Düğün Günü Unutmamanız Gereken 10 Detay

İşte unutmamanız gereken 10 detay

  1. Düğün günü telaşıyla küçük gibi görünen önemli detayları unutabilirsiniz. Düğün günü sıklıkla gözden kaçan 10 şeyi sizin için sıraladık.

    Düğün günü telaşıyla küçük gibi görünen önemli detayları unutabilirsiniz. Düğün günü sıklıkla gözden kaçan 10 şeyi sizin için sıraladık.

  2. 1. Uyku    Düğün günü için uykunuzu almanız enerjinizin yüksek ve stresinizin az olması için çok önemlidir.

    1. Uyku Düğün günü için uykunuzu almanız enerjinizin yüksek ve stresinizin az olması için çok önemlidir.

  3. 2. Yemek<br>    Düğün günü yemek yemeğe pek fırsat bulamayacağınız için ilk fırsatta yüksek kalorili ve midenizi rahatsız etmeyeceğine inandığınız iyi bir öğüne asla hayır demeyin.

    2. Yemek
    Düğün günü yemek yemeğe pek fırsat bulamayacağınız için ilk fırsatta yüksek kalorili ve midenizi rahatsız etmeyeceğine inandığınız iyi bir öğüne asla hayır demeyin.

  4. 3. Tuvalet  <br>  Gelinlik ile tuvalet ihtiyacınızı gidermeniz gerçekten zor olabilir. Bu nedenle yanınızda size her zaman destek olabilecek yakın bir arkadaşınız hazır olmalı.

    3. Tuvalet
    Gelinlik ile tuvalet ihtiyacınızı gidermeniz gerçekten zor olabilir. Bu nedenle yanınızda size her zaman destek olabilecek yakın bir arkadaşınız hazır olmalı.

  5. 4. Çikolata<br>    Eğer çikolatayı seviyorsanız düğün gününüzde size çok iyi gelecektir, mutluluğunuza mutluluk katacaktır.

    4. Çikolata
    Eğer çikolatayı seviyorsanız düğün gününüzde size çok iyi gelecektir, mutluluğunuza mutluluk katacaktır.

  6. 5. Ruj  <br>  Düğün gününüzde her an fotoğrafınız çekilebilir, rujunuzu tazelemeyi unutmayın.

    5. Ruj
    Düğün gününüzde her an fotoğrafınız çekilebilir, rujunuzu tazelemeyi unutmayın.

  7. 6. Pipet  <br>  Rujunuzun bozulmaması ve gelinliğinizin ufak kazalara uğramaması için pipet kullanmayı ihmal etmeyin.

    6. Pipet
    Rujunuzun bozulmaması ve gelinliğinizin ufak kazalara uğramaması için pipet kullanmayı ihmal etmeyin.

  8. 7. Rahat Ayakkabı<br>    Düğün başlamadan önce ve düğünün ilerleyen saatlerinde biraz rahat bir ayakkabı kendinizi çok iyi hissettirecektir.

    7. Rahat Ayakkabı
    Düğün başlamadan önce ve düğünün ilerleyen saatlerinde biraz rahat bir ayakkabı kendinizi çok iyi hissettirecektir.

  9. 8. İlk Dans Provası    <br>Prova yapmadan ilk kez düğün esnasında gelinliğinizle dans etmek size biraz zorluk çıkarabilir. Düğün mekanının dans pistinde mutlaka ilk dansınızın provasını yapın.

    8. İlk Dans Provası
    Prova yapmadan ilk kez düğün esnasında gelinliğinizle dans etmek size biraz zorluk çıkarabilir. Düğün mekanının dans pistinde mutlaka ilk dansınızın provasını yapın.

  10. 9. Kaliteli İşler Üreten Bir Video ve Fotoğraf Ekibi<br>    Düğününüz sizin en mutlu gününüz! Düğün bittikten sonra tüm güzellikleri hatırlamanızın tek yolu düğün günü çekildiğiniz video ve fotoğraflar.

    9. Kaliteli İşler Üreten Bir Video ve Fotoğraf Ekibi
    Düğününüz sizin en mutlu gününüz! Düğün bittikten sonra tüm güzellikleri hatırlamanızın tek yolu düğün günü çekildiğiniz video ve fotoğraflar.

  11. 10. Güzel Vakit Geçirmeyi Unutmayın  <br>  Artık bütün koşuşturmalar, planlamalar, organizasyon ayarlamaları bitti. Sıra sizde artık, bugün sizin gününüz. Düğünün tadını çıkartın.

    10. Güzel Vakit Geçirmeyi Unutmayın
    Artık bütün koşuşturmalar, planlamalar, organizasyon ayarlamaları bitti. Sıra sizde artık, bugün sizin gününüz. Düğünün tadını çıkartın.