60 Bin Dolar Veren Türk

Ivanka Trump'la kahve içmek...

  1. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın (35) sosyal medya üzerinden başlattığı bir hayır kampanyasında kıran kırana bir açık artırma yaşanıyor.

    ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın (35) sosyal medya üzerinden başlattığı bir hayır kampanyasında kıran kırana bir açık artırma yaşanıyor.

  2. Hayırseverlik sitesi Charitybuzz'da açılan "Ivanka Trump'la bir kahve" açık artırmasında Londra'ya yaşayan Türk finansçı Ozan Özkural 57 bin 888 dolarlık teklif verdi. Açık artırmayı kazanan Trump'la bir kahve içecek.

    Hayırseverlik sitesi Charitybuzz'da açılan "Ivanka Trump'la bir kahve" açık artırmasında Londra'ya yaşayan Türk finansçı Ozan Özkural 57 bin 888 dolarlık teklif verdi. Açık artırmayı kazanan Trump'la bir kahve içecek.

  3. Tanto Capital Partners'ın yönetici ortağı Özkural, New York Times'a yaptığı açıklamada, Donald Trump'ın Türkiye ve diğer ülkelerle gelecekteki olası anlaşmaları üzerine bilgi edinmek amacıyla Ivanka Trump'la tanışmak istediğini söyledi.

    Tanto Capital Partners'ın yönetici ortağı Özkural, New York Times'a yaptığı açıklamada, Donald Trump'ın Türkiye ve diğer ülkelerle gelecekteki olası anlaşmaları üzerine bilgi edinmek amacıyla Ivanka Trump'la tanışmak istediğini söyledi.

  4. ŞU AN DÖRDÜNCÜ SIRADA  33 yaşındaki Özkural, 60 bin dolara yakın teklifiyle açık artırmada bir ara öne geçse de şimdilik dördüncü sıraya gerilemiş görülüyor. Peki kimdir bu Ozan Özkural?

    ŞU AN DÖRDÜNCÜ SIRADA 33 yaşındaki Özkural, 60 bin dolara yakın teklifiyle açık artırmada bir ara öne geçse de şimdilik dördüncü sıraya gerilemiş görülüyor. Peki kimdir bu Ozan Özkural?

  5. OZAN ÖZKURAL KİMDİR?  Babadan dededen bankacı bir aileden gelen Ozan Özkural, çocukluğundan itibaren finansçı ailelerin arasında büyüdü. Dedesi Cumhuriyet döneminin Merkez Bankası Başkan yardımcısıydı. Ozan Özkural da Londra’ya 11 yaşında, babası Akşit Özkural’ın, İş Bankası Londra şubesine müdür olarak tayin edilmesi ile geldi.

    OZAN ÖZKURAL KİMDİR? Babadan dededen bankacı bir aileden gelen Ozan Özkural, çocukluğundan itibaren finansçı ailelerin arasında büyüdü. Dedesi Cumhuriyet döneminin Merkez Bankası Başkan yardımcısıydı. Ozan Özkural da Londra’ya 11 yaşında, babası Akşit Özkural’ın, İş Bankası Londra şubesine müdür olarak tayin edilmesi ile geldi.

  6. Üniversite yıllarımı, Nottingham üniversitesinde İşletme bölümünde okurken Londra-Notthingham arasında geçirdim ve takiben yatırım bankacılığı kariyerim öncesi ilk çalıştığım şirket olan Unilever’in Londra’daki yönetici yetiştirme bölümüne finans uzmanı olarak girdim.

    Üniversite yıllarımı, Nottingham üniversitesinde İşletme bölümünde okurken Londra-Notthingham arasında geçirdim ve takiben yatırım bankacılığı kariyerim öncesi ilk çalıştığım şirket olan Unilever’in Londra’daki yönetici yetiştirme bölümüne finans uzmanı olarak girdim.

  7. Suudi Arabistanlı ortağım ile Tanto Capital Partners’ı kurduğumuzda, Londra dışındaki ilk açmak istediğimiz irtibat ofisimizin İstanbul olmasına karar verdik. Hem bizim faaliyet gösterdiğimiz alanlarda Türkiye’deki fırsatların giderek artması, hem de gelişmekte olan ülkeler arasında finans merkezi olarak en uygun ve güçlü yerin İstanbul olduğuna kanaat getirdiğimiz için ilk irtibat ofisimiz şu an İstanbul’ da kurulma aşamasında.

    Suudi Arabistanlı ortağım ile Tanto Capital Partners’ı kurduğumuzda, Londra dışındaki ilk açmak istediğimiz irtibat ofisimizin İstanbul olmasına karar verdik. Hem bizim faaliyet gösterdiğimiz alanlarda Türkiye’deki fırsatların giderek artması, hem de gelişmekte olan ülkeler arasında finans merkezi olarak en uygun ve güçlü yerin İstanbul olduğuna kanaat getirdiğimiz için ilk irtibat ofisimiz şu an İstanbul’ da kurulma aşamasında.

  8. İş yaşamımın içinde yoğun bir gezi programı olduğu için, bunu aynı zamanda dünyada dolaştığım ülkelerin ve şehirlerin kendilerine özgün tarih ve iç politik dengelerini araştırmak ve öğrenmek hoşuma gidiyor.

    İş yaşamımın içinde yoğun bir gezi programı olduğu için, bunu aynı zamanda dünyada dolaştığım ülkelerin ve şehirlerin kendilerine özgün tarih ve iç politik dengelerini araştırmak ve öğrenmek hoşuma gidiyor.

  9. Arabalara ve hıza küçüklüğümden beri çok büyük bir ilgim olmuştur. Zaman içinde bunu bir hobi haline getirdim ve fırsat buldukça, genellikle Londra ve Avrupa’da değişik motor yarışları/araba kulüpleri ile gezi ve yarışlara gitmekten çok büyük bir keyif alıyorum.

    Arabalara ve hıza küçüklüğümden beri çok büyük bir ilgim olmuştur. Zaman içinde bunu bir hobi haline getirdim ve fırsat buldukça, genellikle Londra ve Avrupa’da değişik motor yarışları/araba kulüpleri ile gezi ve yarışlara gitmekten çok büyük bir keyif alıyorum.