşi Mustafa Erdoğan’a anlatmaya başlamıştı.

  8. Tüm bunların yanında çiftin ayrılığının asıl sebebi her iki ünlünün eski evliliklerinden olan çocukları.

    Tüm bunların yanında çiftin ayrılığının asıl sebebi her iki ünlünün eski evliliklerinden olan çocukları.

  9. Erhan Çelik’in bir, Gülben Ergen’in de 3 oğlu var. Çelik’in yakınlarına ben çocuğumla yaşayamıyorum Gülben’in çocukları ile yaşıyorum demesi bardağı taşıran son damla oldu.

    Erhan Çelik’in bir, Gülben Ergen’in de 3 oğlu var. Çelik’in yakınlarına ben çocuğumla yaşayamıyorum Gülben’in çocukları ile yaşıyorum demesi bardağı taşıran son damla oldu.

  10. Ünlü şarkıcının çocuklar benim en hassas noktam önceliğim onlar açıklaması üzerine evliliklerinde kriz çıkan çiftten Erhan Çelik birlikte yaşadıkları evi terk etti.

    Ünlü şarkıcının çocuklar benim en hassas noktam önceliğim onlar açıklaması üzerine evliliklerinde kriz çıkan çiftten Erhan Çelik birlikte yaşadıkları evi terk etti.

  11. Çift boşanma davası 2 Aralık tarihinde. Gülben Ergen’in yeni yıla boşanmış olarak girmek istediği söyleniyor.

    Çift boşanma davası 2 Aralık tarihinde. Gülben Ergen’in yeni yıla boşanmış olarak girmek istediği söyleniyor.