Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki Şehitlerin Kimlikleri Belli Oldu!

İşte şehitlerin kimlikleri belli oldu!

  1. Üsteğmen Zafer Er Ankara  <br>  Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk askerlerine yönelik hava saldırısında şehit düşen Üsteğmen Zafer Er'in Ankara'nın Sincan ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı. Şehidin Osmanlı Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asıldı.

    Üsteğmen Zafer Er Ankara
    Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk askerlerine yönelik hava saldırısında şehit düşen Üsteğmen Zafer Er'in Ankara'nın Sincan ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı. Şehidin Osmanlı Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asıldı.

  2. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı&#8217;nın 93&#8217;üncü gününde Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen hava saldırısında şehit olan 3 askerden Üsteğmen Zafer Er&#8217;in Ankara Sincan&#8217;daki babaevine acı haber ulaştı.

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı’nın 93’üncü gününde Suriye rejim güçlerince gerçekleştirildiği değerlendirilen hava saldırısında şehit olan 3 askerden Üsteğmen Zafer Er’in Ankara Sincan’daki babaevine acı haber ulaştı.

  3. Şehidin Sincan Osmanlı Mahallesi&#8217;ndeki babaevine Türk bayrağı asıldı.

    Şehidin Sincan Osmanlı Mahallesi’ndeki babaevine Türk bayrağı asıldı.

  4. YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI<br>    Yakınları, şehidin babası Mustafa ve annesi Hatice Er&#8217;İ bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Bekar olan şehit Üsteğmen Zafer Er&#8217;in Murat, Barış, Nebi adında 3 erkek ve 1 kız kardeşi olduğu öğrenildi.

    YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI
    Yakınları, şehidin babası Mustafa ve annesi Hatice Er’İ bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Bekar olan şehit Üsteğmen Zafer Er’in Murat, Barış, Nebi adında 3 erkek ve 1 kız kardeşi olduğu öğrenildi.

  5. Uzman Çavuş Melih Özcan Eskişehir

    Uzman Çavuş Melih Özcan Eskişehir

  6. Hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın Eskişehir'deki babaevinde hüzün hakim.

    Hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın Eskişehir'deki babaevinde hüzün hakim.

  7. Özcan'ın şehadet haberi, Eskişehir Valiliğinde şoför olan baba Mehmet Özcan ile bir hastanenin işçilerinden anne Melek Özcan'a yetkililerce verildi.

    Özcan'ın şehadet haberi, Eskişehir Valiliğinde şoför olan baba Mehmet Özcan ile bir hastanenin işçilerinden anne Melek Özcan'a yetkililerce verildi.

  8. Haber üzerine fenalaşan anne ve babaya 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Özcan çifti, daha sonra 112 Acil Servis ambulansıyla Yıldıztepe Mahallesi Yardımcı Sokak'taki evlerine getirildi.

    Haber üzerine fenalaşan anne ve babaya 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Özcan çifti, daha sonra 112 Acil Servis ambulansıyla Yıldıztepe Mahallesi Yardımcı Sokak'taki evlerine getirildi.

  9. 2 ÇOCUK BABASI    <br>Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Olayı duyan yakınları ve mahalle sakinleri acılı aileye taziyelerini iletti. Şehit Özcan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

    2 ÇOCUK BABASI
    Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Olayı duyan yakınları ve mahalle sakinleri acılı aileye taziyelerini iletti. Şehit Özcan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

  10. Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat Samsun  <br>  Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın Samsun'un Alaçam ilçesindeki baba ocağında yas var.

    Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat Samsun
    Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın Samsun'un Alaçam ilçesindeki baba ocağında yas var.

  11. Alaçam ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde yaşayan Durmuş-Döne Bolat çiftine, çocukları Erdal Bolat'ın (25) şehadet haberi, Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ile askeri yetkililerce verildi.

    Alaçam ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde yaşayan Durmuş-Döne Bolat çiftine, çocukları Erdal Bolat'ın (25) şehadet haberi, Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ile askeri yetkililerce verildi.

  12. Şehidin babaevi ile ailenin yaşadığı sokağa Türk bayrakları asıldı. Yakınları ile komşuları da başsağlığı dilemek amacıyla ailenin evine geldi.

    Şehidin babaevi ile ailenin yaşadığı sokağa Türk bayrakları asıldı. Yakınları ile komşuları da başsağlığı dilemek amacıyla ailenin evine geldi.

  13. Öte yandan şehit Bolat'ın 3 kardeşinin bulunduğu, babaevine son olarak 4 ay önce geldiği ve bekar olduğu öğrenildi.

    Öte yandan şehit Bolat'ın 3 kardeşinin bulunduğu, babaevine son olarak 4 ay önce geldiği ve bekar olduğu öğrenildi.