Kayseri'de Terör Saldırısı Olay Yerinden İlk Görüntüler

Terör saldırısı! olay yerinden ilk görüntüler

  1. KAYSERİ Erciyes Üniversitesi önünde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Gelen ilk bilgilere göre bombalı araçla saldırı gerçekleşti.

    KAYSERİ Erciyes Üniversitesi önünde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Gelen ilk bilgilere göre bombalı araçla saldırı gerçekleşti.

  2. Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların bulunduğu bildirilirken, olay yerine ambulanslar sevkedildi.

    Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların bulunduğu bildirilirken, olay yerine ambulanslar sevkedildi.

  3. DHA muhabirinin son dakika geçtiği habere göre şehitler ve yaralılar var. Otobüste çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu belirtiliyor.

    DHA muhabirinin son dakika geçtiği habere göre şehitler ve yaralılar var. Otobüste çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu belirtiliyor.

  4. Görgü tanıkların iddiasına göre halk otobüsünün yanına yaklaşan bir araçta patlama meydana geldi. Şehit ve yaralılar olduğunu belirten Kayseri DHA Büro Şefi Oktay Ensari'nin bildirdiğine göre "Terör saldırısı olduğu netleşti.

    Görgü tanıkların iddiasına göre halk otobüsünün yanına yaklaşan bir araçta patlama meydana geldi. Şehit ve yaralılar olduğunu belirten Kayseri DHA Büro Şefi Oktay Ensari'nin bildirdiğine göre "Terör saldırısı olduğu netleşti.

  5. Görgü tanıkları 71 (Kırıkkale) plakalı bir araç olduğunu belirtiyor. Otobüs, hareket halindeyken bir araç geliyor ve bombayı patlatıyor. İddialar bu yönde. Ölü ve yaralı sayısına ilişkin net bir açıklama yok. Kampüs alanı ile olay yeri arasında bir kilometre kadar bir mesafe var.

    Görgü tanıkları 71 (Kırıkkale) plakalı bir araç olduğunu belirtiyor. Otobüs, hareket halindeyken bir araç geliyor ve bombayı patlatıyor. İddialar bu yönde. Ölü ve yaralı sayısına ilişkin net bir açıklama yok. Kampüs alanı ile olay yeri arasında bir kilometre kadar bir mesafe var.

  6. Yaralılar hem fakülte hastanesine hem diğer hastanelere gönderiliyor. Bunun bir terör saldırısı olduğu netleşti. Patlama otobüsün sol tarafında gerçekleşiyor. Tüm yaralılar olay yerinden alınıp hastaneye götürüldü."

    Yaralılar hem fakülte hastanesine hem diğer hastanelere gönderiliyor. Bunun bir terör saldırısı olduğu netleşti. Patlama otobüsün sol tarafında gerçekleşiyor. Tüm yaralılar olay yerinden alınıp hastaneye götürüldü."

  7. PATLAMANIN OLDUĞU NOKTA

    PATLAMANIN OLDUĞU NOKTA

  8. Patlamanın, otobüsün çarşı iznine çıkan askerleri aldığı sırada gerçekleştiği belirtiliyor.

    Patlamanın, otobüsün çarşı iznine çıkan askerleri aldığı sırada gerçekleştiği belirtiliyor.

  9. TSK'dan yapılan son dakika açıklama göre 13 asker şehit oldu 48 asker de yaralandı.

    TSK'dan yapılan son dakika açıklama göre 13 asker şehit oldu 48 asker de yaralandı.