Okan Bayülgen'e Şok Üstüne Şok

43'üncü Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul dizisine 'Yılın Dizisi' unvanı verilmiş ancak konuşmalarına bile izin verilmeden kulisin yolu gösterilerek skandal bir davranış sergilenmişti..

  1. 43'üncü Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul dizisine 'Yılın Dizisi' unvanı verilmiş ancak konuşmalarına bile izin verilmeden kulisin yolu gösterilerek skandal bir davranış sergilenmişti..    Şovmen Okan Bayülgen, 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili yorumları sebebiyle TV programından sonra reklam filmlerinden de oldu.

    43'üncü Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul dizisine 'Yılın Dizisi' unvanı verilmiş ancak konuşmalarına bile izin verilmeden kulisin yolu gösterilerek skandal bir davranış sergilenmişti.. Şovmen Okan Bayülgen, 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili yorumları sebebiyle TV programından sonra reklam filmlerinden de oldu.

  2. Okan Bayülgen, 43'üncü Altın Kelebek Ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili sözleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 'Yılın Dizisi' unvanı verilen ekibin konuşmasına izin verilmemesi Gündem olmuştu.

    Okan Bayülgen, 43'üncü Altın Kelebek Ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili sözleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 'Yılın Dizisi' unvanı verilen ekibin konuşmasına izin verilmemesi Gündem olmuştu.

  3. 43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en çok izlenen ve en çok beğenilen dizi olan Diriliş Ertuğrul "Yılın Dizisi" olarak seçildi. Sadece çarşamba günlerinin değil ayın en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul'a ise büyük saygısızlık yapıldı. Diğer kategorilerde ödül kazanan programları sahneye çıkartıp alkışlatan Altın Kelebek organizatörleri, TRT'nin yapımına sansür uyguladı. Gecenin sunucusu Okan Bayülgen ise halkın oylarıyla birinci seçilen Diriliş Ertuğrul dizisi ile dalga geçen bir konuşma yaptı. TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diriliş Ertuğrul'a ödül gecesinde yapılan saygısızlığa değindi, Okan Bayülgen'e tepki gösterdi. "Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Asıl ödül bu" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Okan Bayülgen'in saygısızca ve lakayt tavrına da tepki gösterdi.

    43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde en çok izlenen ve en çok beğenilen dizi olan Diriliş Ertuğrul "Yılın Dizisi" olarak seçildi. Sadece çarşamba günlerinin değil ayın en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul'a ise büyük saygısızlık yapıldı. Diğer kategorilerde ödül kazanan programları sahneye çıkartıp alkışlatan Altın Kelebek organizatörleri, TRT'nin yapımına sansür uyguladı. Gecenin sunucusu Okan Bayülgen ise halkın oylarıyla birinci seçilen Diriliş Ertuğrul dizisi ile dalga geçen bir konuşma yaptı. TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diriliş Ertuğrul'a ödül gecesinde yapılan saygısızlığa değindi, Okan Bayülgen'e tepki gösterdi. "Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Asıl ödül bu" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Okan Bayülgen'in saygısızca ve lakayt tavrına da tepki gösterdi.

  4. ‘Diriliş’ dizisi oyuncuları da aldıkları ödülü iade etmişti. Yaşananlara Cumhurbaşkanı Erdoğan da tepki göstermiş, Okan Bayülgen’i ima ederek, “Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş” ifadelerini kullanmıştı.

    ‘Diriliş’ dizisi oyuncuları da aldıkları ödülü iade etmişti. Yaşananlara Cumhurbaşkanı Erdoğan da tepki göstermiş, Okan Bayülgen’i ima ederek, “Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş” ifadelerini kullanmıştı.

  5. Vatan'ın haberine göre; 'Diriliş Ertuğrul' hakkında tepki çeken bir konuşma yapan ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen'in, Kanal D'de ekrana gelmesi beklenen yeni şov programı yayına başlamadı. Kanalın, halkın tepkisinden çekindiği gerekçesiyle programı iptal ettiği ileri sürüldü.

    Vatan'ın haberine göre; 'Diriliş Ertuğrul' hakkında tepki çeken bir konuşma yapan ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen'in, Kanal D'de ekrana gelmesi beklenen yeni şov programı yayına başlamadı. Kanalın, halkın tepkisinden çekindiği gerekçesiyle programı iptal ettiği ileri sürüldü.

  6. Okan Bayülgen'e bir darbe de Reklam sektöründen geldi. İddiaya göre; seslendirme yaptığı marka, ünlü şovmenin reklam anlaşmasını iptal etti.

    Okan Bayülgen'e bir darbe de Reklam sektöründen geldi. İddiaya göre; seslendirme yaptığı marka, ünlü şovmenin reklam anlaşmasını iptal etti.

  7. Bayülgen'in programının 14 Kasım'da başlaması gerekirken, ekranlarda tanıtımı bile dönmüyor

    Bayülgen'in programının 14 Kasım'da başlaması gerekirken, ekranlarda tanıtımı bile dönmüyor

  8. bayülgen, bu konuda henüz bir açıklamada bulunmadı.

    bayülgen, bu konuda henüz bir açıklamada bulunmadı.