Satılık Arabasına Şiir Yazdı, Fenomen Oldu

Arabasının özelliklerini şiirle anlattı

  1. Ankaralı söz ve metin yazarı Tarık Ümit Genç, 2012 model otomobilini satmak için internette yayınladığı ilanda arabasının özelliklerini şiirle anlattı

    Ankaralı söz ve metin yazarı Tarık Ümit Genç, 2012 model otomobilini satmak için internette yayınladığı ilanda arabasının özelliklerini şiirle anlattı

  2. Adana'da bir kadın sürücünün elektrikli bisikletinin plaka yerine "Ya kan kustururuz, ya tam sustururuz" sözünü asması vatandaşların dikkatini çekti.

    Adana'da bir kadın sürücünün elektrikli bisikletinin plaka yerine "Ya kan kustururuz, ya tam sustururuz" sözünü asması vatandaşların dikkatini çekti.

  3. 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun Tanımlar başlıklı 3. maddesinde 12 Temmuz 2013 tarih ve 6495 sayılı Kanun'un 13. Maddesindeki yapılan değişikliğin ardından elektrikli bisikletlerde plaka ve ehliyet zorunluluğu getirildi. Ancak buna rağmen özellikle Suriye'den kaçıp Adana'ya gelen vatandaşlar bu kurala uymuyor.

    2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun Tanımlar başlıklı 3. maddesinde 12 Temmuz 2013 tarih ve 6495 sayılı Kanun'un 13. Maddesindeki yapılan değişikliğin ardından elektrikli bisikletlerde plaka ve ehliyet zorunluluğu getirildi. Ancak buna rağmen özellikle Suriye'den kaçıp Adana'ya gelen vatandaşlar bu kurala uymuyor.

  4. Plakasız ve ehliyetsiz sürücüler Adana sokaklarında kol geziyor. Bir kadın sürücünün ise plaka yerine "Ya kan kustururuz, ya tam sustururuz" yazısını astığı görüldü.

    Plakasız ve ehliyetsiz sürücüler Adana sokaklarında kol geziyor. Bir kadın sürücünün ise plaka yerine "Ya kan kustururuz, ya tam sustururuz" yazısını astığı görüldü.

  5. Yasaya göre elektrikli bisiklet kullanan sürücülerin A1 sınıfı sürücü belgesi kullanması gerekiyor. Sürücü belgesi olmayanlar hakkında Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. Maddesi gereğince  ehliyetsizlikten 600 TL adli para cezası uygulanıyor. Plakası olmayan sürücülere ise 290 lira para cezası kesiliyor.

    Yasaya göre elektrikli bisiklet kullanan sürücülerin A1 sınıfı sürücü belgesi kullanması gerekiyor. Sürücü belgesi olmayanlar hakkında Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. Maddesi gereğince ehliyetsizlikten 600 TL adli para cezası uygulanıyor. Plakası olmayan sürücülere ise 290 lira para cezası kesiliyor.

  6. SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN PAYLAŞIM!    Bilecik'te bir vatandaş eşyalarını, yeni aldığı evine kendi otomobiliyle taşıdı. Otomobili görenler gözlerine inanamadı. Evini taşıyan vatandaş ise bu fotoğrafı sosyal medyada 'Türk'e imkansız de sonra otur seyret' notuyla paylaştı

    SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN PAYLAŞIM! Bilecik'te bir vatandaş eşyalarını, yeni aldığı evine kendi otomobiliyle taşıdı. Otomobili görenler gözlerine inanamadı. Evini taşıyan vatandaş ise bu fotoğrafı sosyal medyada 'Türk'e imkansız de sonra otur seyret' notuyla paylaştı

  7. Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir damada yapılan eziyetler izleyenleri şaşırttı. Damadın arkadaşları, tıraş olmak için gelen damadın kafasında yumurta kırıp içkiyle yıkadı. Damat ve sağdıcı, un, yumurta ve alkole bulanmış halde göbek attı.

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir damada yapılan eziyetler izleyenleri şaşırttı. Damadın arkadaşları, tıraş olmak için gelen damadın kafasında yumurta kırıp içkiyle yıkadı. Damat ve sağdıcı, un, yumurta ve alkole bulanmış halde göbek attı.

  8. Ezine'de dünya evine girmeye hazırlanan Halil Uslu, damat tıraşı için sokakta kurulan berber koltuğuna oturdu. Ancak damadın başına tıraştan başka her şey geldi.

    Ezine'de dünya evine girmeye hazırlanan Halil Uslu, damat tıraşı için sokakta kurulan berber koltuğuna oturdu. Ancak damadın başına tıraştan başka her şey geldi.

  9. Arkadaşları damadın kafasında çiğ yumurta kırdı, şişe şişe içkiyi başından aşağı döküp una buladı. Üstelik her seferinde damadı temizleyip bu işlemi tekrar tekrar uyguladılar. Daha sonra ise damada şalvar giydirip başını bağladılar.

    Arkadaşları damadın kafasında çiğ yumurta kırdı, şişe şişe içkiyi başından aşağı döküp una buladı. Üstelik her seferinde damadı temizleyip bu işlemi tekrar tekrar uyguladılar. Daha sonra ise damada şalvar giydirip başını bağladılar.

  10. Eziyet bununla da kalmadı. Damat ve sağdıcı, bu halde sokak ortasında davul zurna eşliğinde göbek attı. İlginç damat tıraşı izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. IHA

    Eziyet bununla da kalmadı. Damat ve sağdıcı, bu halde sokak ortasında davul zurna eşliğinde göbek attı. İlginç damat tıraşı izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. IHA

  11. Adana'da kapısı çıkarılan otomobille yolculuk yapan bir sürücü, kendisini tehlikeye atıp trafikte görenleri şaşırttı.

    Adana'da kapısı çıkarılan otomobille yolculuk yapan bir sürücü, kendisini tehlikeye atıp trafikte görenleri şaşırttı.

  12. Merkez Seyhan İlçesi Kıyıboyu Caddesi üzerinde genç yönetimindeki, bir sürücü kapısı olmayan otomobilin yolda hareket halinde olduğunu gören diğer sürücüler şaşırdı.

    Merkez Seyhan İlçesi Kıyıboyu Caddesi üzerinde genç yönetimindeki, bir sürücü kapısı olmayan otomobilin yolda hareket halinde olduğunu gören diğer sürücüler şaşırdı.

  13. Otomobilinin kapısı olmadan uzun süre yolculuk yapan sürücü, görüntülediğini fark edince ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

    Otomobilinin kapısı olmadan uzun süre yolculuk yapan sürücü, görüntülediğini fark edince ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

  14. Nevşehir'de telefon ticareti yapan 27 yaşındaki Osman Güneş'e düğününde arkadaşları, 10 adet iphone telefon taktı.

    Nevşehir'de telefon ticareti yapan 27 yaşındaki Osman Güneş'e düğününde arkadaşları, 10 adet iphone telefon taktı.

  15. Arkadaşlarının kendi aralarında 'iphone Osman' dediği cep telefonu ticareti yapan Osman Güneş ile nişanlısı Gülnur Ekici'ın düğünü Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'ne bağlı Tuzköy Köyü'nde yapıldı.

    Arkadaşlarının kendi aralarında 'iphone Osman' dediği cep telefonu ticareti yapan Osman Güneş ile nişanlısı Gülnur Ekici'ın düğünü Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'ne bağlı Tuzköy Köyü'nde yapıldı.

  16. Düğüne gelen arkadaşları damada altın ya da para yerine iphone telefon taktı. Damada takılan iphone telefon sayısının 10'u bulması herkesi şaşırttı.

    Düğüne gelen arkadaşları damada altın ya da para yerine iphone telefon taktı. Damada takılan iphone telefon sayısının 10'u bulması herkesi şaşırttı.

  17. Damat Güneş arkadaşlarının takı olarak iphone telefon takmalarının kendisi için sürpriz olduğunu söylerken, gelin Gülnur Güneş de ''Çok şaşırdık, böyle bir şey beklemiyorduk. Herkese teşekkür ederiz, eşimin lakabına uygun bir tören oldu'' dedi.

    Damat Güneş arkadaşlarının takı olarak iphone telefon takmalarının kendisi için sürpriz olduğunu söylerken, gelin Gülnur Güneş de ''Çok şaşırdık, böyle bir şey beklemiyorduk. Herkese teşekkür ederiz, eşimin lakabına uygun bir tören oldu'' dedi.

  18. İTFAİYE ARACINI GELİN ARABASI YAPTI!    Manisa’nın Turgutlu ilçesinde itfaiye eri olarak görev yapan 28 yaşındaki Murat Yılmaz, düğününde itfaiye aracını, gelin arabası yaptı.

    İTFAİYE ARACINI GELİN ARABASI YAPTI! Manisa’nın Turgutlu ilçesinde itfaiye eri olarak görev yapan 28 yaşındaki Murat Yılmaz, düğününde itfaiye aracını, gelin arabası yaptı.

  19. Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliğinde görevli Murat Yılmaz (28), itfaiye aracını gelin arabası yaptı.

    Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliğinde görevli Murat Yılmaz (28), itfaiye aracını gelin arabası yaptı.

  20. İtfaiye aracını süsleyen Murat Yılmaz ve Cennet Kılıç (23) çifti, kendisine eşlik eden diğer araçlarla konvoy halinde ilçenin cadde ve sokaklarından geçti. Bu araçla düğün salonuna gelen çifti, mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Gelin arabası düğün salonundaki davetlilerin de ilgisini çekti.

    İtfaiye aracını süsleyen Murat Yılmaz ve Cennet Kılıç (23) çifti, kendisine eşlik eden diğer araçlarla konvoy halinde ilçenin cadde ve sokaklarından geçti. Bu araçla düğün salonuna gelen çifti, mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Gelin arabası düğün salonundaki davetlilerin de ilgisini çekti.

  21. Düğünlerinde güzel bir anı olarak iz bırakmak istediklerini belirten Murat Yılmaz, ”Mesleğim gereği neredeyse tüm mesaim itfaiye aracında geçiyor ve bu benim bir parçam oldu. Ömrümün sonuna kadar beraber olacağım bir kişi unutulmaz bir an yaşamak için aklıma böyle bir uygulama geldi. Mesleğimi düğünüme yansıtarak güzel anıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

    Düğünlerinde güzel bir anı olarak iz bırakmak istediklerini belirten Murat Yılmaz, ”Mesleğim gereği neredeyse tüm mesaim itfaiye aracında geçiyor ve bu benim bir parçam oldu. Ömrümün sonuna kadar beraber olacağım bir kişi unutulmaz bir an yaşamak için aklıma böyle bir uygulama geldi. Mesleğimi düğünüme yansıtarak güzel anıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

  22. Rize'nin Çayeli İlçesi Karaağaç Köyü'nde yaşayan Mehmet Demir (65), köylerine gelen ana yoldan 70 metre aşağıda olan evine kış aylarında ulaşım zorluğu yaşadığı için çareyi köy yolunun üzerine ev yapmakla buldu. Geçtiğimiz aylarda yağan kar yağışı sonrası evinden çıkmaya zorlanan Mehmet Demir, kış aylarının zorluğunu çekmemek için yol üzerinde ev yapmaya başladı.

    Rize'nin Çayeli İlçesi Karaağaç Köyü'nde yaşayan Mehmet Demir (65), köylerine gelen ana yoldan 70 metre aşağıda olan evine kış aylarında ulaşım zorluğu yaşadığı için çareyi köy yolunun üzerine ev yapmakla buldu. Geçtiğimiz aylarda yağan kar yağışı sonrası evinden çıkmaya zorlanan Mehmet Demir, kış aylarının zorluğunu çekmemek için yol üzerinde ev yapmaya başladı.

  23. Başka yerlerde arazisinin olduğunu ancak köylerine gelen yola yakın olmadığı için böyle bir şeyi yaptığını açıklayan Demir "Şuandaki evim köyümüze gelen yoldan 70 metre aşağıda. Kış aylarında yola çıkmak çok zor oluyor. Onun için yol kenarına yakın bir ev yapmayı tercih ettim. Geçtiğimiz kış ayında ana yola çıkmak için 6 saat mücadele verdim. Yol içerisinde inşaata başladık, buradan köyümüze gelen geçen ile görüşüp konuşacağız'' dedi.

    Başka yerlerde arazisinin olduğunu ancak köylerine gelen yola yakın olmadığı için böyle bir şeyi yaptığını açıklayan Demir "Şuandaki evim köyümüze gelen yoldan 70 metre aşağıda. Kış aylarında yola çıkmak çok zor oluyor. Onun için yol kenarına yakın bir ev yapmayı tercih ettim. Geçtiğimiz kış ayında ana yola çıkmak için 6 saat mücadele verdim. Yol içerisinde inşaata başladık, buradan köyümüze gelen geçen ile görüşüp konuşacağız'' dedi.

  24. OĞLU İLE KENDİ EVİNİN ARASINDA ÜST GEÇİT YAPTIRDI    Adana'da bir kişi, daha kolay gidip gelmek için kendi evi ile oğlunun evi arasına üst geçit yaptırdı.

    OĞLU İLE KENDİ EVİNİN ARASINDA ÜST GEÇİT YAPTIRDI Adana'da bir kişi, daha kolay gidip gelmek için kendi evi ile oğlunun evi arasına üst geçit yaptırdı.

  25. Yüreğir ilçesinde kahvehane işletmeciliği yapan Necmettin Afşin (51) geçen oğlu Orhan Afşin'i (24) evlendirdi. Afşin, altı kahvehane olan 2 katlı evinin bulunduğu sokağın karşı tarafına da oğluna iki katlı ev yaptırdı.

    Yüreğir ilçesinde kahvehane işletmeciliği yapan Necmettin Afşin (51) geçen oğlu Orhan Afşin'i (24) evlendirdi. Afşin, altı kahvehane olan 2 katlı evinin bulunduğu sokağın karşı tarafına da oğluna iki katlı ev yaptırdı.

  26. Baba ile oğlun evini ortadan geçen sokak ayırıyordu. Evleri ayrı olsa da sürekli birbirlerine gidip gelen aileler, hem inip çıkmanın yorucu olması, hem de evin altında kahvehane bulunması nedeniyle soruna çözüm aradı.

    Baba ile oğlun evini ortadan geçen sokak ayırıyordu. Evleri ayrı olsa da sürekli birbirlerine gidip gelen aileler, hem inip çıkmanın yorucu olması, hem de evin altında kahvehane bulunması nedeniyle soruna çözüm aradı.

  27. Necmettin Afşin'in aklına evden eve üst geçit yapmak fikri geldi. Hemen ustalarla görüşen baba Afşin, fikrini hayata geçirmeye başladı. Afşin 3 bin lira harcayarak evden eve üst geçit yaptırdı. Şimdi Afşin ailesi fertleri çok daha rahat bir şekilde birbirlerine gidip gelebiliyorlar.

    Necmettin Afşin'in aklına evden eve üst geçit yapmak fikri geldi. Hemen ustalarla görüşen baba Afşin, fikrini hayata geçirmeye başladı. Afşin 3 bin lira harcayarak evden eve üst geçit yaptırdı. Şimdi Afşin ailesi fertleri çok daha rahat bir şekilde birbirlerine gidip gelebiliyorlar.

  28. 3 bin lira para harcayarak üst geçit yaptırdığını ancak buna değdiğini söyleyen Necmettin Afşin, "Oğlum ve gelinim hem yorulmasın hem de altta kahvehane olduğu için ulaşımı kolaylaştırmak isterken üst geçit yaptırma fikri doğdu. Kimseden örnek almadım kendim düşündüm ve yaptırdım. Şimdi çok güzel oldu" dedi.

    3 bin lira para harcayarak üst geçit yaptırdığını ancak buna değdiğini söyleyen Necmettin Afşin, "Oğlum ve gelinim hem yorulmasın hem de altta kahvehane olduğu için ulaşımı kolaylaştırmak isterken üst geçit yaptırma fikri doğdu. Kimseden örnek almadım kendim düşündüm ve yaptırdım. Şimdi çok güzel oldu" dedi.

  29. Orhan Afşin ise babasının kendisini ve eşini düşünerek üst geçit yaptırdığını ifade ederek, "Artık yorulmadan kolaylıkla birbirimize gidip geliyoruz. Baba çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. (İHA)

    Orhan Afşin ise babasının kendisini ve eşini düşünerek üst geçit yaptırdığını ifade ederek, "Artık yorulmadan kolaylıkla birbirimize gidip geliyoruz. Baba çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. (İHA)

  30. Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde otomobil tamirciliği yapan Emin Kırbaş, yakıtı biten araç sürücülerine ilginç bir yöntemle destek veriyor.

    Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde otomobil tamirciliği yapan Emin Kırbaş, yakıtı biten araç sürücülerine ilginç bir yöntemle destek veriyor.

  31. BU ANCAK TÜRKİYE'DE OLUR!    Motosikletinin direksiyon başına geçen Kırbaş, yolda kalan araçları ayağıyla iterek akaryakıt istasyonuna kadar götürüyor.

    BU ANCAK TÜRKİYE'DE OLUR! Motosikletinin direksiyon başına geçen Kırbaş, yolda kalan araçları ayağıyla iterek akaryakıt istasyonuna kadar götürüyor.

  32. Yakıt yüzünden yolda kalan ve kendisinden yardım isteyen araç sürücülerinin imdadına yetişen Emin Kırbaş, yolda kalan araca ayağını dayayıp, akaryakıt istasyonuna iterek götürüyor.

    Yakıt yüzünden yolda kalan ve kendisinden yardım isteyen araç sürücülerinin imdadına yetişen Emin Kırbaş, yolda kalan araca ayağını dayayıp, akaryakıt istasyonuna iterek götürüyor.

  33. "ÇİMLERE BASMADAN YAY GEÇİDİNDEN GEÇEBİLİRSİNİZ"    Bu yaya geçidinden geçebilirsiniz fakat çimlere basmamanız gerekiyor. Artık o nasıl olacaksa?

    "ÇİMLERE BASMADAN YAY GEÇİDİNDEN GEÇEBİLİRSİNİZ" Bu yaya geçidinden geçebilirsiniz fakat çimlere basmamanız gerekiyor. Artık o nasıl olacaksa?

  34. Karadeniz'in Ordu ilindeki bu yaya geçidi vatandaşları şaşırtıyor. Beyaz şeritli alanın ağaçlandırılmış kaldırıma çıktığı yolda, yayalar şerit çizilmemiş alandan karşıya geçmek zorunda kalıyor.

    Karadeniz'in Ordu ilindeki bu yaya geçidi vatandaşları şaşırtıyor. Beyaz şeritli alanın ağaçlandırılmış kaldırıma çıktığı yolda, yayalar şerit çizilmemiş alandan karşıya geçmek zorunda kalıyor.

  35. Türk insanı trafikte de korkmuyor    Kamyon sürücüsü, kasasında yük ile birlikte taşıdığı otomobilin yarattığı tehlikeye aldırmadan yoluna devam etti.

    Türk insanı trafikte de korkmuyor Kamyon sürücüsü, kasasında yük ile birlikte taşıdığı otomobilin yarattığı tehlikeye aldırmadan yoluna devam etti.

  36. Kamyonun üzerine yüklenen başka bir kamyon adete kazaya davetiye çıkarıyor

    Kamyonun üzerine yüklenen başka bir kamyon adete kazaya davetiye çıkarıyor

  37. Kamyon üstünde taşınan iki kamyon karayolunda ilginç bir görüntü oluşturdu

    Kamyon üstünde taşınan iki kamyon karayolunda ilginç bir görüntü oluşturdu

  38. Standart yük taşıma sınırını aşan bir kamyon, 4 metre 20 santimlik su kanalının altından geçemeyince üstünde bulanan yükler boşaltıldı

    Standart yük taşıma sınırını aşan bir kamyon, 4 metre 20 santimlik su kanalının altından geçemeyince üstünde bulanan yükler boşaltıldı

  39. Diyarbakır-Batman Karayolu'nda aşırı yüklenen kamyon oluşturduğu tehlikeye aldırmadan yoluna devam etti.

    Diyarbakır-Batman Karayolu'nda aşırı yüklenen kamyon oluşturduğu tehlikeye aldırmadan yoluna devam etti.

  40. Aksaray-Adana karayolunda ev eşyası ile birlikte otomobilini de taşıyan kamyon trafikte ilginç görüntü oluşturdu

    Aksaray-Adana karayolunda ev eşyası ile birlikte otomobilini de taşıyan kamyon trafikte ilginç görüntü oluşturdu

  41. İskenderun-Arsuz karayolunda yol çizgilerini boyayan ekip, boyaların kurumasının ardından önlem olarak koydukları konileri ilginç bir yöntemle topladı

    İskenderun-Arsuz karayolunda yol çizgilerini boyayan ekip, boyaların kurumasının ardından önlem olarak koydukları konileri ilginç bir yöntemle topladı

  42. Üç tekerlekli bisiklette taşıdığı kanepenin üstüne çocuklarını oturtan bir baba objektife böyle yansıdı

    Üç tekerlekli bisiklette taşıdığı kanepenin üstüne çocuklarını oturtan bir baba objektife böyle yansıdı

  43. TIR'la taşınan amazon çadırları karayolunda ilginç görüntü oluşturdu

    TIR'la taşınan amazon çadırları karayolunda ilginç görüntü oluşturdu

  44. Minibüsün arkasına asılarak yolculuk yapan çocuklar tehlikeye aldırmadan kaçak olarak sürdürdükleri yolculuklarına devam ediyorlar

    Minibüsün arkasına asılarak yolculuk yapan çocuklar tehlikeye aldırmadan kaçak olarak sürdürdükleri yolculuklarına devam ediyorlar

  45. Aracının ön camı kırılan sürücü, yolu görebilmek için trafikte kafasını yan camdan çıkardı

    Aracının ön camı kırılan sürücü, yolu görebilmek için trafikte kafasını yan camdan çıkardı

  46. Hastalanan buzağıyı arabasının bagajında veterinere getiren bir çiftçi görenleri şaşkına çevirdi.

    Hastalanan buzağıyı arabasının bagajında veterinere getiren bir çiftçi görenleri şaşkına çevirdi.

  47. Samsun'da komyonet ile yeni aldıkları koltuk takımını taşıyan kişiler kamyonette koltuk takımına oturarak gitmeyi tercih ettiler

    Samsun'da komyonet ile yeni aldıkları koltuk takımını taşıyan kişiler kamyonette koltuk takımına oturarak gitmeyi tercih ettiler

  48. Ankara Dikmen Caddesi'nde hurdaya dönen aracı ile seyreden bir otomobil görenleri hayrete düşürdü

    Ankara Dikmen Caddesi'nde hurdaya dönen aracı ile seyreden bir otomobil görenleri hayrete düşürdü

  49. Van'da aşırı yükle yoluna devam eden bir taksi görenleri şaşırtıyor

    Van'da aşırı yükle yoluna devam eden bir taksi görenleri şaşırtıyor

  50. Kamyonete sığabilecek miktarda eşyayı otomobiline sığdıran sürücü görenleri şaşırttı.

    Kamyonete sığabilecek miktarda eşyayı otomobiline sığdıran sürücü görenleri şaşırttı.

  51. Karıştığı bir kaza sonrası kırılan camını naylonla kapatıp açtığı delikle önünü görmeye çalışan bir sürücü objektiflere böyle yansıdı.

    Karıştığı bir kaza sonrası kırılan camını naylonla kapatıp açtığı delikle önünü görmeye çalışan bir sürücü objektiflere böyle yansıdı.

  52. Mersin'de tüp kamyonunda taşınan tarım işçileri görenleri hayrete düşürüyor

    Mersin'de tüp kamyonunda taşınan tarım işçileri görenleri hayrete düşürüyor

  53. Adıyaman'da topladığı kasaları sebze haline motosikleti ile götüren bir sürücü ilginç görüntü oluşturdu.

    Adıyaman'da topladığı kasaları sebze haline motosikleti ile götüren bir sürücü ilginç görüntü oluşturdu.

  54. Artvin'de bir sürücü 1974 model Murat 124 marka otomobilinin bagajını ve üstünü kışın kullanacağı odun ile doldurarak yoluna devam etti

    Artvin'de bir sürücü 1974 model Murat 124 marka otomobilinin bagajını ve üstünü kışın kullanacağı odun ile doldurarak yoluna devam etti

  55. Antalya'nın Alanya ilçesi'nde arızalanan aracı ip bağlayarak motosiklet ile çeken kişi görenleri hayrete düşürdü

    Antalya'nın Alanya ilçesi'nde arızalanan aracı ip bağlayarak motosiklet ile çeken kişi görenleri hayrete düşürdü

  56. Kamyonetin kapalı kasasına binerek seyehat eden vatandaşların tehlikeli yolculuğu objektiflere böyle yansıdı.

    Kamyonetin kapalı kasasına binerek seyehat eden vatandaşların tehlikeli yolculuğu objektiflere böyle yansıdı.

  57. Topladıkları pamuk saplarını traktör ile taşıyan kadınlar ilginç görüntü oluşturdu.

    Topladıkları pamuk saplarını traktör ile taşıyan kadınlar ilginç görüntü oluşturdu.

  58. Erzurum Oltu'da yıllardır at biniciliği yapan Ergunhan Musaoğlu'nun karda bindiği atın ayakları hamlayınca ilginç bir yöntem uyguladı.

    Erzurum Oltu'da yıllardır at biniciliği yapan Ergunhan Musaoğlu'nun karda bindiği atın ayakları hamlayınca ilginç bir yöntem uyguladı.

  59. Ergunhan Musaoğlu şehir merkezine getirdiği oto yıkama merkezine getirerek soğuk suyla atın ayaklarını yıkattı. Öte yandan 7 yaşındaki Karador isimli atın soğuk havadan dolayı çene altındaki tüyleri nefes alışverişinden ötürü buz tutarken vücuduna sıkılan soğuk sudan hiçte rahatsız olmadığı gözlendi.

    Ergunhan Musaoğlu şehir merkezine getirdiği oto yıkama merkezine getirerek soğuk suyla atın ayaklarını yıkattı. Öte yandan 7 yaşındaki Karador isimli atın soğuk havadan dolayı çene altındaki tüyleri nefes alışverişinden ötürü buz tutarken vücuduna sıkılan soğuk sudan hiçte rahatsız olmadığı gözlendi.

  60. Musaoğlu, "Kar yağdığı günlerde atımızı çıkararak hamlığını almak üzere atımıza biniyoruz. Birkaç aydır binilmeyen Karador'a kar üstünde bindiğimiz için ön ayaklarında bir hamlık olduğu gördüm. Atın hamlığını almak için en güzel tedavi şekli, soğuk ve tazyikli suyla atın hamlanan ayaklarını yıkıyoruz. Genelde bu işlemde başarılı oluyoruz" dedi.

    Musaoğlu, "Kar yağdığı günlerde atımızı çıkararak hamlığını almak üzere atımıza biniyoruz. Birkaç aydır binilmeyen Karador'a kar üstünde bindiğimiz için ön ayaklarında bir hamlık olduğu gördüm. Atın hamlığını almak için en güzel tedavi şekli, soğuk ve tazyikli suyla atın hamlanan ayaklarını yıkıyoruz. Genelde bu işlemde başarılı oluyoruz" dedi.