Evlilik Rekortmeni Yeni Evlilik Hazırlığında!

Evlilik rekortmeni yeni düğün hazırlığında!

  1. Sekiz kere dünyaevine girerek İngiltere’nin en çok evlenen insanı olmayı başaran Ron Sheppard (68), nişanlısı Cristel Marquez Lalec (26) ile dokuzuncu evliliğini gerçekleştirmeyi planlıyor.

    Sekiz kere dünyaevine girerek İngiltere’nin en çok evlenen insanı olmayı başaran Ron Sheppard (68), nişanlısı Cristel Marquez Lalec (26) ile dokuzuncu evliliğini gerçekleştirmeyi planlıyor.

  2. Sheppard, nişanlısıyla arasındaki 42 yaş farkını önemsemediğini belirterek, sonunda gerçek aşkı bulduğunu iddia ediyor

    Sheppard, nişanlısıyla arasındaki 42 yaş farkını önemsemediğini belirterek, sonunda gerçek aşkı bulduğunu iddia ediyor

  3. Sekiz kez başarısız evlilik geçiren Sheppard’ın dediğine göre, ana yurdu Filipinler’den gelerek İngiltere’ye yerleşen 26 yaşındaki kadına ilk görüşte vuruldu ve onun sayesinde ‘dünyanın en mutlu adamı’ oldu.

    Sekiz kez başarısız evlilik geçiren Sheppard’ın dediğine göre, ana yurdu Filipinler’den gelerek İngiltere’ye yerleşen 26 yaşındaki kadına ilk görüşte vuruldu ve onun sayesinde ‘dünyanın en mutlu adamı’ oldu.

  4. 2004 yılında sekizinci eşiyle evlenen Sheppard yine benzer söylemlerde bulunarak; eşinin hayatını değiştirdiğini ve her günlerinin balayı tadında geçtiğini ifade etmişti.

    2004 yılında sekizinci eşiyle evlenen Sheppard yine benzer söylemlerde bulunarak; eşinin hayatını değiştirdiğini ve her günlerinin balayı tadında geçtiğini ifade etmişti.

  5. Sekiz tane kaynanayla mücadele etmenin hiç de kolay olmadığını söyleyen ve ilk evliliğini 1966’da yapan Sheppard’ın; 8 çocuğu, 6 torunu var. İngiliz adamın en uzun evliliği 11 yıl, en kısa evliliği ise 10 ay sürdü.

    Sekiz tane kaynanayla mücadele etmenin hiç de kolay olmadığını söyleyen ve ilk evliliğini 1966’da yapan Sheppard’ın; 8 çocuğu, 6 torunu var. İngiliz adamın en uzun evliliği 11 yıl, en kısa evliliği ise 10 ay sürdü.