Hızlıca Kilo Vermeyi Sağlayan 26 Öneri!

Kilo vermek için gerçekten işe yarayan ilk 26 ipucu

  1. Kilo vermeyi hızlandırmak için yiyeceklerinize neler eklemeniz gerektiğinden tutun, bazı şahane, ufak egzersiz yönlendirmelerine kadar. Kilo vermek için gerçekten işe yarayan ilk 26 ipucunu keşfetmek için okumaya devam edin...

    Kilo vermeyi hızlandırmak için yiyeceklerinize neler eklemeniz gerektiğinden tutun, bazı şahane, ufak egzersiz yönlendirmelerine kadar. Kilo vermek için gerçekten işe yarayan ilk 26 ipucunu keşfetmek için okumaya devam edin...

  2. Naneyi deneyin Nane çayının mideyi rahatlatmaya ve şişkinliği hafifletmeye yardımcı olduğu söyleniyor.

    Naneyi deneyin Nane çayının mideyi rahatlatmaya ve şişkinliği hafifletmeye yardımcı olduğu söyleniyor.

  3. Baharatı artırın. Eğer acıya dayanabiliyorsanız, yemek pişirirken bol bol biber ekleyin. Baharatlarda bulunan kapsaisin metabolizma hızınızı artırabilir.

    Baharatı artırın. Eğer acıya dayanabiliyorsanız, yemek pişirirken bol bol biber ekleyin. Baharatlarda bulunan kapsaisin metabolizma hızınızı artırabilir.

  4. Çiğneyin Yediğinizin her lokmasını en az 30 kez çiğnemek gerçekten çok önemli! Bu, mide özsuyunuzu artıracak ve böylece yiyeceklerin daha hızlı parçalanmasına yardımcı olacak. Aynı zamanda daha fazla hava yutmanıza engel olacak, böylece daha az şişkinlik hissedeceksiniz.

    Çiğneyin Yediğinizin her lokmasını en az 30 kez çiğnemek gerçekten çok önemli! Bu, mide özsuyunuzu artıracak ve böylece yiyeceklerin daha hızlı parçalanmasına yardımcı olacak. Aynı zamanda daha fazla hava yutmanıza engel olacak, böylece daha az şişkinlik hissedeceksiniz.

  5. Bunu kendimiz de denemiş ve test etmiş olarak söyleyebiliriz ki, kısa zamanda fark edilebilir sonuçlar elde ediyorsunuz. Sadece günde iki öğünü doyurucu karışımlarla değiştirin bunu sağlıklı atıştırmalıklarla beraber dengeli bir üçüncü öğün olarak yiyin.

    Bunu kendimiz de denemiş ve test etmiş olarak söyleyebiliriz ki, kısa zamanda fark edilebilir sonuçlar elde ediyorsunuz. Sadece günde iki öğünü doyurucu karışımlarla değiştirin bunu sağlıklı atıştırmalıklarla beraber dengeli bir üçüncü öğün olarak yiyin.

  6. Az ve sık egzersiz yapın Eğer spor salonuna gidemiyorsanız, her gün işten önce veya sonra kısa süreli egzersiz yapmayı deneyin. Bahçede egzersiz hareketleri, televizyonun önünde karın egzersizleri ve hatta bulaşık yıkarken durduğunuz yerde dans etmek gibi şeyler bile yardım edecektir! Fazladan birkaç kalori yakmak için herhangi bir şey yapabilirsiniz!

    Az ve sık egzersiz yapın Eğer spor salonuna gidemiyorsanız, her gün işten önce veya sonra kısa süreli egzersiz yapmayı deneyin. Bahçede egzersiz hareketleri, televizyonun önünde karın egzersizleri ve hatta bulaşık yıkarken durduğunuz yerde dans etmek gibi şeyler bile yardım edecektir! Fazladan birkaç kalori yakmak için herhangi bir şey yapabilirsiniz!

  7. Gazlı içecekleri kesin Normal gazlı içecekler şeker ve kalori doludur ama aynı zamanda diyet alternatifleri de sizin için kötüdür. Amerika'daki araştırmalarda, diyet gazlı içecekleri tüketen kişilerde, normal seçenekleri tüketen insanlara göre, vücut-kitle endeksinin daha yüksek olduğu görülmüş.

    Gazlı içecekleri kesin Normal gazlı içecekler şeker ve kalori doludur ama aynı zamanda diyet alternatifleri de sizin için kötüdür. Amerika'daki araştırmalarda, diyet gazlı içecekleri tüketen kişilerde, normal seçenekleri tüketen insanlara göre, vücut-kitle endeksinin daha yüksek olduğu görülmüş.

  8. Yine de ikramların tadını çıkarın! Kendinizi sevdiğiniz şeylerden uzun sürelerle mahrum etmeyin - bu muhtemelen en sevdiğiniz yiyecekleri aşırı yemenize neden olacak ve sizi geriye döndürecektir.

    Yine de ikramların tadını çıkarın! Kendinizi sevdiğiniz şeylerden uzun sürelerle mahrum etmeyin - bu muhtemelen en sevdiğiniz yiyecekleri aşırı yemenize neden olacak ve sizi geriye döndürecektir.

  9. Kahvaltının keyfini çıkarın Her zaman, sizi doyuracak ve atıştırmanızı durduracak büyük, sağlıklı bir kahvaltı yapmaya çalışın. Uzmanlar, yaklaşık 300 kalorinin iyi olduğunu söylüyorlar ve proteinler ile tam tahılları karıştırmanız gerekiyor.

    Kahvaltının keyfini çıkarın Her zaman, sizi doyuracak ve atıştırmanızı durduracak büyük, sağlıklı bir kahvaltı yapmaya çalışın. Uzmanlar, yaklaşık 300 kalorinin iyi olduğunu söylüyorlar ve proteinler ile tam tahılları karıştırmanız gerekiyor.

  10. Yemekten sonra kahve için Sabah kahvenizi boş mideye içmemeye çalışın, çünkü kahve doğrudan kan dolaşımınıza geçebilir ve vücudunuzda kortizol denilen stres hormonunun salınımını tetikleyebilir. Kortizol vücudunuzun yağ depolamasına neden olur!

    Yemekten sonra kahve için Sabah kahvenizi boş mideye içmemeye çalışın, çünkü kahve doğrudan kan dolaşımınıza geçebilir ve vücudunuzda kortizol denilen stres hormonunun salınımını tetikleyebilir. Kortizol vücudunuzun yağ depolamasına neden olur!

  11. Karbonhidratları azaltın Bir yerlere gitmeden bir hafta önce pirinç, makarna ve ekmek gibi bütün beyaz karbonhidratları tek kelimeyle tamamen bırakın. Bu sizi derhal inceltecek çünkü karnınızdaki şişliğin inmesine yardımcı olacak. Üstelik aşırı yemenizi durduracak çünkü bu tarz yiyeceklerin arkasından genellikle daha çabuk, daha çok acıkırsınız.

    Karbonhidratları azaltın Bir yerlere gitmeden bir hafta önce pirinç, makarna ve ekmek gibi bütün beyaz karbonhidratları tek kelimeyle tamamen bırakın. Bu sizi derhal inceltecek çünkü karnınızdaki şişliğin inmesine yardımcı olacak. Üstelik aşırı yemenizi durduracak çünkü bu tarz yiyeceklerin arkasından genellikle daha çabuk, daha çok acıkırsınız.

  12. Eğer kızılcık suyu içerseniz… Sadece cildiniz için harika olmakla kalmaz, aynı zamanda toksinleri atmanıza ve karın-bel şişliğinin azalmasına yardım edecek idrar söktürücü özellikleri de vardır.

    Eğer kızılcık suyu içerseniz… Sadece cildiniz için harika olmakla kalmaz, aynı zamanda toksinleri atmanıza ve karın-bel şişliğinin azalmasına yardım edecek idrar söktürücü özellikleri de vardır.

  13. Krom ekleyin Beslenmenizde yeterli krom aldığınızdan emin olun. Krom, metabolizmaya yardım ederek, kan şekerini düzenleyerek ve yiyeceklerin enerjiye dönüştürülmesini sağlayarak şeker isteğini azaltmaya yarar.

    Krom ekleyin Beslenmenizde yeterli krom aldığınızdan emin olun. Krom, metabolizmaya yardım ederek, kan şekerini düzenleyerek ve yiyeceklerin enerjiye dönüştürülmesini sağlayarak şeker isteğini azaltmaya yarar.

  14. Magnezyum alın Eğer çikolata isteğinizi törpülemek istiyorsanız, görünüşe göre sizin ihtiyaç duyduğunuz takviye magnezyum!

    Magnezyum alın Eğer çikolata isteğinizi törpülemek istiyorsanız, görünüşe göre sizin ihtiyaç duyduğunuz takviye magnezyum!

  15. Mantarla pişirin Mantarlar yüksek seviyelerde protein içerirler ve gerçekten çok yavaş sindirilirler, bu da sizi daha uzun süre tok tutmaları anlamına gelir. Ayrıca kalorileri de çok düşüktür.

    Mantarla pişirin Mantarlar yüksek seviyelerde protein içerirler ve gerçekten çok yavaş sindirilirler, bu da sizi daha uzun süre tok tutmaları anlamına gelir. Ayrıca kalorileri de çok düşüktür.

  16. Merdivenleri kullanın Eğer daha iyi bir vücut istiyorsanız, asansörle ilişkinizi bitirmenin vakti geldi. Yeni en iyi arkadaşınız... Merdivenler. Bu aerobik egzersiz olarak da sayılır! İşlenmiş gıdaları sınırlayın Bunlar zararlı kimyasallarla doludur ve genellikle yüksek kalori içerirler. Taze düşünün!

    Merdivenleri kullanın Eğer daha iyi bir vücut istiyorsanız, asansörle ilişkinizi bitirmenin vakti geldi. Yeni en iyi arkadaşınız... Merdivenler. Bu aerobik egzersiz olarak da sayılır! İşlenmiş gıdaları sınırlayın Bunlar zararlı kimyasallarla doludur ve genellikle yüksek kalori içerirler. Taze düşünün!

  17. Kahve için Spor yapmadan bir saat önce kahve içmeyi deneyin, çünkü kahve egzersizinizi canlandırmaya yardım edecek ve size daha çok kalori yaktıracak!

    Kahve için Spor yapmadan bir saat önce kahve içmeyi deneyin, çünkü kahve egzersizinizi canlandırmaya yardım edecek ve size daha çok kalori yaktıracak!

  18. Bir mum yakın Bu çılgınca gelebilir ama öyle görünüyor ki evde vanilya kokulu bir mum yakarsanız mumun tatlı kokusu şeker isteğinizi azaltacaktır.

    Bir mum yakın Bu çılgınca gelebilir ama öyle görünüyor ki evde vanilya kokulu bir mum yakarsanız mumun tatlı kokusu şeker isteğinizi azaltacaktır.

  19. Öğün atlamayın Öğün atlama kalorileri azaltmak için iyi bir fikir gibi görünüyor... YANLIŞ. Gerçekleşmesi muhtemel olan iki şey: Bir sonraki öğünde çok fazla yiyeceksiniz veya metabolizmanız uyku moduna geçecek ve daha az kalori yakacaksınız.

    Öğün atlamayın Öğün atlama kalorileri azaltmak için iyi bir fikir gibi görünüyor... YANLIŞ. Gerçekleşmesi muhtemel olan iki şey: Bir sonraki öğünde çok fazla yiyeceksiniz veya metabolizmanız uyku moduna geçecek ve daha az kalori yakacaksınız.

  20. Porsiyonlarınıza dikkat edin Porsiyon boyutunuzu azaltmak için daha küçük bir tabak kullanın. Servis boyutlarınız muhtemelen tabağınızı dolduracak. Büyük tabaklar kullanıyorsanız bu sizin için kötü haber!

    Porsiyonlarınıza dikkat edin Porsiyon boyutunuzu azaltmak için daha küçük bir tabak kullanın. Servis boyutlarınız muhtemelen tabağınızı dolduracak. Büyük tabaklar kullanıyorsanız bu sizin için kötü haber!

  21. Yemeklerinizi protein etrafında düzenleyin Protein sindirim esnasında daha çok kalori yakılmasına neden olur ki bu da kilo kaybınızı destekleyecektir. Dukan Diyeti ve Weight Watchers (bir zayıflama derneği) gibi diyetler bunu baz alırlar.

    Yemeklerinizi protein etrafında düzenleyin Protein sindirim esnasında daha çok kalori yakılmasına neden olur ki bu da kilo kaybınızı destekleyecektir. Dukan Diyeti ve Weight Watchers (bir zayıflama derneği) gibi diyetler bunu baz alırlar.

  22. Su için! Bunu daha önce milyon kere duymuş olabilirsiniz AMA su içmeye devam edin. Günde önerilen iki litre suyu içtiğinizi dürüstçe söyleyebilir misiniz? Su içmek metabolizmanız için harikadır ve hidrasyon dâhil olmak üzere başka faydaları da vardır.

    Su için! Bunu daha önce milyon kere duymuş olabilirsiniz AMA su içmeye devam edin. Günde önerilen iki litre suyu içtiğinizi dürüstçe söyleyebilir misiniz? Su içmek metabolizmanız için harikadır ve hidrasyon dâhil olmak üzere başka faydaları da vardır.

  23. Tuzu azaltın Hepimiz kilo almaya geldiğinde şekerin temel şeytan olduğunu biliyoruz ama tuz alımınız da bel ölçünüzü etkiliyor olabilir. Tuz alımı için paketleri kontrol edin ve işlenmemiş gıdalara bağlı kalmayı deneyin.

    Tuzu azaltın Hepimiz kilo almaya geldiğinde şekerin temel şeytan olduğunu biliyoruz ama tuz alımınız da bel ölçünüzü etkiliyor olabilir. Tuz alımı için paketleri kontrol edin ve işlenmemiş gıdalara bağlı kalmayı deneyin.

  24. Tuzu azaltın Hepimiz kilo almaya geldiğinde şekerin temel şeytan olduğunu biliyoruz ama tuz alımınız da bel ölçünüzü etkiliyor olabilir. Tuz alımı için paketleri kontrol edin ve işlenmemiş gıdalara bağlı kalmayı deneyin.

    Tuzu azaltın Hepimiz kilo almaya geldiğinde şekerin temel şeytan olduğunu biliyoruz ama tuz alımınız da bel ölçünüzü etkiliyor olabilir. Tuz alımı için paketleri kontrol edin ve işlenmemiş gıdalara bağlı kalmayı deneyin.

  25. İyi uyuyun Yeteri kadar uyuyor musunuz? Uyku, leptin ve girelin hormonlarını düzenleyerek incelmenize yardımcı olabilir. Leptin enerji seviyelerini koruyabilir ve iştahınızı düşük tutabilir. Yoğurt ekleyin Doğal yoğurt sindirime yardım eden canlı bakteriler içerir ve sizin hızla daha düz bir karına kavuşmanızı sağlar.

    İyi uyuyun Yeteri kadar uyuyor musunuz? Uyku, leptin ve girelin hormonlarını düzenleyerek incelmenize yardımcı olabilir. Leptin enerji seviyelerini koruyabilir ve iştahınızı düşük tutabilir. Yoğurt ekleyin Doğal yoğurt sindirime yardım eden canlı bakteriler içerir ve sizin hızla daha düz bir karına kavuşmanızı sağlar.

  26. Alkol alımını sınırlayın Alkolü yalnızca hafta sonlarında almayı deneyin çünkü alkol sadece boş kalori içerir! Bir kadeh şarapta yaklaşık 125 kalori vardır ve vücudumuz bu kalorileri iyi kullanamadığından genellikle doğrudan yağa dönüştürülür! İğrenç!

    Alkol alımını sınırlayın Alkolü yalnızca hafta sonlarında almayı deneyin çünkü alkol sadece boş kalori içerir! Bir kadeh şarapta yaklaşık 125 kalori vardır ve vücudumuz bu kalorileri iyi kullanamadığından genellikle doğrudan yağa dönüştürülür! İğrenç!