İphone Sahipleri Çok Hızlanacak!

iPhone sahipleri çok hızlanacak!

  1. iPhone 5S, hızda % 31 fark atacak

    iPhone 5S, hızda % 31 fark atacak

  2. Apple'ın 15 gün sonra tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 5S'nin, iPhone 5'ten üçte bir oranında daha hızlı olan A7 işlemciyle çalışacağı öne sürüldü.

    Apple'ın 15 gün sonra tanıtacağı yeni akıllı telefonu iPhone 5S'nin, iPhone 5'ten üçte bir oranında daha hızlı olan A7 işlemciyle çalışacağı öne sürüldü.

  3. İlk kez renk alternatifi sunmaya hazırlanan Apple, 16, 32 ve 64 GB'ye ek 128 GB'lik iPhone da çıkarabilir Apple'ın 10 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikle tanıtması beklenen yeni nesil akıllı telefonu iPhone 5S, şu anki en üst model olan iPhone 5'e göre yaklaşık üçte bir oranında hızlanacak.

    İlk kez renk alternatifi sunmaya hazırlanan Apple, 16, 32 ve 64 GB'ye ek 128 GB'lik iPhone da çıkarabilir Apple'ın 10 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikle tanıtması beklenen yeni nesil akıllı telefonu iPhone 5S, şu anki en üst model olan iPhone 5'e göre yaklaşık üçte bir oranında hızlanacak.

  4. 9to5Mac sitesi ile ABD'nin Fox News Televizyonu sunucusu Clayton Morris'in kaynağını açıklamadan Twitter'da paylaştığı bilgiye göre Apple'ın yeni işlemcisi A7 ile gelmesi beklenen iPhone 5S, A6 çipindeki gibi çift çekirdek barındırsa da yeni çip sayesinde bir önceki model göre yüzde 31 daha hızlı olacak.

    9to5Mac sitesi ile ABD'nin Fox News Televizyonu sunucusu Clayton Morris'in kaynağını açıklamadan Twitter'da paylaştığı bilgiye göre Apple'ın yeni işlemcisi A7 ile gelmesi beklenen iPhone 5S, A6 çipindeki gibi çift çekirdek barındırsa da yeni çip sayesinde bir önceki model göre yüzde 31 daha hızlı olacak.

  5. Teknolojiseverler, 16, 32 ve 64 GB'lik klasik iPhone modellerinin yanı sıra 128 GB'lik hafıza seçeneğinin de eklenmesi beklenen iPhone 5S'de, 64 bit işlemci ile de karşılaşabilir.

    Teknolojiseverler, 16, 32 ve 64 GB'lik klasik iPhone modellerinin yanı sıra 128 GB'lik hafıza seçeneğinin de eklenmesi beklenen iPhone 5S'de, 64 bit işlemci ile de karşılaşabilir.

  6. 64 bitlik bu işlemci sayesinde Apple'ın önümüzdeki aylarda çıkacak olan yeni işletim sistemi iOS 7'nin animasyonları ve grafik efektlerinde de performans artışı sağlanacak.

    64 bitlik bu işlemci sayesinde Apple'ın önümüzdeki aylarda çıkacak olan yeni işletim sistemi iOS 7'nin animasyonları ve grafik efektlerinde de performans artışı sağlanacak.

  7. Yeni işlemci sayesinde gelişmiş kamera özellikleri kazanacak olan iPhone 5S, çift flaşının yanında, saniyede 120 karelik yavaş çekim özelliği de kazanacak.

    Yeni işlemci sayesinde gelişmiş kamera özellikleri kazanacak olan iPhone 5S, çift flaşının yanında, saniyede 120 karelik yavaş çekim özelliği de kazanacak.

  8. Siyah ve beyaz renklerinin yanı sıra altın rengi başta olmak üzere farklı renk alternatifleriyle sunulacak olan yeni iPhone'da, başlat tuşu veya ana ekran üzerinde parmak izi tanıma fonksiyonu ise gelecek yıla kalabilir.

    Siyah ve beyaz renklerinin yanı sıra altın rengi başta olmak üzere farklı renk alternatifleriyle sunulacak olan yeni iPhone'da, başlat tuşu veya ana ekran üzerinde parmak izi tanıma fonksiyonu ise gelecek yıla kalabilir.

  9. Apple'ın 10 Eylül'de tanıtacağı iPhone 5S ve plastik kasalı "ekonomik" modeli iPhone 5C'nin yan yana görüldüğü bir fotoğraf internete sızdı.

    Apple'ın 10 Eylül'de tanıtacağı iPhone 5S ve plastik kasalı "ekonomik" modeli iPhone 5C'nin yan yana görüldüğü bir fotoğraf internete sızdı.