Yayından Kaldırıldılar! İddialı Dizilere Büyük Şok

Onlara bir yenisi daha eklendi...

  1. Kimi yaz başında, kimi yeni sezonda büyük umutlarla seyircinin karşısına çıkan iddialı yapımlar erken kepenk indirmek zorunda kaldı... Onlara bir yenisi daha eklendi...

    Kimi yaz başında, kimi yeni sezonda büyük umutlarla seyircinin karşısına çıkan iddialı yapımlar erken kepenk indirmek zorunda kaldı... Onlara bir yenisi daha eklendi...

  2. Fox'ta yayınlanan ve başrollerini Kadir Doğulu ile Seda Bakan'ın paylaştığı "Bana Sevmeyi Anlat" dizisi ekrana veda ediyor.

    Fox'ta yayınlanan ve başrollerini Kadir Doğulu ile Seda Bakan'ın paylaştığı "Bana Sevmeyi Anlat" dizisi ekrana veda ediyor.

  3. Dizinin aralık ayı sonunda final yapacağı öğrenildi. İsim vermeden kanal yönetiminden yalanlamalar gelse de reytingler tersini söylüyor...

    Dizinin aralık ayı sonunda final yapacağı öğrenildi. İsim vermeden kanal yönetiminden yalanlamalar gelse de reytingler tersini söylüyor...

  4. KİRALIK AŞK OCAK'TA PAYDOS DİYOR!..   <br>  Barış Arduç ve Elçin Sangu&#8217;ya oyuncular liginde klasman atlatan &#8216;Kiralık Aşk&#8217;, son dönemin sürpriz işlerinden biriydi. Dizi, bu sezon reytinglerde umduğunu bulamayınca final kararı da kaçınılmaz oldu. Ekip, 27 Ocak&#8217;ta son kez sete çıkacak ve final sahnesini çekip bu maceraya nokta koyacak. Bu tarihten birkaç hafta sonra da dizi ekranlara veda edecek.

    KİRALIK AŞK OCAK'TA PAYDOS DİYOR!..
    Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya oyuncular liginde klasman atlatan ‘Kiralık Aşk’, son dönemin sürpriz işlerinden biriydi. Dizi, bu sezon reytinglerde umduğunu bulamayınca final kararı da kaçınılmaz oldu. Ekip, 27 Ocak’ta son kez sete çıkacak ve final sahnesini çekip bu maceraya nokta koyacak. Bu tarihten birkaç hafta sonra da dizi ekranlara veda edecek.

  5. YÜKSEK SOSYETE'NİN 2 HAFTA ÖMRÜ KALDI!.. <br>Başrollerini Engin Öztürk ile Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Zuhal Olcay, Hakkı Erkök, Taner Barlas ve Aliye Uzunatağan gibi usta oyuncuların da kadrosuna güç kattığı Star TV'nin "Yüksek Sosyete" dizisi, geçen yaz ekran yolculuğuna başlamıştı. Perşembe akşamları seyirciyle buluşan yapım, başarılı bir sezon geçirmişti.

    YÜKSEK SOSYETE'NİN 2 HAFTA ÖMRÜ KALDI!..
    Başrollerini Engin Öztürk ile Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Zuhal Olcay, Hakkı Erkök, Taner Barlas ve Aliye Uzunatağan gibi usta oyuncuların da kadrosuna güç kattığı Star TV'nin "Yüksek Sosyete" dizisi, geçen yaz ekran yolculuğuna başlamıştı. Perşembe akşamları seyirciyle buluşan yapım, başarılı bir sezon geçirmişti.

  6. Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oynadığı Ay Yapım'ın "Cesur ve Güzel" dizisinin perşembe akşamları ekrana gelmesinin ardından "Yüksek Sosyete"nin yayın günü cumartesiye alınmıştı. Geçen hafta 23. bölümü yayınlanan dizinin akıbeti belli oldu. "Yüksek Sosyete", 26. bölümde ekrana veda ediyor.

    Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oynadığı Ay Yapım'ın "Cesur ve Güzel" dizisinin perşembe akşamları ekrana gelmesinin ardından "Yüksek Sosyete"nin yayın günü cumartesiye alınmıştı. Geçen hafta 23. bölümü yayınlanan dizinin akıbeti belli oldu. "Yüksek Sosyete", 26. bölümde ekrana veda ediyor.

  7. BABAM VE AİLESİ OLMADI!..   <br>  Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin, Sera Kutlubey, Erdem Akakçe, Sercan Badur ve Doğa Zeynep Doğuşlu'nun yer aldığı Babam ve Ailesi, 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Dizinin final bölümü, 12 Aralık 2016 Pazartesi (bugün) ekrana gelecek.

    BABAM VE AİLESİ OLMADI!..
    Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin, Sera Kutlubey, Erdem Akakçe, Sercan Badur ve Doğa Zeynep Doğuşlu'nun yer aldığı Babam ve Ailesi, 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Dizinin final bölümü, 12 Aralık 2016 Pazartesi (bugün) ekrana gelecek.

  8. ALTINSOYLAR<br> Kanal D, "Tatlı İntikam" dizisini ani bir kararla bitirip, onun yerine dev bütçeyle "Altınsoylar"ı koydu. Onun da ömrü 5 hafta sürdü. Dizinin 19 Kasım Cumartesi yayınlanan 3. bölümü Total'de 39. , AB'de ise 52. sırada yer alarak yapımcısını ve kanalını şaşırtınca hafta başında final kararı oyunculara iletildi.

    ALTINSOYLAR
    Kanal D, "Tatlı İntikam" dizisini ani bir kararla bitirip, onun yerine dev bütçeyle "Altınsoylar"ı koydu. Onun da ömrü 5 hafta sürdü. Dizinin 19 Kasım Cumartesi yayınlanan 3. bölümü Total'de 39. , AB'de ise 52. sırada yer alarak yapımcısını ve kanalını şaşırtınca hafta başında final kararı oyunculara iletildi.

  9. FAMİLYA<br> Yeni sezonda Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ama Uzun süredir beklenilen reytingleri veremeyen Familya dizisi de final yaparak seyirciye veda etti.

    FAMİLYA
    Yeni sezonda Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ama Uzun süredir beklenilen reytingleri veremeyen Familya dizisi de final yaparak seyirciye veda etti.

  10. TATLI İNTİKAM Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Tatlı İntikam, reşting başarısı nedeniyle yeni sezonda da devam etti. Kanal D, yönetimi Tatlı İntikam yerine 'Altınsoylar'ı tercih edince başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı beğeniyle izlenen bir dizi kısa bir süre önce seyirciye veda etti.

    TATLI İNTİKAM Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Tatlı İntikam, reşting başarısı nedeniyle yeni sezonda da devam etti. Kanal D, yönetimi Tatlı İntikam yerine 'Altınsoylar'ı tercih edince başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı beğeniyle izlenen bir dizi kısa bir süre önce seyirciye veda etti.

  11. HAYAT SEVİNCE GÜZEL Ekin Mert Daymaz, Algı Eke ve Burak Çelik gibi oyuncuların rol aldığı dizi pazartesi akşamlarının yaz boyunca en yüksek reytingini alan dizisi oldu. Eylül sezonunda diğer dizilere kafa tutmayı başaramayan dizi, yapım şirketi ve kanalın ortak kararıyla ekranlara veda etti.

    HAYAT SEVİNCE GÜZEL Ekin Mert Daymaz, Algı Eke ve Burak Çelik gibi oyuncuların rol aldığı dizi pazartesi akşamlarının yaz boyunca en yüksek reytingini alan dizisi oldu. Eylül sezonunda diğer dizilere kafa tutmayı başaramayan dizi, yapım şirketi ve kanalın ortak kararıyla ekranlara veda etti.

  12. ARKADAŞLAR İYİDİR Q3 Medya&#8217;nın yapımcılığını yaptığı gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir ekranlara hızlı giriş yapıp daha sonra düşüş yaşayan projelerden birisi oldu. Pazar akşamı 20:00&#8217;den 22:00'ye alınan dizinin yayından kaldırılması için fişi çekildi.

    ARKADAŞLAR İYİDİR Q3 Medya’nın yapımcılığını yaptığı gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir ekranlara hızlı giriş yapıp daha sonra düşüş yaşayan projelerden birisi oldu. Pazar akşamı 20:00’den 22:00'ye alınan dizinin yayından kaldırılması için fişi çekildi.

  13. RÜZGARIN KALBİ Baş rollerinde Deniz Baysal ve Burak Serdar Şanal&#8217;ın rol aldığı, İzmir Foça&#8217;da çekimleri yapılan dizi, ilk bölümleriyle reytinglerde zirvede yer aldı. Yeni sezon ile yayınlandığı gün kan kaybetmeye başlayan dizinin bir de günü değişince ekran ömrü 9 bölümde tamamladı.

    RÜZGARIN KALBİ Baş rollerinde Deniz Baysal ve Burak Serdar Şanal’ın rol aldığı, İzmir Foça’da çekimleri yapılan dizi, ilk bölümleriyle reytinglerde zirvede yer aldı. Yeni sezon ile yayınlandığı gün kan kaybetmeye başlayan dizinin bir de günü değişince ekran ömrü 9 bölümde tamamladı.

  14. İSTANBUL SOKAKLARI <br>Show TV&#8217;nin büyük umutlarla ekrana getirdiği dizi sadece 9 bölüm ekrana gelebildi. Gizem Karaca, Caner Cindoruk ve Naz Elmas&#8217;ın rol aldığı dizi ekranlara erken veda etti.

    İSTANBUL SOKAKLARI
    Show TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği dizi sadece 9 bölüm ekrana gelebildi. Gizem Karaca, Caner Cindoruk ve Naz Elmas’ın rol aldığı dizi ekranlara erken veda etti.

  15. RENGARENK (KAÇIN KURASI<br>NTC Medya&#8217;nın İzmir&#8217;de çekimleri yapılan dizisinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner baş rolde yer aldı. Reytingleri nedeniyle sürekli eleştirilen dizi, 8 bölüm sonra tamamen değişti. İsmi Kaçın Kurası olan diziden Kaan Taşaner ve birçok isim ayrıldı. Tekrar ekrana dönen dizi yine istenileni veremediği gerekçesi ile ekranlara veda etti.

    RENGARENK (KAÇIN KURASI
    NTC Medya’nın İzmir’de çekimleri yapılan dizisinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner baş rolde yer aldı. Reytingleri nedeniyle sürekli eleştirilen dizi, 8 bölüm sonra tamamen değişti. İsmi Kaçın Kurası olan diziden Kaan Taşaner ve birçok isim ayrıldı. Tekrar ekrana dönen dizi yine istenileni veremediği gerekçesi ile ekranlara veda etti.

  16. RENGARENK (KAÇIN KURASI<br>NTC Medya&#8217;nın İzmir&#8217;de çekimleri yapılan dizisinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner baş rolde yer aldı. Reytingleri nedeniyle sürekli eleştirilen dizi, 8 bölüm sonra tamamen değişti. İsmi Kaçın Kurası olan diziden Kaan Taşaner ve birçok isim ayrıldı. Tekrar ekrana dönen dizi yine istenileni veremediği gerekçesi ile ekranlara veda etti.

    RENGARENK (KAÇIN KURASI
    NTC Medya’nın İzmir’de çekimleri yapılan dizisinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner baş rolde yer aldı. Reytingleri nedeniyle sürekli eleştirilen dizi, 8 bölüm sonra tamamen değişti. İsmi Kaçın Kurası olan diziden Kaan Taşaner ve birçok isim ayrıldı. Tekrar ekrana dönen dizi yine istenileni veremediği gerekçesi ile ekranlara veda etti.

  17. KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE<br> Yazın tek polisiye dizisi olarak ekrana gelen yapım reytinglerde istenileni veremedi. Kadrosunda Tansel Öngel ve Ahmet Olgun Sünear&#8217;ın yer aldığı dizi sadece 8 bölüm ekrana geldi.

    KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE
    Yazın tek polisiye dizisi olarak ekrana gelen yapım reytinglerde istenileni veremedi. Kadrosunda Tansel Öngel ve Ahmet Olgun Sünear’ın yer aldığı dizi sadece 8 bölüm ekrana geldi.

  18. HAYATIMIN AŞKI <br>Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu&#8217;nu bir araya getiren romantik komedi dizisi 17 bölüm ekrana geldi. 18 Eylül'de final yapan dizi, yaz sezonunun en iddialı dizileri arasında gösteriliyordu.

    HAYATIMIN AŞKI
    Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nu bir araya getiren romantik komedi dizisi 17 bölüm ekrana geldi. 18 Eylül'de final yapan dizi, yaz sezonunun en iddialı dizileri arasında gösteriliyordu.

  19. HANIM KÖYLÜ<br> Star Tv&#8217;nin ekrana getirdiği dizi, uzun ömürlü olmadı. Yusuf Çim ve Gülsüm Ali&#8217;nin baş rolünde yer aldığı Ege komedisi, 13 bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırıldı.

    HANIM KÖYLÜ
    Star Tv’nin ekrana getirdiği dizi, uzun ömürlü olmadı. Yusuf Çim ve Gülsüm Ali’nin baş rolünde yer aldığı Ege komedisi, 13 bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırıldı.

  20. N'OLUR AYRILALIM <br>Yapımcılığını Osman Sınav&#8217;ın yaptığı, Nilay Duru ve Aras Aydın gibi genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi sadece 5 bölüm ekrana geldi. Cuma akşamları romantik komedi açığını kapatmak isteyen Fox Tv bunu başaramayınca diziyi yayından kaldırdı.

    N'OLUR AYRILALIM
    Yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı, Nilay Duru ve Aras Aydın gibi genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi sadece 5 bölüm ekrana geldi. Cuma akşamları romantik komedi açığını kapatmak isteyen Fox Tv bunu başaramayınca diziyi yayından kaldırdı.

  21. ŞAHANE DAMAT <br>Yine Osman Sınav imzalı dizinin başrolünü Ali Ersan Duru ve Burcu Özberk paylaştı. Dizi reytinglerde istenileni veremediği gerekçesi ile 8. bölümünde final yaptı.

    ŞAHANE DAMAT
    Yine Osman Sınav imzalı dizinin başrolünü Ali Ersan Duru ve Burcu Özberk paylaştı. Dizi reytinglerde istenileni veremediği gerekçesi ile 8. bölümünde final yaptı.

  22. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin gibi isimlerin yer aldığı Gülümse Yeter dizisi final kararı aldı.

    Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin gibi isimlerin yer aldığı Gülümse Yeter dizisi final kararı aldı.

  23. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli&#8217;in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi&#8217;nin yazdığı &#8216;Gülümse Yeter&#8217; Şubat 2017&#8217;de ekrana veda ediyor.    Yapımcılığını MF Yapım&#8217;n üstlendiği Show TV&#8217;nin yılbaşı tanıtımlarında oyuncularının da rol aldığı Gülümse Yeter, 26&#8217;ncı bölümde ekrana veda edecek.

    Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’nin yazdığı ‘Gülümse Yeter’ Şubat 2017’de ekrana veda ediyor. Yapımcılığını MF Yapım’n üstlendiği Show TV’nin yılbaşı tanıtımlarında oyuncularının da rol aldığı Gülümse Yeter, 26’ncı bölümde ekrana veda edecek.

  24. TV'de yayınlanan Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi 85. bölümüyle bu akşam final yaptı. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde nasıl bir son yapıldı

    TV'de yayınlanan Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi 85. bölümüyle bu akşam final yaptı. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde nasıl bir son yapıldı

  25. Kertenkele ve Zehra sonunda birbirlerine kavuşmuşlardır.    Ama daha özlem bile gideremeden Yılmaz'ın Kertenkele ve Zehra'nın yaşadığını öğrenip peşlerine düştüğünü öğrenirler!    Kertenkele ve Zehra sonunda evlenip mutlu olabilecekler midir yoksa Yılmaz kurduğu büyük tuzakla her ikisini de yakalayacak mıdır?

    Kertenkele ve Zehra sonunda birbirlerine kavuşmuşlardır. Ama daha özlem bile gideremeden Yılmaz'ın Kertenkele ve Zehra'nın yaşadığını öğrenip peşlerine düştüğünü öğrenirler! Kertenkele ve Zehra sonunda evlenip mutlu olabilecekler midir yoksa Yılmaz kurduğu büyük tuzakla her ikisini de yakalayacak mıdır?

  26. Yüksek Sosyete reytinglerdeki istediği başarıyı bulamayınca final yapma kararı aldı. Yüksek Sosyete 26. bölümüyle final yaparak veda etti. Peki Yüksek Sosyete'nin finali mutlu sonla mı bitti? Yüksek Sosyete'nin final bölümünde tüm sorular cevaplarını buldu.

    Yüksek Sosyete reytinglerdeki istediği başarıyı bulamayınca final yapma kararı aldı. Yüksek Sosyete 26. bölümüyle final yaparak veda etti. Peki Yüksek Sosyete'nin finali mutlu sonla mı bitti? Yüksek Sosyete'nin final bölümünde tüm sorular cevaplarını buldu.

  27. Ait oldukları yeri arayan Kerem ve Cansu'nun hikayesi ile başladı Yüksek Sosyete... Karşılarına engeller ve sınavlar çıksa da birbirinden asla vazgeçmeyen iki aşığın hikayesi... Final bölümünde onlar ait olduğu yeri bulacak ama bunun için herkes kolay ikna olmayacak. Cansu ve Kerem aşkının en büyük engeli olan Süreyya, geçmişten gelen birinin kalbini aralamasıyla aşkın büyüsüne inanacak. Ece ve Mert aşkında sürpriz bir gelişme yaşanacak. Bedia ve Ece'yi bir acı, ortak noktada buluşturacak. Süreyya ve Levent aşkı içinse artık hiçbir engel kalmayacak... En sonunda ise aşk; zengin fakir ayrımı yapmadan, umudun olduğu bir aile sofrasında tüm kahramanlarımızı bir araya getirecek.

    Ait oldukları yeri arayan Kerem ve Cansu'nun hikayesi ile başladı Yüksek Sosyete... Karşılarına engeller ve sınavlar çıksa da birbirinden asla vazgeçmeyen iki aşığın hikayesi... Final bölümünde onlar ait olduğu yeri bulacak ama bunun için herkes kolay ikna olmayacak. Cansu ve Kerem aşkının en büyük engeli olan Süreyya, geçmişten gelen birinin kalbini aralamasıyla aşkın büyüsüne inanacak. Ece ve Mert aşkında sürpriz bir gelişme yaşanacak. Bedia ve Ece'yi bir acı, ortak noktada buluşturacak. Süreyya ve Levent aşkı içinse artık hiçbir engel kalmayacak... En sonunda ise aşk; zengin fakir ayrımı yapmadan, umudun olduğu bir aile sofrasında tüm kahramanlarımızı bir araya getirecek.