Dilara Gönder Evlendi Kocasına Bakın Kim

Fenomen spiker Dilara Gönder evlendi

  1. Bir dönem NTV Spor ekranlarından spor spikerliği yapan, ardından oyunculuğa el atan, en son TRT 1'de yayınlanan 'Baba Candır' dizisinde rol alan oyuncu-spiker Dilara Gönder evlendi.

    Bir dönem NTV Spor ekranlarından spor spikerliği yapan, ardından oyunculuğa el atan, en son TRT 1'de yayınlanan 'Baba Candır' dizisinde rol alan oyuncu-spiker Dilara Gönder evlendi.

  2. Slovenya'da evlenen ünlü sunucu Dilara Gönder, son zamanlarda Baba Candır isimli dizide oyunculuk yapıyordu.

    Slovenya'da evlenen ünlü sunucu Dilara Gönder, son zamanlarda Baba Candır isimli dizide oyunculuk yapıyordu.

  3. Dilara Gönder sosyal medyadaki paylaşımında "Sevdiğim, aşık olduğum... İyi ki geldin hayatıma. Hoşgeldim eşim" dedi.

    Dilara Gönder sosyal medyadaki paylaşımında "Sevdiğim, aşık olduğum... İyi ki geldin hayatıma. Hoşgeldim eşim" dedi.

  4. DİLARA GÖNDER KİMDİR?  Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

    DİLARA GÖNDER KİMDİR? Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

  5. FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu.

    FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu.

  6. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Dilara Gönder 2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Ne Diyosuun adlı dizide rol aldı. Bu aynı zamanda Gönder'in ilk oyunculuk deneyimiydi. Daha sonra Star tv'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterini canlandıran Gönder halen Baba candır dizisinde oynuyor.

    Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Dilara Gönder 2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Ne Diyosuun adlı dizide rol aldı. Bu aynı zamanda Gönder'in ilk oyunculuk deneyimiydi. Daha sonra Star tv'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterini canlandıran Gönder halen Baba candır dizisinde oynuyor.

  7. Dilara Gönder instagramı çok sık kullanan ünlüler arasında. İşte o pozlar;

    Dilara Gönder instagramı çok sık kullanan ünlüler arasında. İşte o pozlar;